• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok büyük bir derdimiz var akıl verin lütfen

Ben açıkçası internet in çekmediğini ya da kapalı olduğunu düşünerek 20 dklık süreyi sormadım ama sormak isterim konu sahibi hakkaten niye 20 dakika sonra?

yani insanlara iftira atmaktan Allah korusun ama
bir üyenin de yazdığı gibi
tut ki yanlışlıkla attı, insan pişkin pişkin gelip oturur mu aynı gece?
yani bilerek atılmış, ardından da gelinip tepki ölçülmüş de olabilir
hatta adam konu sahibini telaşlı görmekten zevk alıyor bile olabilir
türlü türlü sapkınlıklar var
bence hiç geçiştirilmemesi, üstü örtülmemesi gereken bir konu

Ortamı kontrol etmek bile istemiş olabilir. "Acaba söyledi mi" diye ama böyle sapkınlığın fazla olduğu ortamda senin dediğin doğru muzurcum. elin Ada'mı öyle mesaj gönderecek bir de arayıp haber verecek. Susulur mu. Sen kimsin lan diye sorarlar adama

Bizde öyle düşünüyoruz aynen

Bizde öyle düşünüyoruz aynen
O zaman sessiz kalmayın. Bugün yanlışlıkla yaptığını söyleyip sustuğunuzu gören şahıs yarın bilerek yapar , gerçekten zevkle izler. Başka şeyler de yapar, en azından yeltenir. Ki bence bu başlangıç olmuş

Whatsapptan silinmiş galeriden gösterse de kimden geldiği belli olmaz ki öyle sanıyorum. Konuşmalar duruyor olsa bile iftira atıyorlar derler. Ayrıca siz niye korkuyorsunuz ki? Ada'm korkmadan atıyor... Ada'm hamile karısını düşünmüyor ama siz böyle bir şeye göz yummuş oluyorsunuz
Kimden geldiği belli oluyorGözlümmiyoruz ama kız hamile ve en yakın arkadaşıSadece işi duyarsa bu olay çok buyurKavgayla da kalmaz bu olaySadece sağlıklı karar vermeye çalışıyoruzÇok basit bir durum değil

Eltimin en yakın çocukluk arkadaşının eşi, bugun eltime watsaptan uygunsuz bir fotoğraf gonderiyor, ki gondermeden önce arıyor sana bir fotoğraf gönderdim açma sakin sil diyor, yanlışlıkla oldu diyor ama bunu söylediğinde fotoğraf yok 20 dk sonra bir foto geliyor, kız açmadan sıliyor ama galeride kalıyor, fotoğraf kendi biyerlerini çekip göndermiş, bunlar Eltimin çocukluk arkadaşları, kız bunun üzerine eltim yani ne gerekiyorsa yazıyor, yanlış oldu bilmem ne falan diyerek yalanliyor, sonrasında eltim tabi perişan aksama kadar sonra kız arkadaşı eşini alıp çay içmeye geliyor, utanmadan birde geliyor pislik adam, söylesin mi karısı birde üstüne üstlük hamile, ağla ağla helak oldu çözüm fikir lütfen.
Cem Yılmaz'ın esprisi geldi aklıma :halay: anam uçtuuuğğğ :KK53:

Aynen öyle bizde öyle düşünüyoruzAdam bir de utanmadan kendimi affettircemDemişSana niye inatla gönderiyimSen benim kardeşimsin yazmışKarısı bunu daha önce bir kere affetmiş
O yüzden ne direk suçlamaya geçerliydi tereddüt yakalıyoruzSürekli bildiğin gibi değil yazmışO kadar geçmişimiz var sizinle demişBen sana öyle bir şey yapacak adam benim olay bildiğin gibi değil demişBiraz saçma oldu ama vallahi göründüğü gibi değil demişBiraz salakça oldu amaGerçekten sarayına göndermedim canım ya vallahi bak saçmalamaya Seda kardeşimsin sen benim o kadar geçmişimiz var sizinleGerçekten çok özür dilerim yemin ederim sana ait inat göndermedim demişTamam canım sen sakinleş konuşuruz sonra eve geldim ben ama gerçekten çok özür dilerim bir salaklık oldu vallahi ama dediğim gibi gerçektenİnat atmadım ama af ettireceğim ben kendimi sana demiş

Kimden geldiği belli oluyorGözlümmiyoruz ama kız hamile ve en yakın arkadaşıSadece işi duyarsa bu olay çok buyurKavgayla da kalmaz bu olaySadece sağlıklı karar vermeye çalışıyoruzÇok basit bir durum değil

çok pardon ama sormadan duramayacağım
yani ortada çok ciddi bir durum var
eltiniz her an iftiraya uğrayabilir veya eşi o fotoyu görebilir
en basiti o pis adam diyebilir ki "önce telefonla konuştuk, yolla dedi yolladım"
şimdi böyle bir durumda, çocukluk arkadaşından yana değil de eşinden yana mı risk alıyor eltiniz?
(gerekirse kapıyı kitler, eş sakinleşinceye kadar dışarı çıkartmazsınız, hamile kadına duyurmayacağına söz verdirirsiniz)
bana pek mantıklı gelmedi
eltinizin size anlatmadığı küçük de olsa bişeyler olabilir mi? çekindiği birşeyler?
yanlış anlaşılmasın ilişki vs demiyorum kesinlikle
ama ne bileyim daha önce yapılmış bi espriye verilmiş bir cevap vs gibi

Eltinizin bakmadan fotoyu sildiğini sandığı içinde akşam oturmasına gelmiş olabilir... hemen eşine anlatmasın biraz beklesin ikinci bir yanlış harekette konuşur... Allah korusun böyle işlerde cinayet çıkar

Valla gayet basit. Ada'm çocuğunu karnında taşıyan karısını umursamamış.. Neyse yazmayacağım...

