- 3 Mayıs 2014
- 1.153
- 1.355
Mrb kizlar buradapaylasacagimm derdime nasil care bulurum. Nasil kurtulabilirim bende tam olarak bilemiyorum. Ancak belki en azindan vicdan azabim azalir diye paylasmak istiyorum. Benim bundan birkac yil once yasadigim baska bir sehirde iliskim olmustu. 3 yil falan suren. Bu ilişkinin evlilige gitmesini ben cok istoyordum. Cunku gercekten evlenilcek biriydi beni de cok seviyordu ancak surekli kavga ediyorduk. anlasamadigimizi dusunmeye ve evlilik dusuncesinden vazgecmeye baslamisti. Cok uzatip sizi de bunaltmak istemiyorum. Kisaca yazmam gerekirse evlilikten vazgecmesi aslina bakarsaniz benm onu cok uzmem sebebiyleydi. Ben onun cok hakkina girdim. Cok laf soyledim cok canini yakacak seyler yaptim. Sevdigi icin ve aramizda azcok biseyler gectigi icin kendini sorumlu hissettigi icin cok sabretmisti ama sonunda kacinilmaz son oldu ve biz ayrildik. Artik zaten baskasiyla evli ve cocugu bile var. Ondan yana bir beklentim zaten yk. Ancak bu insana karsi yaptigim haksizliklari unutamiyorum. Cok canini yaktim hep o sehre gittikce sokakta onu aglatmalarim yeri geldiginde attigim tokatlar aklima geliyor. Zaten ondan sonrada kimseyle dikis tutturamadim. Sebebinin bu insan oldugunu bile dusunuyorum. Bu vicdan azabindan kurtulmak istiyorum. Yuzyuze helallik aldim helal etti hakkini ama vicdanim hala rahat degil aklima yaptiklarim geliyor
Inancli biriyim surekli tovbe ediyorum ama bu aci gecmiyor maalesef icimden. Belki tavsiye gelir diye buraya yazdim
Inancli biriyim surekli tovbe ediyorum ama bu aci gecmiyor maalesef icimden. Belki tavsiye gelir diye buraya yazdim