• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok büyük sıkıntıdayım kızlar yardım edin nolur :(

siz daha önce hiç zorda kaldınız mı acaba? gittiğiniz başka bir mekanda kolundan tutulup kaldırıldınız mı hiç? yaşamayan insan bilemez bunu. O yüzden daha fazla saçmalamayın isterseniz. İyi geceler.
Yasamadim umarimda yasamam cunku kimse bana o muameleyi yapamaz "yaptirtmam" cunku anlayana....

Büyük konuşmayın. İnsanların başlarına neler geliyor, bilemezsiniz bunu.
BEnim basimda vardi tehtitci birakmayan ama sizin kadar lacka bi iliski boyutuna hic gelmedi bakirelik muhabetleri evine gitmeler vs olmadi neyse detaya inmeyecegim ama bi sen yasamiyorsun bunlari ben pabuc biraksaydim ohho amaa basta kendime saygim vardi ve kimseninde kolesi olmadigimin bilincinde oldum hep beden olarak benden guclu olmasi bir erkegin bna zorla birsey yaptirabilecegi anlamina gelmiyor net oldugum yerde bitmistir olay oyuzdenn basima boyle rezilliklerde gelmedi yinede Allah var buyuk konusmayim kinamak icinde demiyorum ama sendede sorun var bu olaylarin bu boyuta gelmesinde onun kadar suclusun ve karakterin cok zayif kusura bakma

BEnim basimda vardi tehtitci birakmayan ama sizin kadar lacka bi iliski boyutuna hic gelmedi bakirelik muhabetleri evine gitmeler vs olmadi neyse detaya inmeyecegim ama bi sen yasamiyorsun bunlari ben pabuc biraksaydim ohho amaa basta kendime saygim vardi ve kimseninde kolesi olmadigimin bilincinde oldum hep beden olarak benden guclu olmasi bir erkegin bna zorla birsey yaptirabilecegi anlamina gelmiyor net oldugum yerde bitmistir olay oyuzdenn basima boyle rezilliklerde gelmedi yinede Allah var buyuk konusmayim kinamak icinde demiyorum ama sendede sorun var bu olaylarin bu boyuta gelmesinde onun kadar suclusun ve karakterin cok zayif kusura bakma

Benim karakterimi ve kişiliğimi sorgulamak, yorum yapmak sizin haddinize değil. Bu şekilde bir yorum yapmaya da hakkınız yok. Size bir büyüğüm olarak saygı duyuyorum ve sizden de bu saygıyı bekliyorum. Sadece benimle değil, tanımadığınız hiç kimseyle bu şekilde konuşup, hakkında bu şekilde yorum yapamazsınız. Böyle bir hakkınız ve lüksünüz yok. Lütfen daha fazla uzatmayın

Benim karakterimi ve kişiliğimi sorgulamak, yorum yapmak sizin haddinize değil. Bu şekilde bir yorum yapmaya da hakkınız yok. Size bir büyüğüm olarak saygı duyuyorum ve sizden de bu saygıyı bekliyorum. Sadece benimle değil, tanımadığınız hiç kimseyle bu şekilde konuşup, hakkında bu şekilde yorum yapamazsınız. Böyle bir hakkınız ve lüksünüz yok. Lütfen daha fazla uzatmayın
KIsiligine hakaret degil bu basina gelenlere karsi sert tavir sergilemiyorsun zayifsin ve boyle oldukca bazi seyler devam edecek burdan bi sonuc cikartmani umuyordum cunku basini belaya sokarsin birgun boyle olmaya devam edersen ... senin bilecegin iş ayrica 21 yasindayim aramizda aman aman bi fark yok yasitin olarak dusunup konustum

Uzak dur bence canım. İşi düşünce gelenden ne hayır gelir. Numaranı değiştir artık o cafeye gitme.. Öyle birisiyle değil sevgili, eş bile olmaz..

kızlar biraz uzun ama yardım edin lütfen :KK43:
20 yaşındayım. Sürekli gittiğim bi cafe var, o cafede çok beğendiğim biri çalışıyor. Geçen hafta cafeye gittim tek başıma. Çok beğendiğim çocuk kahve alıp yanıma oturdu, normalde terslerdim ama onu tersleyemedim. Muhabbet sohbet derken numaramı istedi, vermedim ve cafenin sahibi olduğunu öğrendim. Sahibi olduğu için her gittiğimde de karşılaşma olasılığımız çok yüksek oluyor. Gittiğimde yanımdakileri kesiyordu ya da yalnız gördüğü anda gelip hesap soruyodu. Böyle birkaç gün geçirdik, dışarıya çıktığım her an beni yanına çağırmaya başladı. Bu arada 21 - 22 yaşında. Askerden 2 ay önce gelmiş. Bu adama aşık olmuştum. Bir gün evine temizlik yapmaya gittim, temizlik yaptık oturduk konuştuk vs. Bana karşı takıntılı ve saplantılıymış gibi hissettim. Ben iletişimi kessem bile bana her türlü ulaşabileceğini söyledi, bakire olduğumu duyunca evlenebiliriz vs dedi. o günden sonra whatsappta son görülmesini kapattı, ilgilenmemeye başladı. Sonra biriyle sadece birlikte olma amaçlı takıldıklarını öğrendim, kendisi söyledi. Ve biz bu süre içerisinde sevgiliyiz. Dayısı vs ile tanıştım. Bu akşam yine görüştük ve benimle birlikte olmak istediğini söyledi, bu şekilde onu çok sıkıyormuşum ve geriyormuşum. Ve başka biriyle birlikteliği olduğunda ayrılmaya çalıştığım halde ayrılamadım. Bırakmıyor, sürekli konuyu değiştirmeye çalışıyor. yanyanayken çok mutluyuz ama ayrı olduğumuz an soğuklaşıyor. Ne yapmam gerekir yardım lütfeen :KK43:((

böyle biriyle olmak onu hayatında 1 saniye bile tutmak hata aslında....
sakın ama sakın bi hata yapma sakın sana gerçekten ilgi duyan insan ana zarar vermek istemez ilgilenir,korur sahiplenir

