Çok büyük çıkmazdayım hayatımın dönüm noktası olacak belki kararım

Hakkınızda hayırlısi olsun konsumda affetti eşini yuvamı bırakıp o kadına bırakmam dedi küçük çocuğu var kayinvalidesi kayinbabasi gorumceleri komsumdan yana eside özür diledi ama kadını komşum yokken eve falan getirmiş
Umarım tekrarı olmaz
Madem affediniz eşinize bu konuda hiç bir şey sorup söylemeyin artık

Adamın arsızlığına ve rahatlılığına mı şaşırayım sizin "Kemal'im yapmaz" modunda safça inanmak istediğinize inanmanıza mı şaşırayım bilemedim.
Eşiniz o kadar emin ki sizi manipüle edebileceğinden, ona güveninizden ve boşanmayacağınızdan rahatça sıradan bir dertleşmeydi deyip geçebiliyor. Bu evlilikte artık güven olmaz. Siz eşinize inanmak isteseniz de içinizde bir şüpheyle yaşayacaksınız hep. Buna katlanacaksanız buyurun devam edin.
Ama şunun farkına varın, aldatılmışsınız...

Yüzsüzlüğün, arsızlığında bu kadarı.. Pesss. Eşiniz, burada gördüğüm konular arasında en arsız ve yüzsüz adam çıktı. İlişki yaşamak istesem zaten yaşarım diyor ya orada haklı bak. Adam ilişki yaşıyor başkasıyla, kabak gibi ortada bu zaten.

Belki burdaki herkes haklı belki ben haklıyım. Bunu zaman gösterecek ben birkaç aldığın bilgiden sonra bitirme değil devam etme kararı aldım. Ama bu demek değil ki gözümü kapatıcam temkinli olucam ve evet güven sorunu yaşıyorum. Asmak kesmek kolay ama bir yuva kolay kurulmuyor özveri istiyor. Ben bunu yapıyorum Allah ım da şaşırtmasın beni

Ne bilgisi aldınız merak ettim. Yuva kolay kurulmuyo da eşiniz bunun ayirdinda değil maalesef

sizin esiniz mi seffaf yapmayin lutfen kim niye whatsappa sifre koyar .bosanma riskini goze goze ala ala mesajlari siler hadi diyelim kanka oldu aldatmadim bak demek icin yine acar mesaji
Hayir bir de 13 yillik kocaniizin telefon sifresini nasil bilmiyorsunuz hic anlamiyorum o olayi da

yuva kolay kurulmuyor özveri istiyor
Umarım bir gün o özverinin tek taraflı değil karşılıklı olması gerektiğini anlarsınız ve umarım o gün hayatınız bitmiş sıfırdan başlayamayacak yerde olmaz onun dışında koca sizin hayat sizin affedersiniz etmezsiniz bizi çok ilgilendiren bir şey yok gece adam senin koynuna gircek bizim değil sen sindirdiysen okey

Allah aşkına bundan sonra gözünüzü nasıl kapatmayıp temkinli olacaksınız? Adam whatsappına bile şifre koymuş.
Neyse boşanma aklınız yoksa adamı da darlayıp biri var mı moduna gitmeyin de gözünüzün içine baka baka aldatmasın sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…