Asla göstermiyor sildi zaten sonra da numarasını engelledi sildi. Hatta whatsap ı sildi numarayı da kullanmıcak iş hattıydı çünkü.Madem bu kadar basitmiş bir şey yokmuş göstersin yazışmaları.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asla göstermiyor sildi zaten sonra da numarasını engelledi sildi. Hatta whatsap ı sildi numarayı da kullanmıcak iş hattıydı çünkü.Madem bu kadar basitmiş bir şey yokmuş göstersin yazışmaları.
Büyük b.klar yemiş kocanAsla göstermiyor sildi zaten sonra da numarasını engelledi sildi. Hatta whatsap ı sildi numarayı da kullanmıcak iş hattıydı çünkü.
Ya str git deseydin. Kendi özel konusunu nasıl başkadıyşa konuşabilir. İnanmayın tabiki. Yatsam yatardım der şimdi. Nasıl ispatlarsınız bilmiyorum üzgünüm ama zerre inandırıcı değil.Çok büyük çıkmazdayım hayatımın dönüm noktası olacak belki kararım. Biz 13 yıllık evliyiz çok kötü ve iyi günlerimizde oldu tam herşey yoluna girmişti anlaşmazlıklar kavgalar bitmişti ki 2 gün önce eşimin telefonunda şans eseri bir kızla yazışmasını yakaladım. Tam okuyamadım ama çünkü parmak izi ile açılıyor ve şifrelerini bilmiyorum. Anlattı çok kısa öyle bir kadın erkek ilişkimiz olmadı dedi. Ne cinsel ne duygusal. Ama uzun yazılmışlar bana bir mesaj atmazken ona sayfa sayfa yazmış. Aldatmadım diyor. Ben ona inanmak istiyorum ama nasıl emin olucam. Bu arada eşimle daha önce hiç böyle bir konu yada güvensizliğimiz olmadı. Beni ikna etmeye de çalışmadı ben yanlış bişey yapmadım benimle ilgili özeldi diyor anlatmıyor da ne konuştuğunu. Gel yolumuza devam edelim diyor. Ben başka biri ile aynı şeyi yapsam dedim benim yaptıklarımı yapsan hiç sorun yok diyor. Ama bir daha bu şekilde uzun uzun yazışmaya gerek yokmuş senin böyle üzüleceğini bile düşünmedim diyor. Ama yazışmalar gizli idi yani WhatsApp a ona şifre koymuştu. Kafayı yemek üzereyim. Kalbim yangın yeri yalvarırım akıl fikir verin…
Hiç böyle kesin konuşmayı sevmem ama aldatmış netAsla göstermiyor sildi zaten sonra da numarasını engelledi sildi. Hatta whatsap ı sildi numarayı da kullanmıcak iş hattıydı çünkü.
Ben istesem giderdim, ilişki yaşamak istesem yaşardım ne kadar düz beylik laflar o zaman dönüp elin kadınıyla ne bok yemeye yazıştın derler adamaYıktım gerçekten ortalığı, ben zaten gitmek istesem ilişki yaşamak istesem yaşarım dedi. Ayrıca ona açık açık şunu da dedim bugün yani sevmiş olabilirsin herşey olabilir ben anlarım gidebilirsin ayrılabiliriz dedim. Hayır diyor öyle değil diyor. Ben istesem zaten giderdim biliyorsun diyor
Tabiki yuvamı yıkmak istemiyorum inanmak istiyorum ama kalbim alev aldı daha önce en ufacık bana hatası olmadı çok ama çok dürüst biridir. O yüzden ne yapacağımı şaşırdım. Anneme mi anlatsam fikir alsam annem dert ortağımdır her zaman iyi fikir verir.Adamda ki rahatlığa bak, benim özelim, ne yazıştığımı söyleyemem diyor nikahlı karısına şaka gibi.
Sizden emin olmasa böyle saçmalayabilir mi acaba , siz de kurcalayıp yüz göz olmayın artık eşinize inanmak istiyorsunuz sonuçta.
Şimdi neden gitsin henüz flört dönemindeleryıktım ortalığı 2 gündür sen biraz dinlen düşün dedi. Ayrıca dedi aramızda bişey olsa ben şuan fırsat varken hazır giderim dedi öyle birşey yok diyor ısrarla.
Kızın adını soyadını gördüm sadece ama hiçbir yerde bulamadım. Bulsam ona mı sorsam anneme mi anlatsam ayrılsam mo devam mı etsem inanıpYa str git deseydin. Kendi özel konusunu nasıl başkadıyşa konuşabilir. İnanmayın tabiki. Yatsam yatardım der şimdi. Nasıl ispatlarsınız bilmiyorum üzgünüm ama zerre inandırıcı değil.
Gerçekten mi yaŞimdi neden gitsin henüz flört dönemindeler
Biraz ilerleyince ilişkileri gider muhtemelen
Öyle bir kadın erkek ilişkisi yada senin bilmen gereken birşey değil diyor. Ama yinede yanlış yaptım diyor.Ben istesem giderdim, ilişki yaşamak istesem yaşardım ne kadar düz beylik laflar o zaman dönüp elin kadınıyla ne bok yemeye yazıştın derler adama
Gerçekten mi yani başka birşey sadece konuşma olamaz mı birde bir kere karşılaşmışlarHiç böyle kesin konuşmayı sevmem ama aldatmış net
Yazışmalar yok sildi malesefBenimle ilgili özeldi ne demek ya. Aynen siz yapsanız normal karşılardı kesin. Kocanızın üzerine ne kadar gidebilirsiniz bilmiyorum ama yazışmaları okumak zorundasınız.
