• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok büyük bir derdimiz var akıl verin lütfen

Velevki yanlışlıkla gönderdi eltinize,yinede berbat bir durum zira karısına göndermiyordu o fotoğrafı,başka bir kadina gönderiyordu. Sadece eltinize göndermesi değil ki mevzu,o fotoğrafı birilerine gönderiyor,eşinden başkasıyla bir haltlar karıştıyor yada karıştıracak demektir bu. Açıklamasıda tuhaf,vallahi sana göndermedim,billahi yanlış gönderdim,e be adam kime gönderdin o halde.
Aynenn işte haklisin illaki birine gonderiyor du birde açıklaması yok salak salak konusmus hani bişi uydurma neyse yokk eşime yolluyordum falan saçma ama inandım ak istersin kendini ne bilim ya adam benimde piskolojimi bozdu söylemek en iyisi bugün konuscak bakalım haber bekliyorum

Eşine söylesin ve bahane bulup o aileyle bir daha görüşmesinler. Şöyle bişey var adam başkasına gönderecekken yanlışlıkla eltine göndermiş olabilir. Ama bu adamın karısının arkasından iş çevirdiği gerçeğini değiştirmez. Ya da eltiniz eşine böyle böyle bişey oldu bende fotoğrafı hemen sildim desin.Belki eşi adamla erkek erkeğe konuşabilir böyle bir durum olmuş eşim silmiş hayırdır durum ne diye. Eşi gördüğünü öğrenirse erkekler sakin duramayabilir gibime geldi.

Resmin 20 dakika sonra gelmesi bağlantı sıkıntısından olabiliyor gönderdiğini fark ettiği an Mesajı yazmış olabilir. Gönderdiği resmin hali dışında bu notu düşmek istedim
İkincsi eltiniz bunu arkadaşına söylese ne olacak? Kadın hamile. Doğacak çocuğunu da üzecek bir adım atmanın manası ne?

Zaten görmesi öğrenmesi gerekirse bir şekilde öğrenir. Ama insan ömrünün en güzel dönemini şüphe ve üzğntüyle geçirmesine müsade etmeyin bence.
Doğru söylüyorsun ama o pislige asla evime gelme dediği halde geliyor gidiyor eşi sebebiyle bu böyle devam etcek ne kadar mide kaldırır ki

kari koca ikisiylede iliskisini kopartsin evine almasin.zaten oldum olasi esli takilma gidip gelme meselesine karsiyim ben.bir sure sonra adamlardan biri illa cozutuyor.kac kez okuduk buradada.

Bencede adam karısını başkasıyla aldatıyo resmi eltinize gerçekten yanlışlıkla gönderdiğini düşünüyorum. Bazaen attığımız foto yada video internetten dolayıda geç gidebiliyor. Tabi bu adamı haklı çıkarmaz kesinlikle. Zor bir durum söylesen bi dert söylemesen bi dert.

kari koca ikisiylede iliskisini kopartsin evine almasin.zaten oldum olasi esli takilma gidip gelme meselesine karsiyim ben.bir sure sonra adamlardan biri illa cozutuyor.kac kez okuduk buradada.
dogrudur insan bilse alır mı eve aklı başına geldi de geç oldu kimseye guvenmicekmissin bunu anladım Bikez daha dogru aslında eltimin her ne kadar en yakın arkadaşı da olsa artık ne konuscaklar bi araya gelip ne konusabilirler ki eşlerini mi anlatcaklar dertlescekler mi yani artık tamamen mesafe koyulmali

Ben hic bisey anlamadim.
Kim kimi cagiriyor? Neler oluyor? Neden eltinin basi yandi??

yanlış gelen bir fotoğraf adam aradıktan 20 dakika sonra mı yanlış gelir? o an gelmez mi hatta telefon çalmadan gelmiş olması adamın da bunu farkedip eyvah yanlış kişiye gönderdim diyerek kadını araması gerekmez mi? bunun normali bu değil mi?

ben olsam her şeyi kocama anlatırdım.önce o bilsin sonrasını birlikte düşünürüz derdim.

yanlış gelen bir fotoğraf adam aradıktan 20 dakika sonra mı yanlış gelir? o an gelmez mi hatta telefon çalmadan gelmiş olması adamın da bunu farkedip eyvah yanlış kişiye gönderdim diyerek kadını araması gerekmez mi? bunun normali bu değil mi?

