• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok büyük bir derdimiz var akıl verin lütfen

Söylemezse cesaret alır sapık. Başka şeyler yapar busefer eşi ilk seferinde neden söylemedin diye kızar araları açılır. Bişey mi vardı da söylemedin der güvensizlik başlar.Direk adamdan hesap sorsun konuşmalar duruyormuş nasıl olsa.eşine de söylesin. Sizde şahit olarak eşinize anlatın kardeşinin karısı sonuçta oda hem ortalığı yumuşatan hem haklıyı haksızı ayıran taraf olur.

Ben mi anlamadim? Yanlislikla.atmis iste? Yani niye cekti onu bilemem de arayip acma sakin sl dedigine gore cidden yanlislikla gondermitir.

Hic birseyi silmesin ve kendi esine soylesin. Oncesinde suphe duydugu bi yanlis hareketi varmiymis peki. Bakis vs. Bide bu adam hakikaten yanlislikla gonderdiyse karisini aldatiyordur bnce. Kime yolluyordu o fotoyu.

Eltin durumu önce kendi eşine sonra da arkadaşına anlatmalı.Yoksa eltinin başı ağrıyabilir.Adam yoklama çekmiş de olabilir yarın birgün iğrenç bir teklifle gelebilir.Eltinin susmasını bu durumdan hoşandı varsayabilir.Daha sonra gelişecek olayları eşine anlatmaya çalıştığında ilk olayı neden anlatmadın diye haklı olarak sinirlenebilir.
Bir kadın benim eşime cinsel organının fotosunu atsa ve eşim bana anlatmadığı için o pislik benim evime girmeye devam etse , bunu çok sonradan öğrensem eşime çok çok kızarım.Geçmez kinim.

eltmin konuşmasını yazıyorumHatta şuan kendim okuyarak yazıyorum Sen gerizekalı mısın böyle bir resmi sen bana nasıl gönderirsin hiç mi beynin yok senin sen beni nasıl bu şekildeDüşünürsün arayıp soruyorsun bana bir ben gelmedi deyince 15:20 dakika sonraTekrar gönderiyorsun evime parkına gelme bir daha Ben yüzüne nasıl bakacağım kız bir de senden çocuk DoğuracakYazık üzülüyorum gerçekten sen insanın yuvasını yıkarsın senden başkada bir şey olmazNasıl bildiğim gibi olmaz yanlışlıkla çarptı mı diyeceksin evet Vatsaba bakmadın söz verdim bakmıcam ama galeriyi kaydolmuşAkşam eşim baksaydı Ben bunu nasılLarda açıklardım düşünebiliyor musun
Dediğim gibi ben artık aynı ortama bile giremem yani ben utanırımBir şey bu kadar geçmişi bu yanlış yapılmazdı ben adıma tıklayıp resim atmanın yanlışlığını anlayamıyorum uzatmayalımGözüm bile görmesin artık seni Yazmış ve engellemişAkşam'da arkadaşının tabi haberi yokO pisliği alıp çay içmeye gelmişlerBen de oradaydımMuhatap olmaya çalışt eltim hiç konuşmayınca Karasuda sende ne var bugün dediOruçluydum o yüzden halsizim ded yuz bulamayınca Çay içip gittiler

Iğrenç herif...
Ne kadar gereksiz cevap vermissiniz böyle? Ayrıca eltinizin telfn numarasinin o adamda ne isi var? Karisinin telfnundan gizlice mi aldi? Madem aileler duyunca büyük olaylardan korkuyorsunuz o adamin evine bi ekip otosu yollayin sizde çokmu zor?

Adam fotoğraf gönderip sonra bizim iliskimiz var bak seviyesine diye gostersene birilerine kime inanirlar?

Adamla halen gorusen, bunu kimseye soylemeyen kadina mi?

Adam sansini denemis resmen.