Öyle bir kadın erkek ilişkisi yada senin bilmen gereken birşey değil diyor. Ama yinede yanlış yaptım diyor.
Senin bu kadar üzüleceğini düşünmedim göreceğini de düşünmedim. Asla buluşmadık diyor.Öyle bir kadın erkek ilişkisi yada senin bilmen gereken birşey değil diyor. Ama yinede yanlış yaptım diyor.
Bence şuan ayrılsanız kafanızda bir yerde hep kocam acaba doğru mu söylüyordu şüphesi kalır pişman olursunuz. Kulağınızın üstüne yatın inanmış gibi yapın. Ama kocanızı da gözlemleyin. İllaki bir falsosu olur. Bir kere yaptı bir şey olmadı bundan sonra yardırır artıkKızın adını soyadını gördüm sadece ama hiçbir yerde bulamadım. Bulsam ona mı sorsam anneme mi anlatsam ayrılsam mo devam mı etsem inanıp
Ben daha hiç aldatıp donunun yikandığı ütülendiği evi hemen terk eden erkek görmedim.Bilmiyorum gerçekten çok mu safım inanmak mı istiyorum bilmiyorum. Kalbim acıyor. Eşime hayatım boyunca hiç bir güven problemim olmadı oldukça açık ve şeffaf biridir. Ama bu olanlar beni şok etti ne yapacağımı nasıl davranacağımı inansam mı şaşırdım. Zaten yıktım ortalığı 2 gündür sen biraz dinlen düşün dedi. Ayrıca dedi aramızda bişey olsa ben şuan fırsat varken hazır giderim dedi öyle birşey yok diyor ısrarla. Ama tahminimi söyleyim bu bizim evlilikte yaşadığımız sorunlarla ilgili dertleşti onla.
Yazışmalar yok sildi malesef
Mevzu ne biliyormusunuz,şuraya konu açıp feryat figan yakaran hiçbir kadın eşinden boşanmıyor,boşan boşan diye ortalığı velveleye veren ama aynısı başına geldiğindede hiçbir kadınında boşandığını görmedim yani genel olarak Türk kadını kocası boşayana kadar boşanmıyor,çok nadir gurur yapıp ayrılan kadın var,ekonomik özgürlük vs flnda değil baya bildiğiniz boşanmıyorlar sizde affetmek için sebep arıyorsunuz adam sizi aldatmış yazışmaları saklıyor bunu sizde biliyorsunuz ama acabamı diye konu açıp teselli yanıtları bekliyorsunuz ama kimse öyle birşey yapmaz,konu açıp kocamın 2 yıldır ilişkisi varmış deyip ikinci çocuğu yapanda oldu,kocam evden gitti aylardır gelmiyor ama bekleyecem diyende oldu,kocamı başka kadına bırakmam diyende oldu ama genel olarak çok zorlayıcı mecbur bırakacak bir sebep olmadığı sürece bizim kadınımız boşanmıyor o yüzden sizin konunuzda havada kalır.Çok büyük çıkmazdayım hayatımın dönüm noktası olacak belki kararım. Biz 13 yıllık evliyiz çok kötü ve iyi günlerimizde oldu tam herşey yoluna girmişti anlaşmazlıklar kavgalar bitmişti ki 2 gün önce eşimin telefonunda şans eseri bir kızla yazışmasını yakaladım. Tam okuyamadım ama çünkü parmak izi ile açılıyor ve şifrelerini bilmiyorum. Anlattı çok kısa öyle bir kadın erkek ilişkimiz olmadı dedi. Ne cinsel ne duygusal. Ama uzun yazılmışlar bana bir mesaj atmazken ona sayfa sayfa yazmış. Aldatmadım diyor. Ben ona inanmak istiyorum ama nasıl emin olucam. Bu arada eşimle daha önce hiç böyle bir konu yada güvensizliğimiz olmadı. Beni ikna etmeye de çalışmadı ben yanlış bişey yapmadım benimle ilgili özeldi diyor anlatmıyor da ne konuştuğunu. Gel yolumuza devam edelim diyor. Ben başka biri ile aynı şeyi yapsam dedim benim yaptıklarımı yapsan hiç sorun yok diyor. Ama bir daha bu şekilde uzun uzun yazışmaya gerek yokmuş senin böyle üzüleceğini bile düşünmedim diyor. Ama yazışmalar gizli idi yani WhatsApp a ona şifre koymuştu. Kafayı yemek üzereyim. Kalbim yangın yeri yalvarırım akıl fikir verin…
Yemin ediyorum öyle ağlamaktan helak oldum. Kaybetmek istemem ama kararına saygı duyarım diyorEvlilik bu, güven, sadakat esas olmak zorunda. Bir şekilde size kanıtlaması gerekiyor, sizi kaybetmek istemiyorsa. Ama aklınızla dalga geçiyor resmen.