• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok büyük bir ikilimdeyim :(

nehir_21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2014
429
54
68
Benim uzun bir ilişkim var. Tam 5 yıllık. Liseden beri çıkıyoruz. Yaşadığımız şehirde ailelerimizin yanında okuduk. Hep birlikteydik. Ailesi beni gelinleri gibi görüyor. Bizde evlenmeyi çok istiyorduk. Sevgilim mezun oluyor bu yıl ve atanırsa en azından nişanladım diyordu. Ama artık birbirimize birbirimizden sıkıldığımızı itiraf ettik yani aramızdaki sevgi mi alışkanlık mı ikimizde bilmiyoruz. bir tarafımız ayrılmak isterken bir tarafımız istemiyor. Bana daha dün, hayatımızda belki daha iyi birileri olbilir falanda dedi, ben senin istediğin koca olamam dedi, bu dedikleri beni önceden üzerdi şimdi üzmüyorda. Ama ayrılamıyoruzda. Ben yaza kadar akışına bırakalım dedim hem onun sınavı var etkilenmesin diye. Ama bende böyle kendimizi kandırmak istemiyorum. Eğer sevgi olsa bunları düşünmezdik diye düşünüyorum. Ayrıca insan belli bir yaşa gelince sadece aşk değil mantıkta arıyor evleneceği kişide. Ve benim sevgilim çok çocuksu bende aksine çok olgun davranan biriyim artık anlaşamıyoruz. Ne yapacağım bilmiyorum, yorumlarınızı merak ediyorum :(

Uzatmanın manası yok
Güzel bir ilişki yaşamışsınız ama ikinizin açısından da bitmiş
Konuyla ilgili sevdiğim bir şiiri paylaşmak istedim

Hiç kimse bir aşkı
Onarmaya kalkmasın
Kaybedilmeye değer
En güzel anında
Bitirilmişse eğer

5 yılda tükenen sevgi bir ömür sürmez.

Evlenip ikinize de yazık etmeyin...

Bende size katılıyorum, hislerimde pek yanılmam, uzun zamandır bittiğini hissediyorum ama ayrılık kararı veremiyoruz. Evlenirsek sen beni aldatırsın bu monotonlukla dedim. Yalan değil aldatırım dedi :( sonra kalkmış akşam özledim diyor :(

Heyecanı bitmiş alışkanlık var sadce bir altı yil daha olmadan bence önünüze bakın neguzel medenice anlasmissinizda..kötü olmadan ayrılın bence.

Son kullanma tarihi gelmiş ilişkinizin. Kendine yıpratma. Harcadığın 5 yıla üzülmek yerine o 5 yılın kişiliğine kattıklarıyla mutlu ol.

Bitmesini istiyorum zaten, ama bir yandan geçirdiğimiz yıllar anılar gözümün önüne geliyor nasıl biter diyorum kabullenemiyorum :(

Sadece bitti de .
Çok değil ertesi güne kus gibi hafifledigini fark edeceksin .
Kangren bir iliskiymis sizinkisi bizimki gibi .
Kocaaa 6 yili geride biraktim bende .
Boşluk olacak içinde ama rahatlayacaksin .

Görünen o ki alışkanlık ,bu şekilde evlenirseniz birbirinizden nefret etmeye kadar gider sevgisiz bir evlilikte tahammülde olmaz.

Bitmesini istiyorum zaten, ama bir yandan geçirdiğimiz yıllar anılar gözümün önüne geliyor nasıl biter diyorum kabullenemiyorum :(

Eğer inceldiği yerden kopmasına izin vermezsen, gün gelir en sağlam yerinden kopar. Canın yanar. -Sunay Akın- :34:

bitmi$ zaten sizin ili$kiniz
aldatirim diyor adam daha ne desin belki de ba$lami$tir nerden bileceksin

daha fazla kendini uzme herkes kendi yoluna baksin

Uzatmanin bir anlami yok , Biten bitmis zaten ..
en azindan suan farkina varmissiniz...

Insallah , dogru karar veriyosunuzdur...

Sağolun arkadaşlar dahada netleşti kafamda herşey.. Birde bana sen benden ayrılırsan mutlu olursan bensiz ben sensiz yapabilirim diyor. Acaba ayrılacağım diyemiyorda benm üstüme mi atmaya çalışıyor ?

