- 14 Şubat 2018
- 805
- 575
- 103
- 29
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
Sevgilinizin koştur koştur annesine yetiştirmesi hiç iyi olmamış ,kavga nedeni de önemli bir etken ,niye kavga ettiniz?Merhaba kızlarerkek arkadaşımla çok büyük kavga ettik dün..daha önce tartışmalarımız olurdu ama ilk kez bu kadar ileriye gittik…birbirimize çok kırıcı şeyler söyledik..ve ben çok sakin bir insan olmama rağmen kendimi kaybettim onu ittim…
Eylülde yüzük takacaktık ama dünden sonra ne olur bilmiyorum…
İşin kötüsü sevgilimin annesi ikimizi ayrı ayrı arayıp azarladı…
Bundan önce pamuk gibi olan kadın birden öyle sinirlendi ki şaştım kaldım…
bir kere de ararsa hayırlısı olsun diyeceğim başka bir şey demeyeceğim..
Ben kendi aileme hiçbir şey anlatmadım sevgilim annesine bizi azarlattı…
Şimdi ne yapmalıyım kızlar…
Şakayla karışık söylediği bazı şeyler vardı..defalarca rahatsız olduğumu söylememe rağmen yine yaptı şaka yapıyorum diyerek ve ben patladımKavga sebebi neydi?
Ben de onu anlamadım kavgadan önce pamuk gibi bir kadındıKavga sebebiniz ne? Hadi diyelim ki ettiniz annesi nasıl sizi arayıp azarlayabiliyor?
Müstakbel kaynana hangisinin eline fırsat geçerse böyle olur ne pamuğu Allah aşkına? Pamuk falan derken çok mu yüz verdin de seni arayıp azarlıyor. Çok küçük düşürücü. Ayrıca kavga sebebini niye söylemiyorsun?Ben de onu anlamadım kavgadan önce pamuk gibi bir kadındı
Sevgilinin annesi ne alaka?Merhaba kızlarerkek arkadaşımla çok büyük kavga ettik dün..daha önce tartışmalarımız olurdu ama ilk kez bu kadar ileriye gittik…birbirimize çok kırıcı şeyler söyledik..ve ben çok sakin bir insan olmama rağmen kendimi kaybettim onu ittim…
Sevgilinin annesi hangi hadle seni arayıp azarlıyor? Ne münasebet yaMerhaba kızlarerkek arkadaşımla çok büyük kavga ettik dün..daha önce tartışmalarımız olurdu ama ilk kez bu kadar ileriye gittik…birbirimize çok kırıcı şeyler söyledik..ve ben çok sakin bir insan olmama rağmen kendimi kaybettim onu ittim…
Hemen kaç. Otu b.ku anasına danasına anlatandan ne köy olur ne kasaba, hayatını bitirirler ana oğul. O kim oluyor da seni azarlıyor? Neden buna müsaade ediyorsun? Ne münasebet? Kızıma özellikle diyeceğim “asla resmi bir adım olmadan sevgilinin ailesiyle asla iletişim olmayacak” diye. Oğullarımın sevgilileriyle de iletişim kurmam sevgiliyken. Ne münasebet ya!sevgilim annesine bizi azarlattı…
ayril gercek bir iliskide boyle sacmaluklar olmaaz canim yani bizde boyle seyler yok mesela.evlenince daha cok birbirinize girersiniz ve bunun adı aşk degil ayrica yasiniz kac ergenmisinizMerhaba kızlarerkek arkadaşımla çok büyük kavga ettik dün..daha önce tartışmalarımız olurdu ama ilk kez bu kadar ileriye gittik…birbirimize çok kırıcı şeyler söyledik..ve ben çok sakin bir insan olmama rağmen kendimi kaybettim onu ittim…
Görmüşsünüz işte pamuğu. Evli olsanız demek ki her kavgada annesine her şeyi anlatacak. Annesi de küçük çocuk gibi sizi azarlayacak.Ben de onu anlamadım kavgadan önce pamuk gibi bir kadındı
Benim 7 yaşındaki çocuğum bile yakın arkadaşıyla kavga ettiğinde kendi çözüyor bana şikayet etmiyor.
Annesine sevgilisini şikayet etmek ne tür bir akılsızlık acaba?
Velisine şikayet etmiş çocuk gibi. İnsan böyle birine nasıl saygı duyar ki?
Aç gözünü biraz aç korkmaKızlar çok haklısınız gerçekten..işin tuhaf yanı sadece beni değil sevgilimi de azarlamış…
Vallahi önceden pamuk gibi melek gibi kadındı birden nasıl değişti
Gözüm korktu
Sorun kayınvalide değil, anatan sevgilide. Kavga gibi özel şeyler aileye anlatılmaz. Asıl sorunu gör yaniKızlar çok haklısınız gerçekten..işin tuhaf yanı sadece beni değil sevgilimi de azarlamış…
Vallahi önceden pamuk gibi melek gibi kadındı birden nasıl değişti
Gözüm korktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?