• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok büyük bir derdimiz var akıl verin lütfen

merveibo2305

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2015
667
516
103
33
Eltimin en yakın çocukluk arkadaşının eşi, bugun eltime watsaptan uygunsuz bir fotoğraf gonderiyor, ki gondermeden önce arıyor sana bir fotoğraf gönderdim açma sakin sil diyor, yanlışlıkla oldu diyor ama bunu söylediğinde fotoğraf yok 20 dk sonra bir foto geliyor, kız açmadan sıliyor ama galeride kalıyor, fotoğraf kendi biyerlerini çekip göndermiş, bunlar Eltimin çocukluk arkadaşları, kız bunun üzerine eltim yani ne gerekiyorsa yazıyor, yanlış oldu bilmem ne falan diyerek yalanliyor, sonrasında eltim tabi perişan aksama kadar sonra kız arkadaşı eşini alıp çay içmeye geliyor, utanmadan birde geliyor pislik adam, söylesin mi karısı birde üstüne üstlük hamile, ağla ağla helak oldu çözüm fikir lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eltimin en yakın çocukluk arkadaşının eşi bugun eltime watsaptan uygunsuz bir fotoğraf gonderiyor ki gondermeden önce arıyor sana bir fotoğraf gönderdim açma sakin sil diyor yanlışlıkla oldu diyor ama bunu söylediğinde fotoğraf yok 20 dk sonra bir foto geliyor kız açmadan sıliyor ama galeride kalıyor fotoğraf kendi biyerlerini çekip göndermiş bunlar Eltimin çocukluk arkadaşları kız bunun üzerine eltim yani ne gerekiyorsa yazıyor yanlış oldu bilmem ne falan diyerek yalanliyor sonrasında eltim tabi perişan aksama kadar sonra kız arkadaşı eşini alıp çay içmeye geliyor utanmadan birde geliyor pislik adam.söylesin mi karısı birde üstüne üstlük hamile.agla agla helak oldu çözüm fikir lutfen

bence eltin kesinlikle kendi eşine söylesin önce
ne yapacaklarına beraber karar versinler
bu işin "iftira"sı da var, bir an önce konuşsun eşiyle (kendi eşiyle)

Ortalık büyük karışacak esine söyleyince diye tedirgin oluyoruz sürekli evine girip çıkan birileri işte insanlara güven yok malesef.kız hamile diye korkuyoruz
Önce eşine anlatacak böyle böyle bir durum var diye

Belliki başkasına atacaktı yanlışlıkla eltine göndermiş
Bu arkadaşının aldatıldığı gerçeğini değiştirmiyor

Sonrada arkadaşına söylesin göstersin gerisi onların meselesi

Whatsapptan silinmiş galeriden gösterse de kimden geldiği belli olmaz ki öyle sanıyorum. Konuşmalar duruyor olsa bile iftira atıyorlar derler. Ayrıca siz niye korkuyorsunuz ki? Ada'm korkmadan atıyor... Ada'm hamile karısını düşünmüyor ama siz böyle bir şeye göz yummuş oluyorsunuz

Keşke öyle olsa keskee

Önce eşine anlatacak böyle böyle bir durum var diye

Belliki başkasına atacaktı yanlışlıkla eltine göndermiş
Bu arkadaşının aldatıldığı gerçeğini değiştirmiyor

Sonrada arkadaşına söylesin göstersin gerisi onların meselesi

ama yanlışlık olsa 20 dk gecikmeli gelir mi ki foto?
adam aramış, 20 dk sonra foto gelmiş

ama yanlışlık olsa 20 dk gecikmeli gelir mi ki foto?
adam aramış, 20 dk sonra foto gelmiş
Ben açıkçası internet in çekmediğini ya da kapalı olduğunu düşünerek 20 dklık süreyi sormadım ama sormak isterim konu sahibi hakkaten niye 20 dakika sonra? Ki Eltinin eşi diyecek "sen kim oluyorsun da benim karıma böyle foto atıyorsun " o fingirderken eltinin aile huzuru daha önemli şu durumda.

Yani hadi yanlışlıkla gönderdi diyelim ileti gitmeden de farketti telin internet bağlantısını kapattı falan desek 20 dakika sonra resmin gelmesini anlarız ama sonra ne yüzle oturmaya gelmiş onu anlayamadım? Bu ortada bir yanlışlık olmadığını düşündürüyor. Eşine tabiki söylesin!

Whatsapptan bi foto atıldığında karşıya lak diye gitmez.
Anca yüklenir yani yanlışlıkla attığında hemen iptal etme şansı vardır.
Fotoyu attıktan 20 dk sonra nasıl geliyor?
Eltinizin interneti açık değilse anlarım ama diğer türlüyse kasıtlı atılmış demektir.

Tüm bunların yanında, adam eşini aldatıyor işte bu kesin.

Back
X