• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok büyük sıkıntıdayım kızlar yardım edin nolur :(

O nasıl bir adam yaa .. bırak hiç bulaşma o cafeyede gitme. Kendinede dikkat et takip falan eder sıkıştırır falan ayy allah korusun :KK61:

21-22 yaşında çocuktan ne olur ayol onun hayat gailesi gönül eğlendirmek şu an, işi gücü de var hahahhahaha bulmuş açılmamış saf gül goncayı bi koklayabilir miyim diyor, çıııııktııııık aaaaçııııkk aaaalıııınla :KK31: ee sen de 7/24 kafedeyim diyorsun, temizlikler yapıyorsun, bu biraz aranmaya giriyor tabir-i caizse.. sana karşı o çocuğun içinde ufak bir sevgi kırıntısı olduğunu düşünüyorsan çok yanılıyorsun arkadaşım, kaç ondan kaç kaç kaç yemişim saplantısını, seni nasıl böyle sindirdi bu?

Cnm bnm arkadaslara katiliyorym kurt se uzak dur zaten.butun hayatin mahvolur.omrun cocuk dogurmakla evde pencere arkasinda gecer.sen evde cocuk bakarken o disarda hovarsalina devam eder.bitaneyle yetinmezler hic brzamn sen evde onu bekleyen garanti olursun disardakiler ise gonlunu eglendirdikleri hic zamn kaybetme ve kesinlikle gorusmeyi kes sana nasil bi insan oldunu agziyla anlatmis nesine kiyamion.bi insan yedisinde neyse yetmisindede o olurmus .cok palavra skarlar seni inandiriverirler iki dakkada sakin kanma sozlerine

kürtlerden ne gibi bi kötülük gördünüz merak ettim? bahsettiğiniz şeyin yobazlıkla ve görgüsüzlükle alakası var yalnızca, benim 1 yıllık erkek arkadaşım da ben kürt oğlu kürtüm der ama ben bile onun kadar çağdaş, düşünceli ve iyi kalpli olamıyorum bazen keza ailesi de öyle insanlar ben ne çevresinden ne kendisinden en ufak anormal bir tutum tavır görmedim el üstünde tutarlar, insanları ırk üzerinden bi kefeye koymak türk, kürt, rum, ermeni diye ayırmak çok yanlış.

21-22 yaşında çocuktan ne olur ayol onun hayat gailesi gönül eğlendirmek şu an, işi gücü de var hahahhahaha bulmuş açılmamış saf gül goncayı bi koklayabilir miyim diyor, çıııııktııııık aaaaçııııkk aaaalıııınla :KK31: ee sen de 7/24 kafedeyim diyorsun, temizlikler yapıyorsun, bu biraz aranmaya giriyor tabir-i caizse.. sana karşı o çocuğun içinde ufak bir sevgi kırıntısı olduğunu düşünüyorsan çok yanılıyorsun arkadaşım, kaç ondan kaç kaç kaç yemişim saplantısını, seni nasıl böyle sindirdi bu?

ayrıldım zaten canım

Bu insanla olmasa bile senin sonunu iyi görmüyorum. Sanki zor tutmuşsun gibi hemen bakire olduğunu söylemen çok yanlış. Ve eve gidip temizlik yapman. Daha doğru dürüst tanımadığın birinin evine gitmen. Ben istiyorum deseydin daha iyiydi yani . Bu ne böyle yaa. O daha 20-21 sende 19-20 ol hadi ne bu acele.

Allah ıslah etsin.