Hamileyse hamile bu adamin sorunu.. Zamaninda dusunseymis. Başkalarını dusunerek kendinizi zor durumda birakmayin.

Fotoğrafi sildim delil yok diyorsaniz birakin arkadaşlığı tekrar görüşmeyin bu sapik insanlarla..

Resmi ve yazışmaları göstersin,arkadaşı ne yapacağına karar versin bence. Bu denli rezil ve salak bir adama müstehak bence. Bari bir halt yiyorsun,onuda doğru becer gerizekalı ya.

Aynen öyle bizde öyle düşünüyoruzAdam bir de utanmadan kendimi affettircemDemişSana niye inatla gönderiyimSen benim kardeşimsin yazmışKarısı bunu daha önce bir kere affetmiş
O yüzden ne direk suçlamaya geçerliydi tereddüt yakalıyoruzSürekli bildiğin gibi değil yazmışO kadar geçmişimiz var sizinle demişBen sana öyle bir şey yapacak adam benim olay bildiğin gibi değil demişBiraz saçma oldu ama vallahi göründüğü gibi değil demişBiraz salakça oldu amaGerçekten sarayına göndermedim canım ya vallahi bak saçmalamaya Seda kardeşimsin sen benim o kadar geçmişimiz var sizinleGerçekten çok özür dilerim yemin ederim sana ait inat göndermedim demişTamam canım sen sakinleş konuşuruz sonra eve geldim ben ama gerçekten çok özür dilerim bir salaklık oldu vallahi ama dediğim gibi gerçektenİnat atmadım ama af ettireceğim ben kendimi sana demiş
Velevki yanlışlıkla gönderdi eltinize,yinede berbat bir durum zira karısına göndermiyordu o fotoğrafı,başka bir kadina gönderiyordu. Sadece eltinize göndermesi değil ki mevzu,o fotoğrafı birilerine gönderiyor,eşinden başkasıyla bir haltlar karıştıyor yada karıştıracak demektir bu. Açıklamasıda tuhaf,vallahi sana göndermedim,billahi yanlış gönderdim,e be adam kime gönderdin o halde.

En yakın arkadaşının eşinde numarasının olamsı da yanlş teknolji çağındayız sonçta herşey olabiliyor o yzdn whatsppta kişilerimde olmayanlar yok herkeside tele kaydetmem ark kocasının bnde ne işi vr alla sen kadın adamın şeyini gördüğüyle kalmş şimdi:KK57:

Bazi arkadaslar yazmislar ya oyle olsa aksam piskin piskin gelnezdi oturmaya diye... Maalesef o derece yuzsuzler var. Olayin cok benzeri bir aile dostumuzun kizinin basina geldi. Yaz tatilinde kendi memleketindeyken universiteden cok yakin bir erkek arkadasi ayni sekilde kiza durup dururken cinsel organinin fotografini atti. Kiz direkt engelledi. Cocuk yuzsuz yuzsuz bir hafta sonra annesinden aradi kızı beni neden engelledin diye. Manyak dolu etraf. Ha bir de yazilmistir belki ama dün aksam arkadasim bana whatsapp tan fotograf atti gelmedi hatta telegram dan denedik. WhatsApp a 15 20 dk sonra geldi fotograf. Bazen olabiliyor...

En yakın arkadaşının eşinde numarasının olamsı da yanlş teknolji çağındayız sonçta herşey olabiliyor o yzdn whatsppta kişilerimde olmayanlar yok herkeside tele kaydetmem ark kocasının bnde ne işi vr alla sen kadın adamın şeyini gördüğüyle kalmş şimdi:KK57:
Senin arabanın eşi vs yokmu benimde arkadaşımın eşinin telefonu var tabi sokaktan geçen insan değil sevgilisi değil eşi yani eslerde bi nevi arkadaş akraba gibi birbirine gidip geldiğini düşün numara olmasi sorun değil ki adam bunu başka türlü de yapabilirdı demekki kendi sapkinligi var

