- 20 Mart 2011
- 964
- 0
- 116
- Konu Sahibi Fasikulfasikul
-
sen nedesek şöyle düşündük diyorsun güzelim çocuğu göndermeye niyetin yok :87:
çocuk doğunca nerden kaldı başıma diyicen nasılsa ne diyim kalmasını madem istiyon bu kadar çok kalsın sorunu hala anlamadım...yeğen dedim ama sen yok zaten onu düşündük ben sadece ilgilencem eşim ilgilenecek
ne diyelim Allah mesut etsin...kendin kaşınıyorsun
ataerkil olmakla idranın kokması lavabonun pis bırakılmasının bir bağlantısı yok..
kendiniz istemissiniz sizinle kalsin diye..neden boyle birsey teklif ettiniz ki.??kalsin yurtta..kendi kardesiniz bile olsa zor walla..ben yapamam...
simdi artik esinize anlatmaniz lazim olmuyor falan diye ama sonrada kötü duruma düsmeyin.
canım sen kocana bu kadar düşkünken, yalnız kalabileceğiniz bu son aylarda eve yatılı misafir alarak zaten hata etmişsin. ama olan olmuş. zaten hamilesin, yarın çocuğun doğunca daha başbaşa kalamayacaksınız... şimdi çocuğu yurda koymak olmaz laf olur. o gelmiş kalacak artık. 13 yaş erkek çocuğu hala çocuk olur. amcası dein şu saatte şurda oyna... şurda tv izle... o süreyi sizde odanızda geçirebilirsiniz.
kayınpeder ayrı bi düşüncesiz zaten. kayınpeder de olsa uyuz olurum ben kocam işteyken benle kalmasına. benimki de evliliğimizde ilk d.günümde gelmişti ama ben eşime rica etmiştim sabah senle işe gelsin güzelce söyle ben napacam diye. sen bir de hamilesin... kaınvaliden de mi akıl etmiyor kocasını uyarmıyor?
ya o dediğin hijyenik olmayan olay tüm erkeklerde var snaırım. ya gece uykudan kalkıp çamaşır suyuyla yıkıyorum midem kalkıyor. göya eşim çok titiz bir adam. ama gene de sürprizle karşılaşıyorum. söylesem utanıyorum bi kere yüzmü kızarttım ima ettim inkar etti.
amann Allah sabır versin sana.
çocuğa birlikte sistem kurmuşsnuz bak sizi ebeveynliğe hazırlıyor bu. hem yarın doğumdan sonra gece uykularınız kaçacak. kaç senedir çok rahatmışsınız madem bu çocuğun varlığı bebekli hayata geçiş için size yardımcı olabilir.
bebişine odaklan. çocuğun özel alanınıza girmemesini de eşin sağlasın alışır yakında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?