- 18 Haziran 2020
- 1.408
- 1.799
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İsteğe bağlı herldeHemen mi kalsın yarın m?
adet günün yakınsa o işteyken düşük yapmışsın gibi anlatırsın ama böyle bi yalan ilerde gerçeğe dönüşebilir en iyisi sen itiraf et uygun bir dilleArkadaşlar kocam evı terk ettı artık ıstemiyorum bııtı dedı cektı gıttı bende ne yaptıysam gerı donmedı yalvardım donmedı aklıma bı yalan geldı aradım hamıleyım dedım kosa kosa gerı geldı eve benimle cok ılgılenıyor ustume tıtrıyo lutfen yardım edın kontrol e gıdelım diye tuturdu napmalıyım kafayı yıcem bu yalanı soylemeseydım yuvam yıkılcaktı
Üste çikmakta led gibi olunEşine; Koca bir yalana gebeymisim meğerse ! diye itiraf edersen, en azından yalan söylememis olursun :)
Çocuk bağlayıcı bir etken değil ki zaten .. olsa da gidecek olanı engellemezArkadaşlar kocam evı terk ettı artık ıstemiyorum bııtı dedı cektı gıttı bende ne yaptıysam gerı donmedı yalvardım donmedı aklıma bı yalan geldı aradım hamıleyım dedım kosa kosa gerı geldı eve benimle cok ılgılenıyor ustume tıtrıyo lutfen yardım edın kontrol e gıdelım diye tuturdu napmalıyım kafayı yıcem bu yalanı soylemeseydım yuvam yıkılcaktı
Hamile olma ihtimaliniz var mı diye yazsaydınız daha açıklayıcı olurdu. Şahsen ben de öteki türlü anladım. Sizin yanlış anlatımınız yüzünden başkası niye terbiyesiz oluyor?Hamile kalsin anlaminda onu soylemedim ben bu ne terbiyesizlik ? Tabiki de gercegi soylemesi lazim , Hamile olma ihtimali var mi anlaminda soruyu sordum size degil kendi dalganiza bakin lutfen
İnsanlara ”terbiyesiz” diye hakaret etmek çok basit bir kelime haline gelmiş.Hamile olma ihtimaliniz var mı diye yazsaydınız daha açıklayıcı olurdu. Şahsen ben de öteki türlü anladım. Sizin yanlış anlatımınız yüzünden başkası niye terbiyesiz oluyor?
Sebebi yazmamışsınız. Bir günde mi karar verdi terk etmeye? Bana göre de bitmiş evliliğiniz. Ne yaptıysam geri dönmedi yazmışsınız. Niye zorluyorsunuz, adam gerçeği öğrenince enayi yerine koyduğunuz için üstüne nefret edecek sizden. Az da olsa saygı kalsın geride. Anlaşamayıp ayrılmanın nesi bu kadar kötü?Arkadaşlar kocam evı terk ettı artık ıstemiyorum bııtı dedı cektı gıttı bende ne yaptıysam gerı donmedı yalvardım donmedı aklıma bı yalan geldı aradım hamıleyım dedım kosa kosa gerı geldı eve benimle cok ılgılenıyor ustume tıtrıyo lutfen yardım edın kontrol e gıdelım diye tuturdu napmalıyım kafayı yıcem bu yalanı soylemeseydım yuvam yıkılcaktı
Şimdi yıkılmayacak dimi yuvanArkadaşlar kocam evı terk ettı artık ıstemiyorum bııtı dedı cektı gıttı bende ne yaptıysam gerı donmedı yalvardım donmedı aklıma bı yalan geldı aradım hamıleyım dedım kosa kosa gerı geldı eve benimle cok ılgılenıyor ustume tıtrıyo lutfen yardım edın kontrol e gıdelım diye tuturdu napmalıyım kafayı yıcem bu yalanı soylemeseydım yuvam yıkılcaktı
Hiç çocuk düşürdünüz mü?çaresiz kalmışsınız, yine de olmasa daha iyiydi ama yargılamak bize düşmez, en basiti düştü demek..
Çok dikkatimi çekiyor bu aralar, terbiyeliler lafı gediğine koyunca asıl terbiyesizler verecek cevap bulamayıp terbiyesiz vb şeyler diyerek terbiyesizlik yapıyorlarHamile kalsin anlaminda onu soylemedim ben bu ne terbiyesizlik ? Tabiki de gercegi soylemesi lazim , Hamile olma ihtimali var mi anlaminda soruyu sordum size degil kendi dalganiza bakin lutfen