• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok büyük çıkmazdayım hayatımın dönüm noktası olacak belki kararım

Öncelikle kırgınlığınız yazınızdan çok net hissediliyor. Belli ki nahif bir insansınız. Neredeyse herkes aldatıldığınızı söylemiş ancak ben başka olasılıklara da pay bırakılması gerektiğini düşünüyorum.

Evliliğinizde problemler varmış, bu sıkıntılar genelde yakın çevre ile kolayca paylaşılamıyor. Eşinizin konuştuğu kişi sizin de bildiğiniz bir arkadaşı mı yoksa hiç tanımadığınız biri mi? Bu da önemli bence. Eğer arkadaşıysa gerçekten dertleşmiş olabilir, ben kadın ve erkek arkadaş olamaz diye düşünenlerden değilim. Ha eğer hiç tanımadığınız yeni biri ise o noktada ben de ortada tuhaf bir durum olduğunu düşünürdüm.

Başınıza gelse sadece bu kadar az bilgi ile aldatıldım mı dersiniz
Size şöyle söyleyeyim tanımadığı kadını sosyal medyadan eklemesi bile aldatmaya teşebbüstür bir de whatsapptan yazışma durumu olacak yuh yani daha ne yapsın? İlla yatağa mı girmek lazım aldatmak için? Yakın hissetmiş yazışmış belki fotoğraf gönderimleri oldu cinsel içerikli olmasa bile. Daha ne istiyorsunuz ki?

Öncelikle kırgınlığınız yazınızdan çok net hissediliyor. Belli ki nahif bir insansınız. Neredeyse herkes aldatıldığınızı söylemiş ancak ben başka olasılıklara da pay bırakılması gerektiğini düşünüyorum.

Evliliğinizde problemler varmış, bu sıkıntılar genelde yakın çevre ile kolayca paylaşılamıyor. Eşinizin konuştuğu kişi sizin de bildiğiniz bir arkadaşı mı yoksa hiç tanımadığınız biri mi? Bu da önemli bence. Eğer arkadaşıysa gerçekten dertleşmiş olabilir, ben kadın ve erkek arkadaş olamaz diye düşünenlerden değilim. Ha eğer hiç tanımadığınız yeni biri ise o noktada ben de ortada tuhaf bir durum olduğunu düşünürdüm.
Çok hemde kırgınım yani öyle birşey ki fiziksel acı hissediyorum tarif edemediğim…
Çok problem vardı sonu oynuyorduk zaten. Hiç tanımıyorum kızı adını bile duymadım.

Asla göstermiyor sildi zaten sonra da numarasını engelledi sildi. Hatta whatsap ı sildi numarayı da kullanmıcak iş hattıydı çünkü.
Bunu yediysen afiyet olsun. Dertlesmistir diyorsun arkadaşı kalmadı elin kadınıyla dertlesecek evet doğru. Ikna olmak istemissin olmuşsun.

Evet çok eski üyeyim, yaşanan herşey malesef gerçek keşke şaka olsaydı. Bana göre aldatma cinsel birliktelik duygu besleme görüşme yazışma da ama yazışmanın içeriği. İçeriği bilmiyorum. Ben çekip gitsem yada kovsam dur deyip yalvarmaz zaten. Bende yanlış bişey yapmadım benle ilgili diyor. Onunla da ilgili bişeyler varmış ama ilişki olarak konu yok. Dedi. Uygulamayı silmesini engellemesini vs bunların hepsini ben istedim.
Kaç yıllık evlilikte eşiniz sizi yanlış anlasa, olmamasına rağmen aldattığınızı düşünse, evlilik bitme noktasına gelse ne yaparsınız? Eşinizin yaptığını mı yaparsınız, yoksa evliliğiniz için çaba harcar, bitmesin diye mi uğraşırsınız? Eşinizin yaptığını sadece karısını sevmeyen, kaybetme korkusu olmayan, bu evlilik olsa da olur, olmasa da olur diye düşünen biri yapar. İşte eşinizin gözünde değeriniz bu. Bunu bilin ona göre karar verin, yapın ne yapacaksanız.

