• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok büyük sıkıntıdayım kızlar yardım edin nolur :(

böyle bir insanı anında atmamn icin ya kör kutuk asık olman gerek yada birşeyler yasaman gerek.ikisi de yoksa şimdiye unutmuş bile olman gerekir :-*

kızlar biraz uzun ama yardım edin lütfen :KK43:
20 yaşındayım. Sürekli gittiğim bi cafe var, o cafede çok beğendiğim biri çalışıyor. Geçen hafta cafeye gittim tek başıma. Çok beğendiğim çocuk kahve alıp yanıma oturdu, normalde terslerdim ama onu tersleyemedim. Muhabbet sohbet derken numaramı istedi, vermedim ve cafenin sahibi olduğunu öğrendim. Sahibi olduğu için her gittiğimde de karşılaşma olasılığımız çok yüksek oluyor. Gittiğimde yanımdakileri kesiyordu ya da yalnız gördüğü anda gelip hesap soruyodu. Böyle birkaç gün geçirdik, dışarıya çıktığım her an beni yanına çağırmaya başladı. Bu arada 21 - 22 yaşında. Askerden 2 ay önce gelmiş. Bu adama aşık olmuştum. Bir gün evine temizlik yapmaya gittim, temizlik yaptık oturduk konuştuk vs. Bana karşı takıntılı ve saplantılıymış gibi hissettim. Ben iletişimi kessem bile bana her türlü ulaşabileceğini söyledi, bakire olduğumu duyunca evlenebiliriz vs dedi. o günden sonra whatsappta son görülmesini kapattı, ilgilenmemeye başladı. Sonra biriyle sadece birlikte olma amaçlı takıldıklarını öğrendim, kendisi söyledi. Ve biz bu süre içerisinde sevgiliyiz. Dayısı vs ile tanıştım. Bu akşam yine görüştük ve benimle birlikte olmak istediğini söyledi, bu şekilde onu çok sıkıyormuşum ve geriyormuşum. Ve başka biriyle birlikteliği olduğunda ayrılmaya çalıştığım halde ayrılamadım. Bırakmıyor, sürekli konuyu değiştirmeye çalışıyor. yanyanayken çok mutluyuz ama ayrı olduğumuz an soğuklaşıyor. Ne yapmam gerekir yardım lütfeen :KK43:((
amiyane tabirle seni yatağa atana kadar uğraşacak...
ayrıyken aramaması sormaması ondan... sevgiyle yaklaşsaydı ayrıykende sorar arardı... ama yanyanayken sana karşı kabarıyordur...ne hakla hizmet evine temizliğe gittin... adamda demiştir.. 1 hafta oldu tanışalı hemen evime geldi diye... bakire olduğuna bu yüzden inanmamıştır... acabamı değilmidir benimi kandırıyor diyordur...yana yanayken tabiki mutlu edecek seni...kekliği ürkütmemek lazım...inanama evleniriz falan demesine,sırf vermen için söylüyordur...malum bazı bayanlara evlilik lafı et hemen yelkenler foraaaaa...erkeklerin çoğunun aklı böyle çalışır....senin aklında temizlik vardır onun aklında başka bir şey...

Ya 1 yıldır falan sürekli görüyoruz birbirimizi ama 1 hafta önce falan ilk kez konuştuk. Neredeyse 7 / 24 o cafedeyim. Yeri geldiğinde kalkıp kendi çayımızı aldığımız oluyo. Evlilikten vs söz açılmıştı ve kürt olduğunu ailemin isteyip istemeyeceğini, vazgeçip vazgeçmeyeceğimi sordu. Daha önce biriyle birlikte oldun mu dedi, hayır dedim, biz seninle evlenebiliriz dedi. Cafede sürekli beraber olduğumuz için dayısıyla da tanıştım. Dayısı da seni istemeye geleceğiz ailene haber ver vs dedi, dediğim gibi whatsappta son görülmesini kapatınca şüpheye düştüm baya sıkıştırdığımda da biriyle birlikte olma amaçlı takıldığını öğrendim. Sadece birlikte olacakları zaman birbirlerine ulaşıyorlarmış

ooo her şeye o karar veriyor sen o cafeye bulaşıkçı olursun evlen evlen

Bazen insanda saplantı bile olabiliyor ne kadar ayrıl dersen o kadar bağlılik yapıyor. Ayrıl canım Ayrıl:-*

Geçen hafta tanıştınız.Evine temizlik
yapmaya gittin.Bakire olduğunu söyledin.
Sonra dayısıyla tanıştın.Ve başkasıyla olduğunu öğrendin.
Ya sen derdini anlatamadın ya da benim uykum geldi anlayamadım.:confused:
Aynennn anlamadım yaaa

Back
X