Ne kadar hızlı koştuğunu test et bakalım.Onu geride bırakabilecekmisin dene bir

20yasinda bir kizin 7,24 cafelerde ne isi var? senin annen baban sana kizmiyomu galiba bu cocuga takintili olan sensin.muge anlinin programinda ayni senin gibi 7 24 cafelerde guven vermeyen tiplerle takilan bir kizcagizi oldurmuslerdi!kendine dikkat et tehlikeli sularda yuzuyorsun.

aman allahim ilk tanistigi gun evini temizlemeye gitmeler yavrum sen kendi evini temizliyonmu acaba?seni orda asacaklarmi satacaklarmi keseceklermi s.....lermi neyine guvendin cok cahilsiniz cok :( Allahim sen evlatlarimizi herturlu kotulukten koru

Allah korusun,canım daha küçüksün bak kendini toparla derim bi abla olarak..zararın neresinden dönülürse kar kardır.
şimdi sana macera gibi geliyor olabilir ama evlilik önemli sorumluluk gerektiren saygı sevgi gerektiren bi müessese..
gerekiyorsa ailenden birilerine de anlat ablan falan olabilir,sana yol göstersinler.başına iş açma:KK20:

kızlar biraz uzun ama yardım edin lütfen :KK43:
20 yaşındayım. Sürekli gittiğim bi cafe var, o cafede çok beğendiğim biri çalışıyor. Geçen hafta cafeye gittim tek başıma. Çok beğendiğim çocuk kahve alıp yanıma oturdu, normalde terslerdim ama onu tersleyemedim. Muhabbet sohbet derken numaramı istedi, vermedim ve cafenin sahibi olduğunu öğrendim. Sahibi olduğu için her gittiğimde de karşılaşma olasılığımız çok yüksek oluyor. Gittiğimde yanımdakileri kesiyordu ya da yalnız gördüğü anda gelip hesap soruyodu. Böyle birkaç gün geçirdik, dışarıya çıktığım her an beni yanına çağırmaya başladı. Bu arada 21 - 22 yaşında. Askerden 2 ay önce gelmiş. Bu adama aşık olmuştum. Bir gün evine temizlik yapmaya gittim, temizlik yaptık oturduk konuştuk vs. Bana karşı takıntılı ve saplantılıymış gibi hissettim. Ben iletişimi kessem bile bana her türlü ulaşabileceğini söyledi, bakire olduğumu duyunca evlenebiliriz vs dedi. o günden sonra whatsappta son görülmesini kapattı, ilgilenmemeye başladı. Sonra biriyle sadece birlikte olma amaçlı takıldıklarını öğrendim, kendisi söyledi. Ve biz bu süre içerisinde sevgiliyiz. Dayısı vs ile tanıştım. Bu akşam yine görüştük ve benimle birlikte olmak istediğini söyledi, bu şekilde onu çok sıkıyormuşum ve geriyormuşum. Ve başka biriyle birlikteliği olduğunda ayrılmaya çalıştığım halde ayrılamadım. Bırakmıyor, sürekli konuyu değiştirmeye çalışıyor. yanyanayken çok mutluyuz ama ayrı olduğumuz an soğuklaşıyor. Ne yapmam gerekir yardım lütfeen :KK43:((

Bana bastan hatayi siz yapmissiniz gibi geliyor halada israrcisiniiz yok askim canim diyo kiyamiyorum yok musallat olursa ya afedersiniz ama ya biz cok atarliyiz yada siz cok pisirik istemiyorum konusmakta gorusmekte istemiyorum diceksin mesajmi atiyo gormiceksin yada engelliceksin bu kadar basitt kardesim arti 1haftadir konustugun erkek sana biriyle birlikte oldunmu diye sorabiliyo ne cesaretle sende duzgunce cevap veriyosun yirtarim valla soran agzini onun beyni iki zardan olusmus heraldeki bunu merak etmis ya niyeti belli sen halaa kiyamiyorum de durr saf olmayin azicik yasiniz kac bilmiyorum ama gencsiniz niye bi adami bu kadar cekesiniz ki daha duzgunumu yok erkegin kokune kiran mi girdi

Canım saplantıysa bu saplantıdan onu kopar biran önce . Başın belaya girmesin . Çok da rahat bir tipe benziyor ilişkiye girmeler felan. emin ol 1 kişi değildir o . O kafe de her gün kim bilir kaç kızla kesişiyordur ....

Back
X