- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
- Konu Sahibi Kartaliceme
diyeceğim birşey yok :/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
karsilasma ihtimalin olsa bile sen kesin olarak bitirdim dedikten sonra ne olacakki?
Dogrudur cnm her insan bir degil.ama bu arkadasn hoslandigi cocugun anlattigi ozellijlerinevyonelik konustum ben ipsizvsapsiz biri gibisanırım daha önce kürt birisiyle evlilik yaptınız ki bu kadar net konuşuyorsunuz
ben çanakkaleliyim eşim van lı ama saydığınız özelliklerin hiç biri mevcut değil hatta tam tersi ailemden çevremden görmediğim ilgi şefkati ondan gördüm lütfen araştırın ondan sonra yorum yapın suçu günahı olmayan tek suçu doğuda doğmak olan insanların günahınada girmeyin
Dogrudur cnm her insan bir degil.ama bu arkadasn hoslandigi cocugun anlattigi ozellijlerinevyonelik konustum ben ipsizvsapsiz biri gibi
kurtuldum artık canım..bir haftada ilk sayfada anlattıklarını yaşadıysan 1 ayı hiç tahmin etmeyim en iyisi..
ipsiz sapsizligi kürtlugunden ileri gelmiyor, karakter meselesi..Dogrudur cnm her insan bir degil.ama bu arkadasn hoslandigi cocugun anlattigi ozellijlerinevyonelik konustum ben ipsizvsapsiz biri gibi
kızlar biraz uzun ama yardım edin lütfen
20 yaşındayım. Sürekli gittiğim bi cafe var, o cafede çok beğendiğim biri çalışıyor. Geçen hafta cafeye gittim tek başıma. Çok beğendiğim çocuk kahve alıp yanıma oturdu, normalde terslerdim ama onu tersleyemedim. Muhabbet sohbet derken numaramı istedi, vermedim ve cafenin sahibi olduğunu öğrendim. Sahibi olduğu için her gittiğimde de karşılaşma olasılığımız çok yüksek oluyor. Gittiğimde yanımdakileri kesiyordu ya da yalnız gördüğü anda gelip hesap soruyodu. Böyle birkaç gün geçirdik, dışarıya çıktığım her an beni yanına çağırmaya başladı. Bu arada 21 - 22 yaşında. Askerden 2 ay önce gelmiş. Bu adama aşık olmuştum. Bir gün evine temizlik yapmaya gittim, temizlik yaptık oturduk konuştuk vs. Bana karşı takıntılı ve saplantılıymış gibi hissettim. Ben iletişimi kessem bile bana her türlü ulaşabileceğini söyledi, bakire olduğumu duyunca evlenebiliriz vs dedi. o günden sonra whatsappta son görülmesini kapattı, ilgilenmemeye başladı. Sonra biriyle sadece birlikte olma amaçlı takıldıklarını öğrendim, kendisi söyledi. Ve biz bu süre içerisinde sevgiliyiz. Dayısı vs ile tanıştım. Bu akşam yine görüştük ve benimle birlikte olmak istediğini söyledi, bu şekilde onu çok sıkıyormuşum ve geriyormuşum. Ve başka biriyle birlikteliği olduğunda ayrılmaya çalıştığım halde ayrılamadım. Bırakmıyor, sürekli konuyu değiştirmeye çalışıyor. yanyanayken çok mutluyuz ama ayrı olduğumuz an soğuklaşıyor. Ne yapmam gerekir yardım lütfeen((
Ne guzel yarin birgunde cinayete kurban gidersin.bu pislikte sir olur gider.Birde evine gitmissin ya tecavuz etse sana.Bu adami ben hic tekin bulmadim.Basiina bela olur boyleleri aman diyim.Bunlar hiçbir şey canım 45 dakika boyunca beni yanından salmadığı günleri biliyorum. Ağlayacak raddeye geliyodum
Ayrilmakla iyi etmissin. Canim yirmi yasina gelmissin bence ergenlik hallerinden CIK. Okuyorsun sanirim cahilce davranma . Yani anlattiklarin çok ucuz muhabbetler. Yani bence boyle insanlarla takilma. Ben yirmi dört yasindayim ve boyle olan arkadaslarima çok kizarim. İlla bazi şeyleri anlamak için basina kotu şeyler gelmesine gerek yok. Ben o çocuğun başka amaçlarla senle konustigini bile dusundum... Çok var boyle sürümler piyasada .. Uzak dur derim. Okuldan arkadaş edin. Seviyelimmuhabbetler edin. Birbirinizden bahsedin ailenizden bahsedin birlikte gezin yani gencler boyle olmali diye düşünüyorum en azindan ben oyleyim.. Bence bu kişide çok liseli serseriler gibidavraniyo uzak dur. Hattini ddeğiştir . kims ekimseye zorla birşey yapmaz eger öyle olursa polise şikayeteedeceğini söylersin.... Ve birdahaki adimlarini daha dikkatli at ilişkilerinde...
Ne guzel yarin birgunde cinayete kurban gidersin.bu pislikte sir olur gider.Birde evine gitmissin ya tecavuz etse sana.Bu adami ben hic tekin bulmadim.Basiina bela olur boyleleri aman diyim.
Rahat ol.. Uzak dur.. aklinida basina al.. İyi geceler :))teşekkür ederim ablacım. Aşırı rahatladım zaten şuan artık çok dikkat edicem
Nu
Rahat ol.. Uzak dur.. aklinida basina al.. İyi geceler :))
ne demek bu?koca aşkı,çip halinde yutuyosunuz sanırım..