Cok buyuk yalan soyledım lutfen yardımcı olun😢

Yasak Elmada izlediğim kadarıyla yıldız ne zaman hamileyim diye yalan söyleyip doktora gitse gerçekten hamile çıkıyordu. Sizde bir şansınızı deneyip doktora gidin bence

adet günün yakınsa o işteyken düşük yapmışsın gibi anlatırsın ama böyle bi yalan ilerde gerçeğe dönüşebilir en iyisi sen itiraf et uygun bir dille
yalan üstüne yalanla devam edersen iyice kaybedersin

Çocuk bağlayıcı bir etken değil ki zaten .. olsa da gidecek olanı engellemez

Hamile kalsin anlaminda onu soylemedim ben bu ne terbiyesizlik ? Tabiki de gercegi soylemesi lazim , Hamile olma ihtimali var mi anlaminda soruyu sordum size degil kendi dalganiza bakin lutfen
Hamile olma ihtimaliniz var mı diye yazsaydınız daha açıklayıcı olurdu. Şahsen ben de öteki türlü anladım. Sizin yanlış anlatımınız yüzünden başkası niye terbiyesiz oluyor?

Sebebi yazmamışsınız. Bir günde mi karar verdi terk etmeye? Bana göre de bitmiş evliliğiniz. Ne yaptıysam geri dönmedi yazmışsınız. Niye zorluyorsunuz, adam gerçeği öğrenince enayi yerine koyduğunuz için üstüne nefret edecek sizden. Az da olsa saygı kalsın geride. Anlaşamayıp ayrılmanın nesi bu kadar kötü?
Sizi sevmediğini istemediğini bildiğiniz bir insanı zorla tutmaya çalışmanın size ne faydası olacak? Bebek yalanıyla geri gelen adam yarın yine gidecek. Çevrenize rezil olduğunuzla kalacaksınız.

Cocuk icin kalinca mutlumu olucaksiniz gercekten? Ortada cocukta yok hani.. bunun kocamla sorunlarim var cocuk yapim düzelir kafasindan ne farki var.. gercegi söylemelisiniz bitmiş bitmiştir cocukta kurtarmaz bi evliligi.

Düşük yaptım dersin o problem değil de, adama yazık değil mi? “Hamileyim” yalanı bana çok acımasız geliyor.

Diger tum yorumlari hamilelikle ilgili.Sanirim deniyor da hamile kalmayi.Adam da o heyecanla dönmüş geri.Buyuk patlamissin konu sahibi.

Şimdi yıkılmayacak dimi yuvan
Ben adamın yerinde olsam daha saçımın telini bile göstermem böyle kadına

çaresiz kalmışsınız, yine de olmasa daha iyiydi ama yargılamak bize düşmez, en basiti düştü demek..
Hiç çocuk düşürdünüz mü?
Öyle tuvalete giriyorsun işiyorsun çıkıyorsun bebek yok gibi mi oluyor sanıyorsunuz?
Adam salak mı? Bence değil

Hamile kalsin anlaminda onu soylemedim ben bu ne terbiyesizlik ? Tabiki de gercegi soylemesi lazim , Hamile olma ihtimali var mi anlaminda soruyu sordum size degil kendi dalganiza bakin lutfen
Çok dikkatimi çekiyor bu aralar, terbiyeliler lafı gediğine koyunca asıl terbiyesizler verecek cevap bulamayıp terbiyesiz vb şeyler diyerek terbiyesizlik yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…