Kızlarr ayrılmayı düşündüğümü farketmiş. Ve bana dediki tek kişilik bi ilişki yaşamıyosun, bende varım bu ilişkide. Ne ben ne de sen bu ilişkiyi kafana göre bitiremezsin, bitiremem. Annenlerle tanışmak istiyorum yüzük falan takalım ciddiye bağlansın artık dedi. Bi geleceğimiz olduğunu düşünmüyorum dedim. Ben sana bi gelecek kurucam, sana gözüm gibi bakıcam beni bırakma nolur dedi. Ama artık ayrılabileceğimin bilincinde sanırım. Az kaldıı, 1 gün sonra özgürlüğüme kavuşuyorum :)

Canim benim kac yasindasin sen bu cocugun.cani sikiliyo zamanini olduruyo seninle baska bisey degil bundan sana koca ailene damat olmaz soyliyim kendini bu kadar basitlestirme ve ona kendini ziyan etyirme iliskini kes.

kızlar biraz uzun ama yardım edin lütfen :KK43:
20 yaşındayım. Sürekli gittiğim bi cafe var, o cafede çok beğendiğim biri çalışıyor. Geçen hafta cafeye gittim tek başıma. Çok beğendiğim çocuk kahve alıp yanıma oturdu, normalde terslerdim ama onu tersleyemedim. Muhabbet sohbet derken numaramı istedi, vermedim ve cafenin sahibi olduğunu öğrendim. Sahibi olduğu için her gittiğimde de karşılaşma olasılığımız çok yüksek oluyor. Gittiğimde yanımdakileri kesiyordu ya da yalnız gördüğü anda gelip hesap soruyodu. Böyle birkaç gün geçirdik, dışarıya çıktığım her an beni yanına çağırmaya başladı. Bu arada 21 - 22 yaşında. Askerden 2 ay önce gelmiş. Bu adama aşık olmuştum. Bir gün evine temizlik yapmaya gittim, temizlik yaptık oturduk konuştuk vs. Bana karşı takıntılı ve saplantılıymış gibi hissettim. Ben iletişimi kessem bile bana her türlü ulaşabileceğini söyledi, bakire olduğumu duyunca evlenebiliriz vs dedi. o günden sonra whatsappta son görülmesini kapattı, ilgilenmemeye başladı. Sonra biriyle sadece birlikte olma amaçlı takıldıklarını öğrendim, kendisi söyledi. Ve biz bu süre içerisinde sevgiliyiz. Dayısı vs ile tanıştım. Bu akşam yine görüştük ve benimle birlikte olmak istediğini söyledi, bu şekilde onu çok sıkıyormuşum ve geriyormuşum. Ve başka biriyle birlikteliği olduğunda ayrılmaya çalıştığım halde ayrılamadım. Bırakmıyor, sürekli konuyu değiştirmeye çalışıyor. yanyanayken çok mutluyuz ama ayrı olduğumuz an soğuklaşıyor. Ne yapmam gerekir yardım lütfeen :KK43:((

lütfen şu yazdıklarınızı kendinize sesli biçimde okuyun..
ve bir an önce kendinize gelin..
yorum dahi yazamıyacam yani okadar.....

kaaaaaacccc birrrrdaha gitme o cafee gerekirse numarani degisss... ne demek ya bi iliskisi var sadece beraber olmak istediklerinde beraber oluyolar allahim neler var boyle yaaa sen koru yarabbbbiiii

kesinlikle yanlış bir duru.içki içmesı,tek aramalik ilişkiler.. lütfen biz kadın olarak dikkat edelim böyle insanlara . olgunluğumuzu koruyalım

1 haftada neler yaşamışsınız ya ... ev temizlemeler, dayıyla tanışmalar, bir kaç defa ayrılıp barışmalar vs. ilginç yani bunların hepsinide 7 güne sığdırmışsınız ... Neyse bence sizde istemiyorsunuz ayrılmayı yoksa çoktan keserdiniz tüm iletişimi. Üstelik tek bağınızda o cafe, gelip beni alıyor demişsiniz ama siz nerede olduğunuzu söylemeseniz o nerden bilecek? Bence çocuğun değilde sizin ona saplantınız olduğunu düşünüyorum. Yoksa hiç bir kız başkasıyla birlikte olan biriyle görüşmeye devam etmez. Ha illede görüşeceğim diyorsanızda temkinli olun evine gitmeyin çünkü onun tek düşüncesi gönül eğlendirmek

biriyle birlikte olup olmadigini sorabiliyo sana? ne oluyoruz, 1hafta icinde insanlar tanisir en fazla..
dinler misin bilmem de, uzak dursan iyi edersin

Back
X