- 18 Eylül 2014
- 341
- 81
- 43
- Konu Sahibi Kartaliceme
böyle bir insanı anında atmamn icin ya kör kutuk asık olman gerek yada birşeyler yasaman gerek.ikisi de yoksa şimdiye unutmuş bile olman gerekir :-*
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amiyane tabirle seni yatağa atana kadar uğraşacak...kızlar biraz uzun ama yardım edin lütfen
20 yaşındayım. Sürekli gittiğim bi cafe var, o cafede çok beğendiğim biri çalışıyor. Geçen hafta cafeye gittim tek başıma. Çok beğendiğim çocuk kahve alıp yanıma oturdu, normalde terslerdim ama onu tersleyemedim. Muhabbet sohbet derken numaramı istedi, vermedim ve cafenin sahibi olduğunu öğrendim. Sahibi olduğu için her gittiğimde de karşılaşma olasılığımız çok yüksek oluyor. Gittiğimde yanımdakileri kesiyordu ya da yalnız gördüğü anda gelip hesap soruyodu. Böyle birkaç gün geçirdik, dışarıya çıktığım her an beni yanına çağırmaya başladı. Bu arada 21 - 22 yaşında. Askerden 2 ay önce gelmiş. Bu adama aşık olmuştum. Bir gün evine temizlik yapmaya gittim, temizlik yaptık oturduk konuştuk vs. Bana karşı takıntılı ve saplantılıymış gibi hissettim. Ben iletişimi kessem bile bana her türlü ulaşabileceğini söyledi, bakire olduğumu duyunca evlenebiliriz vs dedi. o günden sonra whatsappta son görülmesini kapattı, ilgilenmemeye başladı. Sonra biriyle sadece birlikte olma amaçlı takıldıklarını öğrendim, kendisi söyledi. Ve biz bu süre içerisinde sevgiliyiz. Dayısı vs ile tanıştım. Bu akşam yine görüştük ve benimle birlikte olmak istediğini söyledi, bu şekilde onu çok sıkıyormuşum ve geriyormuşum. Ve başka biriyle birlikteliği olduğunda ayrılmaya çalıştığım halde ayrılamadım. Bırakmıyor, sürekli konuyu değiştirmeye çalışıyor. yanyanayken çok mutluyuz ama ayrı olduğumuz an soğuklaşıyor. Ne yapmam gerekir yardım lütfeen((
Ya 1 yıldır falan sürekli görüyoruz birbirimizi ama 1 hafta önce falan ilk kez konuştuk. Neredeyse 7 / 24 o cafedeyim. Yeri geldiğinde kalkıp kendi çayımızı aldığımız oluyo. Evlilikten vs söz açılmıştı ve kürt olduğunu ailemin isteyip istemeyeceğini, vazgeçip vazgeçmeyeceğimi sordu. Daha önce biriyle birlikte oldun mu dedi, hayır dedim, biz seninle evlenebiliriz dedi. Cafede sürekli beraber olduğumuz için dayısıyla da tanıştım. Dayısı da seni istemeye geleceğiz ailene haber ver vs dedi, dediğim gibi whatsappta son görülmesini kapatınca şüpheye düştüm baya sıkıştırdığımda da biriyle birlikte olma amaçlı takıldığını öğrendim. Sadece birlikte olacakları zaman birbirlerine ulaşıyorlarmış
evet abla bitirdimsiz erkek arkadaşınızın biriyle birlikte olmak amaçlı takıldığını öğreniyorsunuz ve o anda
o kişiden ayrılmıyorsunuz.Umarım bu konu gerçek değildir.
Gerçekse de ayrılmışsınızdır.
bitti tamamen fıstık :)böyle bir insanı anında atmamn icin ya kör kutuk asık olman gerek yada birşeyler yasaman gerek.ikisi de yoksa şimdiye unutmuş bile olman gerekir :-*
Bitirdim kuzum pazar akşamı ayrıldım. Sadece 1 kez mesaj attı, kurtuldum sanırım. Mesaj atmadığına göre artık rahatsız da etmez diye düşünüyorumValla ne olur ne olmaz bilmiyorum ama senin bu çocuk yüzünden çok acı çekeceğin belli
İste buna sevindim . ;-)bitti tamamen fıstık :)
gizlilik ayarlarındanwatsaptan son gorulme nasıl kapatılıyor ya soyleyın banadaa
Aynennn anlamadım yaaaGeçen hafta tanıştınız.Evine temizlik
yapmaya gittin.Bakire olduğunu söyledin.
Sonra dayısıyla tanıştın.Ve başkasıyla olduğunu öğrendin.
Ya sen derdini anlatamadın ya da benim uykum geldi anlayamadım.![]()
Dur bi bakayımgizlilik ayarlarından
watsaptan son gorulme nasıl kapatılıyor ya soyleyın banadaa
sen aptal mısın.....