Çok büyük çıkmazdayım hayatımın dönüm noktası olacak belki kararım

onlysea

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mart 2011
292
39
318
Çok büyük çıkmazdayım hayatımın dönüm noktası olacak belki kararım. Biz 13 yıllık evliyiz çok kötü ve iyi günlerimizde oldu tam herşey yoluna girmişti anlaşmazlıklar kavgalar bitmişti ki 2 gün önce eşimin telefonunda şans eseri bir kızla yazışmasını yakaladım. Tam okuyamadım ama çünkü parmak izi ile açılıyor ve şifrelerini bilmiyorum. Anlattı çok kısa öyle bir kadın erkek ilişkimiz olmadı dedi. Ne cinsel ne duygusal. Ama uzun yazılmışlar bana bir mesaj atmazken ona sayfa sayfa yazmış. Aldatmadım diyor. Ben ona inanmak istiyorum ama nasıl emin olucam. Bu arada eşimle daha önce hiç böyle bir konu yada güvensizliğimiz olmadı. Beni ikna etmeye de çalışmadı ben yanlış bişey yapmadım benimle ilgili özeldi diyor anlatmıyor da ne konuştuğunu. Gel yolumuza devam edelim diyor. Ben başka biri ile aynı şeyi yapsam dedim benim yaptıklarımı yapsan hiç sorun yok diyor. Ama bir daha bu şekilde uzun uzun yazışmaya gerek yokmuş senin böyle üzüleceğini bile düşünmedim diyor. Ama yazışmalar gizli idi yani WhatsApp a ona şifre koymuştu. Kafayı yemek üzereyim. Kalbim yangın yeri yalvarırım akıl fikir verin…

Sen yapsan yola devam eder miydi eşin ....

Evlisiniz evli oldugum kişiye ben yakın değilde elin kadını yakın olacaksa ve bana söylemeyecekse sıçarım öyle evliliğe bence? Manipüle ediliyorsunuz farkında mısınız ortalıgı dagıtmanız lazım yani gaz vermiyorum asla ne demek yani uznn uzunmn konuştum ama özel(!) sana söyleyemem. Oldu paşa tabi

Bahaneye bak hele. Bir ilişki sağlam olacaksa, gizlenecek bir şey de olmayacak.
O “yanlış bir şey yapmadım ama anlatmam” lafı gerçekten yanlış bir şey yoksa neden gizleniyor?
Şu anda hiçbir karar verme, önce sakinleş. Ama unutma şeffaflık yoksa huzur da olmaz.
Affetmek kolay ama güveni yeniden kurmak çok zor. O yüzden hemen “devam edelim” deme. Manipüle olma

Son düzenleme:
Şifreyi kaldırsın göstersin yoksa boşa hikaye anlatmasin. Inanip inanmamak sana kalmış ama yalan söylüyor, insanın eşi varken eli kadını/adamı ile sayfalarca ne dertlesmesi? Sen yapsaydin aynısını?

Zor bir durum eşiniz okutsaydi yazdıklarını bakalım ne konuşmuşlar bir de şifre niye koyuyor. Demek ki gizliyor. Önce sakin olun. Manipülasyon ile sizi susturmak isteyebilir. Delil toplayın mutlaka açık verir yapıyorsa.
Güven en önemli şey evlilikte gözünü biraz korkutun . Gerekirse bitirin

Bilmiyorum gerçekten çok mu safım inanmak mı istiyorum bilmiyorum. Kalbim acıyor. Eşime hayatım boyunca hiç bir güven problemim olmadı oldukça açık ve şeffaf biridir. Ama bu olanlar beni şok etti ne yapacağımı nasıl davranacağımı inansam mı şaşırdım. Zaten yıktım ortalığı 2 gündür sen biraz dinlen düşün dedi. Ayrıca dedi aramızda bişey olsa ben şuan fırsat varken hazır giderim dedi öyle birşey yok diyor ısrarla. Ama tahminimi söyleyim bu bizim evlilikte yaşadığımız sorunlarla ilgili dertleşti onla.

Yıktım gerçekten ortalığı, ben zaten gitmek istesem ilişki yaşamak istesem yaşarım dedi. Ayrıca ona açık açık şunu da dedim bugün yani sevmiş olabilirsin herşey olabilir ben anlarım gidebilirsin ayrılabiliriz dedim. Hayır diyor öyle değil diyor. Ben istesem zaten giderdim biliyorsun diyor

Kocanız tam bir manipüle ustası. Tamam dertleşmiş olsun öyle bile olsa okutması lazım. Yani iş buraya gelmiş insan karısını inandırmak için açar okutur yazışmaları. Ya fingirdedi kızla ya da dertleşme ayağına arkanızdan verdi veriştirdi ikisi de çok çirkin. Onun dışında başka hiçbir konuşma whatsapa şifre koyacak kadar özel olamaz evli biri için. Üstelik şuan ihanetle suçlanıyor.

safmısınız bilmem ama inanmak istediğiniz belli. Başka bir kadınla neden evliliiğiniz hakkında konuşsun basbaya aldatıyor işte. Aldatma olmasa neden gizlesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…