- 25 Eylül 2014
- 54
- 13
- 13
- 33
- Konu Sahibi Kartaliceme
O nasıl bir adam yaa .. bırak hiç bulaşma o cafeyede gitme. Kendinede dikkat et takip falan eder sıkıştırır falan ayy allah korusun 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm bnm arkadaslara katiliyorym kurt se uzak dur zaten.butun hayatin mahvolur.omrun cocuk dogurmakla evde pencere arkasinda gecer.sen evde cocuk bakarken o disarda hovarsalina devam eder.bitaneyle yetinmezler hic brzamn sen evde onu bekleyen garanti olursun disardakiler ise gonlunu eglendirdikleri hic zamn kaybetme ve kesinlikle gorusmeyi kes sana nasil bi insan oldunu agziyla anlatmis nesine kiyamion.bi insan yedisinde neyse yetmisindede o olurmus .cok palavra skarlar seni inandiriverirler iki dakkada sakin kanma sozlerine
21-22 yaşında çocuktan ne olur ayol onun hayat gailesi gönül eğlendirmek şu an, işi gücü de var hahahhahaha bulmuş açılmamış saf gül goncayı bi koklayabilir miyim diyor, çıııııktııııık aaaaçııııkk aaaalıııınlaee sen de 7/24 kafedeyim diyorsun, temizlikler yapıyorsun, bu biraz aranmaya giriyor tabir-i caizse.. sana karşı o çocuğun içinde ufak bir sevgi kırıntısı olduğunu düşünüyorsan çok yanılıyorsun arkadaşım, kaç ondan kaç kaç kaç yemişim saplantısını, seni nasıl böyle sindirdi bu?
tutamadım kendimi ya... böyle bir şey olamaz... bundan banlanmamış olabilirim de ama bilemiyorum, ''bu vijdan azabını nasıl yenicem'' adlı konudan da yemiş olabilirimN'aptın, banlanmana değer mi?
tutamadım kendimi ya... böyle bir şey olamaz... bundan banlanmamış olabilirim de ama bilemiyorum, ''bu vijdan azabını nasıl yenicem'' adlı konudan da yemiş olabilirimneyseki mapusluk günlerim bitti...
![]()
lütfen şu yazdıklarınızı kendinize sesli biçimde okuyun..
ve bir an önce kendinize gelin..
yorum dahi yazamıyacam yani okadar.....
kızlar biraz uzun ama yardım edin lütfen
20 yaşındayım. Sürekli gittiğim bi cafe var, o cafede çok beğendiğim biri çalışıyor. Geçen hafta cafeye gittim tek başıma. Çok beğendiğim çocuk kahve alıp yanıma oturdu, normalde terslerdim ama onu tersleyemedim. Muhabbet sohbet derken numaramı istedi, vermedim ve cafenin sahibi olduğunu öğrendim. Sahibi olduğu için her gittiğimde de karşılaşma olasılığımız çok yüksek oluyor. Gittiğimde yanımdakileri kesiyordu ya da yalnız gördüğü anda gelip hesap soruyodu. Böyle birkaç gün geçirdik, dışarıya çıktığım her an beni yanına çağırmaya başladı. Bu arada 21 - 22 yaşında. Askerden 2 ay önce gelmiş. Bu adama aşık olmuştum. Bir gün evine temizlik yapmaya gittim, temizlik yaptık oturduk konuştuk vs. Bana karşı takıntılı ve saplantılıymış gibi hissettim. Ben iletişimi kessem bile bana her türlü ulaşabileceğini söyledi, bakire olduğumu duyunca evlenebiliriz vs dedi. o günden sonra whatsappta son görülmesini kapattı, ilgilenmemeye başladı. Sonra biriyle sadece birlikte olma amaçlı takıldıklarını öğrendim, kendisi söyledi. Ve biz bu süre içerisinde sevgiliyiz. Dayısı vs ile tanıştım. Bu akşam yine görüştük ve benimle birlikte olmak istediğini söyledi, bu şekilde onu çok sıkıyormuşum ve geriyormuşum. Ve başka biriyle birlikteliği olduğunda ayrılmaya çalıştığım halde ayrılamadım. Bırakmıyor, sürekli konuyu değiştirmeye çalışıyor. yanyanayken çok mutluyuz ama ayrı olduğumuz an soğuklaşıyor. Ne yapmam gerekir yardım lütfeen((