Benim uzun bir ilişkim var. Tam 5 yıllık. Liseden beri çıkıyoruz. Yaşadığımız şehirde ailelerimizin yanında okuduk. Hep birlikteydik. Ailesi beni gelinleri gibi görüyor. Bizde evlenmeyi çok istiyorduk. Sevgilim mezun oluyor bu yıl ve atanırsa en azından nişanladım diyordu. Ama artık birbirimize birbirimizden sıkıldığımızı itiraf ettik yani aramızdaki sevgi mi alışkanlık mı ikimizde bilmiyoruz. bir tarafımız ayrılmak isterken bir tarafımız istemiyor. Bana daha dün, hayatımızda belki daha iyi birileri olbilir falanda dedi, ben senin istediğin koca olamam dedi, bu dedikleri beni önceden üzerdi şimdi üzmüyorda. Ama ayrılamıyoruzda. Ben yaza kadar akışına bırakalım dedim hem onun sınavı var etkilenmesin diye. Ama bende böyle kendimizi kandırmak istemiyorum. Eğer sevgi olsa bunları düşünmezdik diye düşünüyorum. Ayrıca insan belli bir yaşa gelince sadece aşk değil mantıkta arıyor evleneceği kişide. Ve benim sevgilim çok çocuksu bende aksine çok olgun davranan biriyim artık anlaşamıyoruz. Ne yapacağım bilmiyorum, yorumlarınızı merak ediyorum :(

Bence ikinizde şımarıkça davranıyorsunuz kusura bakma dürüstçe açık açık yazıyorum ama bence böyle .
Benim erkek arkadaşım cezaevinde biz de bazen böle birbirmize derdik sıkıldım ya yeter falan diye ama tabi içten olmazdı hiç bir zaman neblym fazla knşmayalm derdik ama snra daayanamaz özler konuuşurduk . Şimdi arıyorum o günleri tek bir mesajına razıyım ama haftada bir kere 10 dkkacık knşma ve 1-2 faxını okumam haricinde hiç bi şekilde haberleşemiyoruz başka şehire götürdüklerinden görüşünede gidemyorum 2 aydır yüzünü bile göremiyorum o kadar acı çekiyorum o kadar aşırı özledim ki anlatamam ..
Bence siz bu duruma düşseniz birbirinizi mumla ararsınız .. Biraz özlemelisiniz birbirinizi .. 5 sene koskoca 5 sene ya çok emek sarf etmişsinz yani biraz ayrı kalın fazla knşmayın elbet düzelecektir .

Bence ikinizde şımarıkça davranıyorsunuz kusura bakma dürüstçe açık açık yazıyorum ama bence böyle .
Benim erkek arkadaşım cezaevinde biz de bazen böle birbirmize derdik sıkıldım ya yeter falan diye ama tabi içten olmazdı hiç bir zaman neblym fazla knşmayalm derdik ama snra daayanamaz özler konuuşurduk . Şimdi arıyorum o günleri tek bir mesajına razıyım ama haftada bir kere 10 dkkacık knşma ve 1-2 faxını okumam haricinde hiç bi şekilde haberleşemiyoruz başka şehire götürdüklerinden görüşünede gidemyorum 2 aydır yüzünü bile göremiyorum o kadar acı çekiyorum o kadar aşırı özledim ki anlatamam ..
Bence siz bu duruma düşseniz birbirinizi mumla ararsınız .. Biraz özlemelisiniz birbirinizi .. 5 sene koskoca 5 sene ya çok emek sarf etmişsinz yani biraz ayrı kalın fazla knşmayın elbet düzelecektir .

Haklısın hiç bir yoruma alınmam, zaten farklı bakış açılarını öğrenmek istediğim için burdayım ya. Allah sana öncelikle sabır versin, tez zamanda kavuşturur umarım sizi.. Bu dediğini deneyeceğiz zaten, ama şöyle düşünmek gerek ya evli olsaydık uzaklaşma şansımız olmayacaktı yani insan özlemediği zaman sevgisi bitiyor mu ? Bu çok önemli ? Özlem hem ilişkiye faydalı hemde üzen bişey. Sadece özlemekle düzelecekse evlenince ne olacak bnm kafam burada karışık :(

Back
X