cok buyuk bir derdim var :(((

Allah kimseye kaldıramayacağı derdi vermez derler. karşında bebeğin canlı kanlı dururken aldırsa mıydım deme lütfen. çocuk sahibi olmak isteyip olamayan bir sürü kişi var. senin bir evladın var. Allah bağışlasın. dualarımız seninle.

Arkadaslar merhaba hepinizden Allah razi olsun biz ailecek cok zor gunler gecirdkk bebegim bir suru problemle dunyaya geldi ve 9 ameliyat gecirdi hergun yogun bakim kapilarinda bekledim 7a y evime girmedim hep dua ettim bogazini deldiler yavrumhn nefes alamadi agizdan beslenemedi midesine tup taktilar hergun ameliyathane kapilarindaydim.ama inaniyordum cikicaktik hastaneden.trekeostomi ve gastrostomi ile evimize ciktik.bir suru cihazlar tuplerimiz.hersey yoluna girdi evimize geldik. oturmaya gulneye ve hatta agizdan beslenmeye basladik geceleri hic uyumadan baktim ona hergun hastanelerdeydim daha tanisi bile konulamamisti yawrumun hic isyan etmeden sabirla iyilesicek umuduyla baktim.surekli morarirdi.aspire ederdim agizdan yemegi ogrettim gozumun onunden ayirmadim.hicbir sosyal hayatim kalmamisti hayatim kalmamisti ama ben onla cok mutluyfum.hasta bi cocuk olmasina ragmen ailecek hicbirimiz hasta gozuyle bakmadik ona. bir gun aniden ateslendi atesi dusmedi hemen hastaneye goturdum yogun bakima alicaz annesi dedi doktor yalvardim vermem dedim dogdugunda aldinuz 7 ay bana vermediniz ne koklayabildim ne emzirebildim yogun bakima aldilar 2 gun sonra vericez dediler ve solunum yetmezliginden ertesi gun kaybettim kizimi cok ama cok zor yazdiklarim yasadiklarimin yarisi 1 ay oldu kizim vefat oleli halen kendimi toplayamadim evin her yeri o kokuyor cok ozledim rabbim hicbir anneye evlat acisi gostermesin....

öncelikle Allah rahmet eylesin minicik bir melek yollamışsın cennete. simdi cok acı olsa da onun canına kıymamakla o kadar iyi etmişsin ki anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalır. rabbim cennette karsılastıracak insallah ikinizi. o kadar zor bi sınavı basarmıssın ki cok güçlüsün dilerim zorluklar seni hiç mi hiç yıldırmaz

aah canım yaaa allah yardımcın olsun sabırlar versin.ama ne mutlu ona gözün gibi bakmışın.elinden geleni yapmışın.orayamı götürseydim bunumu yaptırsaydım diye bişey içinde kalmamıştır.Rabbim yardımcın olsun.

okurken ellerim dondu. yazamadım bir süre. sabahın altısını nereden okudum ben bu yazıyı.

Son düzenleme:
cnm allahım sabır versin seni çok zor şeylerle sınamış ama sen cesaretini umudunu hiç kaybetmeden bakmışsın yavruna..allahım geri aldıysa vardr onda da bi hayır..doğurup çöpe atanlar senin gibi anneleri örnek alıp annelik öğrenmeli..

ne güzel bakmışsın sabretmişsin. çok güçlü bir insan olduğunu unutma. hayat imtihan. sen zor sınavı başarmışsın. Allah yardımcın olsun gönlüne göre olsun herşey bundan sonra

Allah yar ve yardimcin olsun melek kardesim.. Rabbim şifa versin inşaAllah hayirlisiyla..

Çok büyük geçmiş olsun Ama unutma ki hayır bildiğinde Şer Şer bildiğinde hayır vardır. Çocuk aldırmak Allaha şirk koşmak gibi bir şeydir. Eğer Allah bu yavrunun böyle doğacağını ve senin bunlarla başa çıkabileceğini bildiği için sana bu derdi yükledi. Unutma Allah kimseye çekemeyeceği derdi yüklemez bu senin kaderin

Rabbim bundan sonrası için sabır versin sana...
inşaAllah Rabbim kapattığı kapıyı çok güzelbir nimetle açacaktır.
Sen bir anne olarak mükafatların en güzelini almışsın; başarmışsın.. Allah razı olsun senden..
Tekrar Rabbim sabır ve gönlüne huzur versin canım..

Allah sabir versin canım melegin var artik obur dunyada seni koricak cok zor şeyler yaşamıssin Rabbim bidaha yasatmasin

Yazdıklarınız ve yaşadıklarınız bir insan için hatta bir anne için o kadar zor ki ama siz şükürler olsun ki isyan etmemekle ve bebeğinizı aldırmamaklâ ve de doğduktan sonra ondan vazgeçmemekle çok doğru ve de güzel bir davranış sergilemissiniz rabbim Size sabırlar güç kuvvet versin bebeğiniz inşallah Size şefaatci olacak üzülmemek elde değil siz bir annesiniz kimse bunu sizden isteyemez ama unutmayın bebeğiniz melek oldu ve annesine şefaatci olacak Allahın izniyle..

Çok geçmiş olsun Allah tez vakitte şifasını versin inşallah bebeğinin şu hayatta rıskı varmış ki doğmuş sen güçlü ol ki bebeğine iyi bakabilesin ki yaparsın en iyisini o annelik var ya nelere kadir

Rabbim yardımcın olsun.Söylenecek cümle yok artık. BUNDAN SONRA Rabbim yüzünü güldürsun

Allah yardımcın olsun canım yazını okudum çok üzüldüm edilen dualar bebişine şifa sanada sabır olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…