Aynen öyle bizde öyle düşünüyoruzAdam bir de utanmadan kendimi affettircemDemişSana niye inatla gönderiyimSen benim kardeşimsin yazmışKarısı bunu daha önce bir kere affetmiş
O yüzden ne direk suçlamaya geçerliydi tereddüt yakalıyoruzSürekli bildiğin gibi değil yazmışO kadar geçmişimiz var sizinle demişBen sana öyle bir şey yapacak adam benim olay bildiğin gibi değil demişBiraz saçma oldu ama vallahi göründüğü gibi değil demişBiraz salakça oldu amaGerçekten sarayına göndermedim canım ya vallahi bak saçmalamaya Seda kardeşimsin sen benim o kadar geçmişimiz var sizinleGerçekten çok özür dilerim yemin ederim sana ait inat göndermedim demişTamam canım sen sakinleş konuşuruz sonra eve geldim ben ama gerçekten çok özür dilerim bir salaklık oldu vallahi ama dediğim gibi gerçektenİnat atmadım ama af ettireceğim ben kendimi sana demiş

ne demek kendimi sana affettireceğim?
çok garip geldi bana bu cümle
yani insan yana yakıla özür diler de bu cümle çok tuhaf

Affettirsin bakalım. Yaptığı yapacaklarının garantisi. Siz de devlet sırrıymış gibi çok ciddi diyorsunuz. Ama susup oturuyorsunuz. Nolursa olsun. Geçmiş bir kalemde silinip atılabiliyor. Sanki kan bağı var Dicem öyle olsa bile silinip atılır.

Bence büyütülecek bir durum yok. ( Kötü bir olay ama ) ne kadar deşilirse o kadar kokusu çıkar derler ya bence hiç bilmemiş gibi konuyu kapatın. Açıklama yapmasına da izin vermeyin derim :sus:
İtici bir durum, lakin telafi edilmeden karşı tarafa açıklamaya gerek yok kapatılsın desin yeterli:stop:

çok pardon ama sormadan duramayacağım
yani ortada çok ciddi bir durum var
eltiniz her an iftiraya uğrayabilir veya eşi o fotoyu görebilir
en basiti o pis adam diyebilir ki "önce telefonla konuştuk, yolla dedi yolladım"
şimdi böyle bir durumda, çocukluk arkadaşından yana değil de eşinden yana mı risk alıyor eltiniz?
(gerekirse kapıyı kitler, eş sakinleşinceye kadar dışarı çıkartmazsınız, hamile kadına duyurmayacağına söz verdirirsiniz)
bana pek mantıklı gelmedi
eltinizin size anlatmadığı küçük de olsa bişeyler olabilir mi? çekindiği birşeyler?
yanlış anlaşılmasın ilişki vs demiyorum kesinlikle
ama ne bileyim daha önce yapılmış bi espriye verilmiş bir cevap vs gibi
eltmin konuşmasını yazıyorumHatta şuan kendim okuyarak yazıyorum Sen gerizekalı mısın böyle bir resmi sen bana nasıl gönderirsin hiç mi beynin yok senin sen beni nasıl bu şekildeDüşünürsün arayıp soruyorsun bana bir ben gelmedi deyince 15:20 dakika sonraTekrar gönderiyorsun evime parkına gelme bir daha Ben yüzüne nasıl bakacağım kız bir de senden çocuk DoğuracakYazık üzülüyorum gerçekten sen insanın yuvasını yıkarsın senden başkada bir şey olmazNasıl bildiğim gibi olmaz yanlışlıkla çarptı mı diyeceksin evet Vatsaba bakmadın söz verdim bakmıcam ama galeriyi kaydolmuşAkşam eşim baksaydı Ben bunu nasılLarda açıklardım düşünebiliyor musun
Dediğim gibi ben artık aynı ortama bile giremem yani ben utanırımBir şey bu kadar geçmişi bu yanlış yapılmazdı ben adıma tıklayıp resim atmanın yanlışlığını anlayamıyorum uzatmayalımGözüm bile görmesin artık seni Yazmış ve engellemişAkşam'da arkadaşının tabi haberi yokO pisliği alıp çay içmeye gelmişlerBen de oradaydımMuhatap olmaya çalışt eltim hiç konuşmayınca Karasuda sende ne var bugün dediOruçluydum o yüzden halsizim ded yuz bulamayınca Çay içip gittiler

Eltinizin bakmadan fotoyu sildiğini sandığı içinde akşam oturmasına gelmiş olabilir... hemen eşine anlatmasın biraz beklesin ikinci bir yanlış harekette konuşur... Allah korusun böyle işlerde cinayet çıkar
Tabiki çıkar aslında akla.direk anlat ortaya çıkar geliyor ama sonuçta bu durumda kocası aa öylemi karıcim ben gidip onla konuşurum mu dicek cinayetler nasıl oluyor bi adamın kolay kaldıracagi bişi değil bu tabı bana anlayınca git söyle dedim direk ama sonra durdum bi düşündüm ani karar verilecek bişi değil söyleme desem yarın adam çıkıp karısına başka birine yaparken yakalansa senin arkadaşına yaptım sesini cikarmadi söylemedi bile dese nolcak yada çıktı söyledi karısına hersey zaten net mesajlar vs ama karısı illaki kıyameti koparcak bizin derdimiz en hafif nasıl dokeriz içimizi adam ...... en ağır kufurleri hakediyorda karisinin hiçbir günahı yok birde hamile bebeğe bişi olsa suçsuz da olsa eltim yine bi vicdan azabı hamile olmasa söyle direk ayilsin bayılsın ne olursa olsun senin kocan da bu kadar böyle de yani

Back
X