Hâlâ konuşmanın içeriği önemli diyorsunuz, uyuşmuyor sizle benim aldatmaya bakışımız. Ben pes ediyor, diğer arkadaşlara başarılar diliyorum. İyi forumlar...

Size şöyle söyleyeyim tanımadığı kadını sosyal medyadan eklemesi bile aldatmaya teşebbüstür bir de whatsapptan yazışma durumu olacak yuh yani daha ne yapsın? İlla yatağa mı girmek lazım aldatmak için? Yakın hissetmiş yazışmış belki fotoğraf gönderimleri oldu cinsel içerikli olmasa bile. Daha ne istiyorsunuz ki?
Bugün ben bir karar vericem….Ya annemden akıl alıcam, ya burdan, (ki aldım herkes aldatmış demiş) ya iyiye inanarak olmamıştır birşey diyip devam, ya yollarımı ayırıcam. Helak oldum gözlerim şiş başım ağırdan patlıyor günlerdir birşey yemedim. Allahım bana yardım et.

Tabiki yuvamı yıkmak istemiyorum inanmak istiyorum ama kalbim alev aldı daha önce en ufacık bana hatası olmadı çok ama çok dürüst biridir. O yüzden ne yapacağımı şaşırdım. Anneme mi anlatsam fikir alsam annem dert ortağımdır her zaman iyi fikir verir.

Bosanmayi dusunmuyorsan kimseye anlatma

Bugün ben bir karar vericem….Ya annemden akıl alıcam, ya burdan, (ki aldım herkes aldatmış demiş) ya iyiye inanarak olmamıştır birşey diyip devam, ya yollarımı ayırıcam. Helak oldum gözlerim şiş başım ağırdan patlıyor günlerdir birşey yemedim. Allahım bana yardım et.
Çok üzgünüm sizin adınıza ama evlilikte soğukluk olunca bunu yapan erkek sayısı çok yüksek. Bunu normalleştirmeden, mide bulantınızı bastırmadan doğru kararı verin. Eşiniz bir kere yaptıysa tekrar yapar bunu :/

Kaç yıllık evlilikte eşiniz sizi yanlış anlasa, olmamasına rağmen aldattığınızı düşünse, evlilik bitme noktasına gelse ne yaparsınız? Eşinizin yaptığını mı yaparsınız, yoksa evliliğiniz için çaba harcar, bitmesin diye mi uğraşırsınız? Eşinizin yaptığını sadece karısını sevmeyen, kaybetme korkusu olmayan, bu evlilik olsa da olur, olmasa da olur diye düşünen biri yapar. İşte eşinizin gözünde değeriniz bu. Bunu bilin ona göre karar verin, yapın ne yapacaksanız.

Hâlâ konuşmanın içeriği önemli diyorsunuz, uyuşmuyor sizle benim aldatmaya bakışımız. Ben pes ediyor, diğer arkadaşlara başarılar diliyorum. İyi forumlar...
Ben olsam inandırma çalışırdım tabiki kanıt verirdim ispat ederdim. Ama bunlarla alakası bile yok onun. Demek ki gözünde aynen yazdığınız gibiyim. Ne diyim yazık olmuş bana.

Başınıza gelse sadece bu kadar az bilgi ile aldatıldım mı dersiniz
Tabii ki ne diye konusacak yoksa ya. Silmis mesajları şifreli WhatsApp falan ne alaka demiyor musun sen de dünden razisin inanmaya

Annene söyleyip kadıni da boşuna uzme

Çok üzgünüm sizin adınıza ama evlilikte soğukluk olunca bunu yapan erkek sayısı çok yüksek. Bunu normalleştirmeden, mide bulantınızı bastırmadan doğru kararı verin. Eşiniz bir kere yaptıysa tekrar yapar bunu :/
Çok soğuktuk hemde ama bu bir bahane olabilir mi aynı boşlukta bende vardım. Bende tek kaldım bende sevgisiz ilgisiz kaldım. Çevremde bir sürü adım atmaya hevesli erkek varken ben göz ucuyla bakmadım ilgi istemedim. Tek istediğim ilgi onunki idi yalvardım da ona. Demek ki ama bana göstermesini ilgiyi başkasına gösteriyormuş.