ben olsam her şeyi kocama anlatırdım.önce o bilsin sonrasını birlikte düşünürüz derdim.
Dün inan onu bile denedik hani bunun yollarken dolması var çarpıyor basarsin denedik benim netim yokken yolladık birbirimize herhangi bi foto yine net geline d olmaya başlıyor birde şu var hadi tamamen yanlislik oldu yada başka biriyle gördün biliyorsun yine insan söylemeden esine nasıl durabilir kız resmen kandırıliyor.ama kendi kocası benim kaynim diyorum ki gitsin kaynim anlatsin eltim ama sonucu ne olcak bu yanlislikla aşkım bitanem li mesaj atmak degilki cekip konussun sen benim karima nasıl bunu yollarsin diye bu olayın boyutu başka

Dün inan onu bile denedik hani bunun yollarken dolması var çarpıyor basarsin denedik benim netim yokken yolladık birbirimize herhangi bi foto yine net geline d olmaya başlıyor birde şu var hadi tamamen yanlislik oldu yada başka biriyle gördün biliyorsun yine insan söylemeden esine nasıl durabilir kız resmen kandırıliyor.ama kendi kocası benim kaynim diyorum ki gitsin kaynim anlatsin eltim ama sonucu ne olcak bu yanlislikla aşkım bitanem li mesaj atmak degilki cekip konussun sen benim karima nasıl bunu yollarsin diye bu olayın boyutu başka

cidden ben olsam eşime söylerdim bu durumu böyle hafife alınacak bir şey gibi değil.

Orayi anladim. Ama sonra bulusmuslar demissin. Kim bulusmus? Is nasil dondu dolasti kizin basina patladi?
Bu fotoğrafın üzerine eltim buna ağzına geleni söylüyor evime gelme diyor asla sonra akşam oluyor pisligin karisinin birseyden haberi yok ya çay içmeye geliyorlar tam da ben işten gelmiştim eltim bana olayı anlatiyordu kapı çaldı ben bi açsam bunlar geldi oturdular bu pisligin kafa yerde arada lafa karışmaya çalışıyo karısı hamile ya açım dedi onun önüne tabak hazırladı koydu pislige sormadi bile o garibimde kocası aç diye kalkıp bişiler koydu önüne dolaptan.birde hamile karisi eltim surat asip konusmadigindan ne oldu sana falan bisi mi var dedi oda anladi yani ne diyim benim midem kaldirmadi çıktım evime geldim

Ortalık karışmasın diye susulacak birşey değil.
Adam bes belli sapkınlık yapmış.
Hem foto gönderiyor, sözüm ona yanlışlıkla oldu diyor, ama eşini alarak çay içmeye gelmeye utanmıyor.
Sapık!

Ben olsam önce eşime söylerdim, böyle bir durum var.
Daha sonra da fotoğrafı gönderenin eşine söylerdim "durum böyleyken böyle"...

Sonra çekilirdim kenara.
ister iki eş birbirini yesin, ister gitsin kocam o herifi dövsün.
Ne olursa olsun...

hassas durumlar bunlar, örtbas etmeye gelmez, çorabın hası kafaya geçer!
Korkarım böyle durumlardan...
Suçsuz yere bir de suçlu olmak var işin ucunda.
Böyle bir cesarette bulunan erkekten her şey beklerim ben...

Çocukluk arkadaşmış... Yuh... Çocukluğu batsın!

Bu fotoğrafın üzerine eltim buna ağzına geleni söylüyor evime gelme diyor asla sonra akşam oluyor pisligin karisinin birseyden haberi yok ya çay içmeye geliyorlar tam da ben işten gelmiştim eltim bana olayı anlatiyordu kapı çaldı ben bi açsam bunlar geldi oturdular bu pisligin kafa yerde arada lafa karışmaya çalışıyo karısı hamile ya açım dedi onun önüne tabak hazırladı koydu pislige sormadi bile o garibimde kocası aç diye kalkıp bişiler koydu önüne dolaptan.birde hamile karisi eltim surat asip konusmadigindan ne oldu sana falan bisi mi var dedi oda anladi yani ne diyim benim midem kaldirmadi çıktım evime geldim

Haaa simdi anladim. Oluyor bazen boyle hatalar whatsapptan. Ama kabak gibi ortada adam esini aldatiyor. Ben olsam esime bisey soylemezdim. Tamam " esinden bisey saklanmamali" ama nasil dersinki bunu? " canim arkdasin esi bana seyinin resmini yolladi" huh?? Kocam gidip bogabilir adami. Orasini gostermek ne?? Yanlisliklada olsa. Snra benim kocam hapse kadinin kocasida mezara gider.

Ben olsam artik gorusmeme karari aldim onlarla derdim.

Back
X