cok buyuk vicdan azabi

humeyyra

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2014
1.153
1.355
Mrb kizlar buradapaylasacagimm derdime nasil care bulurum. Nasil kurtulabilirim bende tam olarak bilemiyorum. Ancak belki en azindan vicdan azabim azalir diye paylasmak istiyorum. Benim bundan birkac yil once yasadigim baska bir sehirde iliskim olmustu. 3 yil falan suren. Bu ilişkinin evlilige gitmesini ben cok istoyordum. Cunku gercekten evlenilcek biriydi beni de cok seviyordu ancak surekli kavga ediyorduk. anlasamadigimizi dusunmeye ve evlilik dusuncesinden vazgecmeye baslamisti. Cok uzatip sizi de bunaltmak istemiyorum. Kisaca yazmam gerekirse evlilikten vazgecmesi aslina bakarsaniz benm onu cok uzmem sebebiyleydi. Ben onun cok hakkina girdim. Cok laf soyledim cok canini yakacak seyler yaptim. Sevdigi icin ve aramizda azcok biseyler gectigi icin kendini sorumlu hissettigi icin cok sabretmisti ama sonunda kacinilmaz son oldu ve biz ayrildik. Artik zaten baskasiyla evli ve cocugu bile var. Ondan yana bir beklentim zaten yk. Ancak bu insana karsi yaptigim haksizliklari unutamiyorum. Cok canini yaktim hep o sehre gittikce sokakta onu aglatmalarim yeri geldiginde attigim tokatlar aklima geliyor. Zaten ondan sonrada kimseyle dikis tutturamadim. Sebebinin bu insan oldugunu bile dusunuyorum. Bu vicdan azabindan kurtulmak istiyorum. Yuzyuze helallik aldim helal etti hakkini ama vicdanim hala rahat degil aklima yaptiklarim geliyor
Inancli biriyim surekli tovbe ediyorum ama bu aci gecmiyor maalesef icimden. Belki tavsiye gelir diye buraya yazdim :KK43:

Kimseyle dikiş tutturamamanız sizin karakterinizden dolayı olamaz mı? O ilişkide karşısındakini ağlatan, tokatlayan bir kadınsınız. Bu adamdan sonra çok mu değiştiniz? Bence sorunu eskide aramak manasız. Kendinize sıkı ve dürüst bir özeleştiri yapın.

Bende zamaninda çok cektirdim birine

Sonraki iliskimde ben ona ne yasattiysam birebir aynısını yaşadım.
Daha da korkar oldum kalp kirmaya..

Beddua etse hakkını helal etmese bile, kimseyle Dikiş tutturamamanı neden ona bağlıyorsun? Bicok ah alan kişi tanıyorum gayette mutlular tabi nereye kadar gider o Meçhul. Helallik almısın iste daha neyin vicdan azabını yasıyorsunki, eskide takılıp kaldığın icin tökezliyorsun belkide. Önüne bak artık rahat ol

Kizlar evet cok sukur hakkini helal etti. En azindan bu acidan rahatim. Ayrica defalarca da ozur dilemisligim var. Ama bu ona maddi ve manevi yaptiklarimi tabiki yok etmez. Bilemiyorum. Belkide onun gibisini bulamamak beni birazda uzuyor. Hepsi birarada bu da vicdanimi daha cok sizlatiyor olabilir. Ama icimi ferahlattiniz cok tsk ediyorum.

hakkını helal etmiş. bitmiş gitmiş aman bir daha iletişim kurmaya çalışıp şu anki evliliğinide sıkıntıya sokmayın. siz daha çok ona yaptıklarınız yüzünden onu kaybettiniz şimdi hayatınızda biri yok ama o mutlu evli çocuklu diye canınızı sıkıyorsunuz gibi. ufan bir unutamama durumu var sanki.

hakkını helal etmiş. bitmiş gitmiş aman bir daha iletişim kurmaya çalışıp şu anki evliliğinide sıkıntıya sokmayın. siz daha çok ona yaptıklarınız yüzünden onu kaybettiniz şimdi hayatınızda biri yok ama o mutlu evli çocuklu diye canınızı sıkıyorsunuz gibi. ufan bir unutamama durumu var sanki.

boyle bisey yazacaktim okudum ki yazilmis....al benden de okadar....

Erkek vursa darp etti kadın vursa tokatladı?
Bende şöyle düşünüyorum.
Mesela biz birini yaraladık ama kişi bizden şikayetçi olmadı ama devlet yine size işlediğiniz suçun cezasını veriyor

İlahi adalet bu şekilde işliyor sanırsamm

hakkini helal etmis dolayisiyla sizde ustelemeyin!bence sizin icinizde kalan bir keske var gibi.bosverin unutun uzerine gitmeyin ve sakin aramayi dusunmeyin o sizi belkide coktan unuttu!ustelik son zamanlardaki iliskileriniz yolunda ilerlemiyorsa bu biraz da size bagli biraz agresifmis gibi geldiniz bana (tokat atmalar falan)!seninde kismetin bir gun karsina cikar bol bol dua edip Allaha sigin o en yucedir ve affedendir!

evet sanırım bir daha bu şekilde k.pekleyeceniz bir adam bulamamışsınız
neyse

Adam hakkını helal etmiş, üstüne evlenmiş ve mutlu düzeninde. Senin dikiş tutturamama sebebin bahsettiğin davranışların olabilir. O adamdan başka kimse senin kaprisini çekemiyorsa bu sana dikiş tutturamıyorum hissi veriyordur. Kimse kimsenin gereksiz nazını çekmiyor artık, hele ki ilişkinin başında. Davranışlarını, yaklaşımlarını, beklentilerini ve görüştüğün kişilerin karakterini sorgula. Bunlar uyumlu mu?

biz ayrildik. Artik zaten baskasiyla evli ve cocugu bile var.

Bence duygularınızin nedeni bu cümle. Siz olmadan da bir hayat kurup yaşayabilmesi sizde vicdan azabı duygusuna bürünmüş ama aslında bensiz de yaşayabiliyor hissinin verdiği rahatsizlik bence.

Adam helal etmiş no problem bi şekilde yaşıyor. Bitmiş gitmiş. Vicdan yapacak bir durum görmedim.

X