bizim tanışmamız okulda oldu hakanla. o beni 1 boyunca sevdi bekledi.hakab farklı biriydi çok soğuk gözüküyodu dışarıdan.gururlu biriydi.pek fazla sevgilisi olmamıştı.sevgisini dile getirmedi hep başkaları söyledi bana.çünkü benim o zamanlar okuldan bi sevgilim vardı, mert.ve o eski sevgilisine dönmüştü.mert de okulun yarısıyla çıkmış desem abartmış olmam öyle bi tipti.ve bende bi hata yaptım onunla çıktım.1 ay sürdü.daha sonra hakanla konuşmaya başladık.2 ay kadar bi süre hep konuştuk ve sonra çıkmaya başladık.fakat o zaman okul tatile girmşti.o da şehir dışına gitmişti.ve benimle hep arkadaşı gibi konuşuyodu.herkes onun beni çok sevdiğini söylüyodu bende sevildiğimi hissetmek istemiştim.ama o soğuktu hep.sonra olmadı ayrılalım dedim.ayrıldık.sonra okullar açıldı.hep bakışıyoduk. tekrar konuşmaya görüşmeye başladık. sevdiğini biliyordum artık. ve çıkmaya başladık. ilk zamanlar etkilenmiştim hoşlanıyodum ama zamanla iyice aşık olduğumu fark ettim.ve şimdi onu çok seviyorum ve onu kaybetmek istemiyorum. 5 ay oldu çıkıyoruz. bir sürü tartışmalarımız oldu. beni kıskanıyo onsuz dışarı çıkmamı pek istemiyo mesela. neyse sorun şu geçen gün yine tartıştık ve bana " sen beni hiç sevmedin senin gözlerinde bunu göremedim hiç ben mert gibi de değilim kızların dilinden pek anlamam "dedi. hala merte bişeyler hissettiğimi düşünüyo. ve bana pek güvenmiyo. hep bi kanıt istiyo inanmak için. sebebini sorunca korkuyorum bir gün beni bırakırsan diyo. ama bende de aynı korku var ben zaten çok seviyorum onu bırakmayı aklımdan geçirmem. ama bana inanmıyor. güveniyorum diyor ama güvenmiyor. ve en son beni sevmedim deyişi çok kırdı beni. telefonda baya tartıştık. sonra durdu ve ben sensiz yapamam özür dilerim falan dedi. bir an sinirden parlamıştı. ama sonuç olarak onu söylediyse bi şüphesi var demektir. ne yapmam lazım arkadaşlar ne önerirsiniz ??
Son düzenleme: