çok buyuk pot kırdım:(

bende arada senin gibi potlar kırıyorum, şu an ki pişmanlığını çok iyi anlıyorum. kendi potlarım aklıma gelince şimdi bile utandım. insanız sonuçta, oluyor böyle. arkadaşınla konuşmanda fayda var.
çok ağır bir lafta değil bu o bence.
millet birbirine neler diyor ertesi gün unutuluyor. eğer gerçekten arkadaş bağlarınız iyiyse o da seni ve iyi niyeti anlayacaktır. şimdiden kolay gelsin :)

Bence özür dilemelisin. Seninde dediğin gibi eşinin lise mezunu ve şoför olmasını kastettiğini sanmış olabilir...

benim babamda şoför bir bilgisayar mühendisi bir iş kadını yetiştirdi annemde yazık evde kalacakmış babamı almış, zaten ayıp etmişsiniz birde burda millete anlatmışsınız iyi birşey gibi geçer geçer....

Yanlış okumuşsunuz konu sahibi zaten pişmanlığını dile getirmiş.

Yani şimdi genel tutum önemli benim bi'tane arkadaşım var eşinden dert yanar, maaşından tutun kayınvalidesiyle altlı üstlü oturmasına kadar. Sonra an gelir ablamla bana (yaşlarımız 24-23) ayy siz niye evlenmiyosunuz evde kaldınız he ahahaha der her aramasında bazen dilimin ucuna gelmiyo değil.

Senin yerinde olsam çağırırım güzelce anlatırdım dilin kemiği yok ağzımdan çıktı bi'an düşünemedim, kırılmanı istemiyorum falan diye...

Bence de pot kirmissin. Simdi hissettigin utancta haklisin. Resmen "ozur" dilemelisin. "Kusura bakma" lafi bana hep uste cikmak, ozrun kabahatinden buyuk olmasi gibi gelir. Hadsiz bir laf bana gore. Ozur dilemek ise erdemdir.
Bunu da hic zaman kaybetmeden yap. Cunku bekleyip, bu tatsizligi uzatmak da olayi cok can sıkıcı bir hale getiriyor.

bence çok abartılacak birşey değil. kendi psikolojinizi yansıtmışsınız.bekar olmanızı takıntı haline getirmişsiniz. eğer bu duruma üzülüyorsanız size bunu hatırlatacak ortamlardan uzak durun. mesela bekar arkadaşlarınızla vakit geçirin.

benim babamda şoför bir bilgisayar mühendisi bir iş kadını yetiştirdi annemde yazık evde kalacakmış babamı almış, zaten ayıp etmişsiniz birde burda millete anlatmışsınız iyi birşey gibi geçer geçer....[/QUOTEs

bunu dıle getırdıgımde zaten yazdım yanlıs algılanmasın acıklamak ıcın yazdım dıye sız anlamak ıstedıgınız gıbı anlamıssınız bılgısayar muhendısı yetıstrdı derken sızde zaten şoforluk meslegını kucumsemıs gıbı yazmıssınız..ben meselegını yadım sadece kucumseme anlamında yazmadım acıklama ıcın... konuyu saptırmayalım lutfen

Son düzenleme:
bence de büyük bir pot olmuş..."dilin kemiği yok "da bazen de bin düşünüp bir konuşmak gerekiyor,
özür dilesen de arkadaşın tamam önemli değil dese de bunu hiç unutmayacak emin ol...
bazı şeyleri yaşamadan anlamıyoruz işte bu da ders olsun her düşündüğünü söyleyen insanlara.

Bu arada benim sevgilimde kargo şirketinde çalışıyo şoför yani cidden bence de küçümsenecek bi meslek değil yani siz küçümsediniz diye demiyorum . Sonuçta bu bi yetenek ve benim sevgilimin doğuştan gelen bi yeteneği var gördüğüm en iyi araba kullanan kişi zaten herkes öyle söylüyormuş .. Daha önce de başka bir iş de çalışıyordu bi kaç iş adamı vardı arabasında ben de yanındaydım bir kereye mahsus adam işte baya övdü ne kadar iyi araba kullandığını söyledi vs..vvs..

ben olsam özür dilemem. :19:
durum şu ki, iki bekar insan yanında evde kaldık diyen kendisi. :20:
üstüne bir de siz alınmış ve laf söylemişsiniz ki o lafa bile karşılık vermiş. :20:
bilmiyorum ama ben diğer arkadaşlara katılmıyorum.
önce o sizden özür dilesin, sonra siz dilersiniz.

Canım üzme bu kadar kendini,bazı arkadaşlarımız üstüne çok gelmiş..
Bazen olur olmadık zamanda agzımızdan neler çıkıyor,belki bizde insanları kırıyoruz ama farkına degiliz.
Sen güzel bi mesaj at,
Canım bugun bi şey aklıma takıldı,ben böyle böyle bi cümle kurdum alınmadn değilmi de..Şaka yaptım bak,kızdıysan bana çok üzülürüm de,oda anlayışla karşılar eminim :)
yalnız oda ayıp etmiş,ben senin yerinde olsam bişey yazmaz,o söyledgi lafada kırılırdm mademki alıncak bisey olsaydı.

insanlik hali olur böyle seyler,eger arkadasin gercek bir dostsa senin kötü niyetle demedigine anlamistir

konu sahibinin yazdığından bir şey anlamadım. anlayıp da cevap verenlere helal olsun. insan bir noktalama işareti falan koyar en azından. kime kime ne demiş belli bile değil.

Siz ona laf sokmuşsunuz oda size gerekli cevabı vermiş. Uzatmaya gerek yok bence..Lafın altında kalsa belki üzülebilirdiniz. Yeri gelirse " bir espiri yapıyım dedim sende cevabı iyi yapıştırdın ama " der geçersiniz.. Can sıkıcı ama öyle kendinizi kahredecek bir olay değil.. Samimi arkadaşınız ise zaten unutur gider..Ama sizin bilinçaltınızın yüzeye çıkması gibi onun bilinç altındada kocası ile ilgili bir eziklik var ise olayı uzatacaktır..Ozamanda bi özür dilersiniz

Çok da üzülme bence fit olmuşsunuz

İnsanın bekar olması da şaka mevzusu değildir, bunu çok ciddiye alıp üzülen insanlar var

Duruma alındıysa o da kocasını küçümsüyor demektir, yoksa alınmaz umurunda bile olmazdı

Keza o da size fazlasıyla karşılık vermiş, özür karşılıklı olmalı bence

Back
X