Çok soğuktuk hemde ama bu bir bahane olabilir mi aynı boşlukta bende vardım. Bende tek kaldım bende sevgisiz ilgisiz kaldım. Çevremde bir sürü adım atmaya hevesli erkek varken ben göz ucuyla bakmadım ilgi istemedim. Tek istediğim ilgi onunki idi yalvardım da ona. Demek ki ama bana göstermesini ilgiyi başkasına gösteriyormuş.
Asla bahane olamaz ben sadece istatistiki açıdan söyledim bunu erkeklerin mentalitesinden bakarak 🫩

Tabii ki ne diye konusacak yoksa ya. Silmis mesajları şifreli WhatsApp falan ne alaka demiyor musun sen de dünden razisin inanmaya

Annene söyleyip kadıni da boşuna uzme
Tabiki dedim sordum bağırdım çağırdım ağladım herşeyi yaptım. Tek yaptığı size söylediğim kadar bilgi vermekti.

Çok büyük çıkmazdayım hayatımın dönüm noktası olacak belki kararım. Biz 13 yıllık evliyiz çok kötü ve iyi günlerimizde oldu tam herşey yoluna girmişti anlaşmazlıklar kavgalar bitmişti ki 2 gün önce eşimin telefonunda şans eseri bir kızla yazışmasını yakaladım. Tam okuyamadım ama çünkü parmak izi ile açılıyor ve şifrelerini bilmiyorum. Anlattı çok kısa öyle bir kadın erkek ilişkimiz olmadı dedi. Ne cinsel ne duygusal. Ama uzun yazılmışlar bana bir mesaj atmazken ona sayfa sayfa yazmış. Aldatmadım diyor. Ben ona inanmak istiyorum ama nasıl emin olucam. Bu arada eşimle daha önce hiç böyle bir konu yada güvensizliğimiz olmadı. Beni ikna etmeye de çalışmadı ben yanlış bişey yapmadım benimle ilgili özeldi diyor anlatmıyor da ne konuştuğunu. Gel yolumuza devam edelim diyor. Ben başka biri ile aynı şeyi yapsam dedim benim yaptıklarımı yapsan hiç sorun yok diyor. Ama bir daha bu şekilde uzun uzun yazışmaya gerek yokmuş senin böyle üzüleceğini bile düşünmedim diyor. Ama yazışmalar gizli idi yani WhatsApp a ona şifre koymuştu. Kafayı yemek üzereyim. Kalbim yangın yeri yalvarırım akıl fikir verin…
O mesajlari açıp göstermediği sürece katiyyen beraber olamazdım. Ergen kavgası değil bu. Ya da kadin veya erkek olsun yakin bir arkadasinin derdini dinledigi konusma degil ki size okumayin diyeyim.
13 yıllık evlilikte hic tanisilmayan bir kadın ile gizli saklı ozel bir konusma olamaz, olmamalı.

Uzun zamandır evlisiniz, çocuğunuz var mı? Bence şu an biraz sakinleşip kafanızı toplamaya çalışın. Hemen bugün bir karar vermek zorunda hissetmeyin. Eğer aldattığına kanaat getiriyorsanız tabii ki ayrılın ama bu hemen bugün vermeniz gereken bir karar değil. Kafanızı toplayın adımlarınızı sakince ve yararınıza olacak şekilde atın. Gerekirse delil toplamaya çalışın, kendinizi ekonomik anlamda sağlama alın vb.

Back
X