ama yanlışlık olsa 20 dk gecikmeli gelir mi ki foto?
adam aramış, 20 dk sonra foto gelmiş
Adamin interneti agirdir ya da cekmiyordur eltinizin interneti telefonu vs cekmiyordur benim cok basima geldi gondergigim foto yarim saat sonra gitti ya da bana bir fotonun gel.esi 15 dk yi buldu. Adam bastan aramissa acma sil diye demekki hakkatten yanlislikla gondermis. Ama sonucta eltinize olmasa da birine gonderecekmis bu fotoyu demekki hamile karisini dusunmeden aldatabiliyor .

Bazi arkadaslar yazmislar ya oyle olsa aksam piskin piskin gelnezdi oturmaya diye... Maalesef o derece yuzsuzler var. Olayin cok benzeri bir aile dostumuzun kizinin basina geldi. Yaz tatilinde kendi memleketindeyken universiteden cok yakin bir erkek arkadasi ayni sekilde kiza durup dururken cinsel organinin fotografini atti. Kiz direkt engelledi. Cocuk yuzsuz yuzsuz bir hafta sonra annesinden aradi kızı beni neden engelledin diye. Manyak dolu etraf. Ha bir de yazilmistir belki ama dün aksam arkadasim bana whatsapp tan fotograf atti gelmedi hatta telegram dan denedik. WhatsApp a 15 20 dk sonra geldi fotograf. Bazen olabiliyor...
Bizde öyle dedik hani olduki o an İnternet bi şekilde cekmiyodu tel dondu v.s ama birine watsaptan foto göndermen için baya bi işlem yapiosun direk ay gitti olmuyor ki ayrıca onu bırak başkasına gönderdigini düşün adam pişkin karısı habersiz hadi söyleme bırak desem gelip gidiyolar yarın başkasına yapcak yeri gelcek senin en yakın arkadaşına ben böyle yaptım da sana söylemedi bile der.bugün konuscak dün bütün gece konuştuk karısına herseyi anlaticak ama sakın evine çağırma dedim.biz kaynanamizla aynı apartmanda oturuyoruz duyması hoş değil çünkü insan hemen acaba yüz mu verdi diye düşünüyor ama bu konuda cidden ben sahidim

Resmin 20 dakika sonra gelmesi bağlantı sıkıntısından olabiliyor gönderdiğini fark ettiği an Mesajı yazmış olabilir. Gönderdiği resmin hali dışında bu notu düşmek istedim
İkincsi eltiniz bunu arkadaşına söylese ne olacak? Kadın hamile. Doğacak çocuğunu da üzecek bir adım atmanın manası ne?

Zaten görmesi öğrenmesi gerekirse bir şekilde öğrenir. Ama insan ömrünün en güzel dönemini şüphe ve üzğntüyle geçirmesine müsade etmeyin bence.

Eltimin en yakın çocukluk arkadaşının eşi, bugun eltime watsaptan uygunsuz bir fotoğraf gonderiyor, ki gondermeden önce arıyor sana bir fotoğraf gönderdim açma sakin sil diyor, yanlışlıkla oldu diyor ama bunu söylediğinde fotoğraf yok 20 dk sonra bir foto geliyor, kız açmadan sıliyor ama galeride kalıyor, fotoğraf kendi biyerlerini çekip göndermiş, bunlar Eltimin çocukluk arkadaşları, kız bunun üzerine eltim yani ne gerekiyorsa yazıyor, yanlış oldu bilmem ne falan diyerek yalanliyor, sonrasında eltim tabi perişan aksama kadar sonra kız arkadaşı eşini alıp çay içmeye geliyor, utanmadan birde geliyor pislik adam, söylesin mi karısı birde üstüne üstlük hamile, ağla ağla helak oldu çözüm fikir lütfen.
adammkarısını aldatıyor ve yanlış kişiye gondermiş fotoyu

Back
X