Tek bi arkadaşım yok burda 2 tane erkek var bide sevdiğim adam bu kadar ve ilk sevgilim
Hayat sevgililerden ibaret degil ki... Bir kız arkadasın olsun ne bileyim sosyal ol yani sevgili vs bos su an
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek bi arkadaşım yok burda 2 tane erkek var bide sevdiğim adam bu kadar ve ilk sevgilim
Hayat sevgililerden ibaret degil ki... Bir kız arkadasın olsun ne bileyim sosyal ol yani sevgili vs bos su an
Hep çevrem de kız arkadaşlarım oldu bi sevgiliye gereksinim duymadım şu an kimse yok yapayalnızim bulunduğum şehirde evde...daha önceki konularda ayrıntılı yazmıştım bende böyle olsun istemezdim saatlerdir ağlıyorum dün öğlenden beri bişey yemedim ders de çalışamıyorum çok üzgünüm
Bişi merak ediyorum bulunduğum şehirde kimse yok yapayalnizim diyorsunda peki gorustugun erkek arkadaş nerde yaşıyor ve sahi şuan ondan bi ses seda varmı durumu biliyormu yani?Hep çevrem de kız arkadaşlarım oldu bi sevgiliye gereksinim duymadım şu an kimse yok yapayalnızim bulunduğum şehirde evde...daha önceki konularda ayrıntılı yazmıştım bende böyle olsun istemezdim saatlerdir ağlıyorum dün öğlenden beri bişey yemedim ders de çalışamıyorum çok üzgünüm
Bunun kararını siz vereceksiniz. .. Arkadaşlığı bitirmek istiyormusunuz?Merhaba dün kendisi mesaj attı bana , o çocuğu hayatımdan çıkarmamı istiyor sizce tavrım ne olmali
Sevgiliniz arkadasiniz ve siz olarak da bulusabilirsiniz
Benim butun yakin arkadaslarim erkek desem yeridir. 8 yillik evliyim. Bir kere bile sorun olmadi. Hep beraber gorusuruz.
Niye arkadaşınla konuşmanı sevgiline atma gereği duydun
Bu saatten sonra yapılacak bişey yok geçmiş olsun güvenini geri kazanabileceğinizi sanmamMerhaba ben dün üniversite okuduğum şehre döndüm yaz okulu için erkek arkadaşım burda yaşıyor zaten geldim işte biraz dinlendim.sonra aramın iyi olduğu bir erkek arkadaşım var onunla konuştuk gerçekten iyi arkadaşız çoğu şeyi paylaşırız onunla görüşmeye karar verdik erkek arkadaşıma söyledim ama bu çocukla arkadaş olmamı pek istemiyor o yüzden bi tanede kız gelicek dedim , sevgilimin arkadaşı bizi cafede otururken çekmiş ve ona atmış dünden beri defalarca aradım bana hakaretler etti konuşmaya çalışıyorum anlamıyor çok kötüyüm asla ders çalışamıyorum gitmeni istemiyorum o yüzden uğraşıyorum gel konusalim dedim buz gibi soğudum senden kaçıncı yalanın sana hayatıma alacağım biri gözü ile baktım hatadan iyiki döndüm diyor
Bu birşeyi değiştirmez ki bugün bu arkadaşınla aranı bozar yarın başkasıyla sen kendini ezdiriyor ona fırsat veriyorsunAramızda biseyler olduğunu düşünüyordu ya o yüzden bak arkadaşız demek icin
Bu birşeyi değiştirmez ki bugün bu arkadaşınla aranı bozar yarın başkasıyla sen kendini ezdiriyor ona fırsat veriyorsun
İyi düşünmelisin bir erkek için arkadaşından vazgeçebilecek misin eğer sevgilinle sonunu göremiyorsan arkadaşlığına yazık etme sevgili bulunur ama arkadaşın olmazsa yalnızsın arkadaşını kabul ettirseydin keşke öncedenO varsa ben yokum dedi ne yapicam bilmiyorun