Çok büyük hata yaptım:(

Bana böyle yalan söylense bende çok kızardım. Ilişkinize bağlı artık bundan sonrası düzelir mi ne olur bilemeyiz

Hayat sevgililerden ibaret degil ki... Bir kız arkadasın olsun ne bileyim sosyal ol yani sevgili vs bos su an

Hep çevrem de kız arkadaşlarım oldu bi sevgiliye gereksinim duymadım şu an kimse yok yapayalnızim bulunduğum şehirde evde...daha önceki konularda ayrıntılı yazmıştım bende böyle olsun istemezdim saatlerdir ağlıyorum dün öğlenden beri bişey yemedim ders de çalışamıyorum çok üzgünüm

Hep çevrem de kız arkadaşlarım oldu bi sevgiliye gereksinim duymadım şu an kimse yok yapayalnızim bulunduğum şehirde evde...daha önceki konularda ayrıntılı yazmıştım bende böyle olsun istemezdim saatlerdir ağlıyorum dün öğlenden beri bişey yemedim ders de çalışamıyorum çok üzgünüm

Tamam canım kolay gelsin

Kız geç geldi diyin..işi vardı geç katıldı diyin..resim çeken sizi samimi bi şekilde mi çekmiş ki bu kadar sorun yapıyor sevgiliniz

Bişi merak ediyorum bulunduğum şehirde kimse yok yapayalnizim diyorsunda peki gorustugun erkek arkadaş nerde yaşıyor ve sahi şuan ondan bi ses seda varmı durumu biliyormu yani?

Üstüne gitme aramada nekadar üstüne gidersen okadar kaçar suanda !
Dünya ondan ibaret değil seni yalan söyletecek pozisyona o sokmus güvenip izin verseydi böyle olmazdı sende suçlusun tabi ama yasına veriyorum masumca bence

Hata yapmısınız ve bu ilk hatanızda değil okudum kadarla güven cok önemli bir ilişkide güven yoksa geriside yokdur zaten güvendin insanı seversin

Ben sevgilime şu kisiden çok hoşlanmıyorum dicem, sevgilim bana yalan söyleyerek onunla bulusacak ve bu bana dolayli yoldan gelecek....
Allaaaaaaaahhhhh.....

Ben yazmayayim moraliniz daha cok bozulmasin

Merhaba dün kendisi mesaj attı bana , o çocuğu hayatımdan çıkarmamı istiyor sizce tavrım ne olmali

Sevgiliniz arkadasiniz ve siz olarak da bulusabilirsiniz

Benim butun yakin arkadaslarim erkek desem yeridir. 8 yillik evliyim. Bir kere bile sorun olmadi. Hep beraber gorusuruz.

Sevgiliniz arkadasiniz ve siz olarak da bulusabilirsiniz

Benim butun yakin arkadaslarim erkek desem yeridir. 8 yillik evliyim. Bir kere bile sorun olmadi. Hep beraber gorusuruz.

Ben basta görüşürken sorun olmuyordu sonra haftanın neden 5 günü onunlasin demeye başladı işte benim bu yalanım Her şeyi mahvetti , bide ben arkadaşıma mesaj attım aramızda biseyler olduğunu düşünüyor sevgilim diye , arkadasimin cevapları da ss alıp sevgilime attım çocuktan nefret ediyor ve bitirmemi istiyor

Şu adamdan ayrılın da rahat yüzü görün adamın her hareketi fiyasko. Önceki konularinizi da biliyorum öyle öyle avucunun icine alacak sizi hiç güvenilir ek adam değil. Daha önce de sizi nelerle itham etti. Şimdi yalanınızı yakaladı ya artık gün yüzü göremeyecek ezildikce ezileceksiniz.

Merhaba ben dün üniversite okuduğum şehre döndüm yaz okulu için erkek arkadaşım burda yaşıyor zaten geldim işte biraz dinlendim.sonra aramın iyi olduğu bir erkek arkadaşım var onunla konuştuk gerçekten iyi arkadaşız çoğu şeyi paylaşırız onunla görüşmeye karar verdik erkek arkadaşıma söyledim ama bu çocukla arkadaş olmamı pek istemiyor o yüzden bi tanede kız gelicek dedim , sevgilimin arkadaşı bizi cafede otururken çekmiş ve ona atmış dünden beri defalarca aradım bana hakaretler etti konuşmaya çalışıyorum anlamıyor çok kötüyüm asla ders çalışamıyorum gitmeni istemiyorum o yüzden uğraşıyorum gel konusalim dedim buz gibi soğudum senden kaçıncı yalanın sana hayatıma alacağım biri gözü ile baktım hatadan iyiki döndüm diyor
Bu saatten sonra yapılacak bişey yok geçmiş olsun güvenini geri kazanabileceğinizi sanmam

O varsa ben yokum dedi ne yapicam bilmiyorun
İyi düşünmelisin bir erkek için arkadaşından vazgeçebilecek misin eğer sevgilinle sonunu göremiyorsan arkadaşlığına yazık etme sevgili bulunur ama arkadaşın olmazsa yalnızsın arkadaşını kabul ettirseydin keşke önceden

Back
X