Cok buyuk yalan soyledım lutfen yardımcı olun😢

Arkadaşlar kocam evı terk ettı artık ıstemiyorum bııtı dedı cektı gıttı bende ne yaptıysam gerı donmedı yalvardım donmedı aklıma bı yalan geldı aradım hamıleyım dedım kosa kosa gerı geldı eve benimle cok ılgılenıyor ustume tıtrıyo lutfen yardım edın kontrol e gıdelım diye tuturdu napmalıyım kafayı yıcem bu yalanı soylemeseydım yuvam yıkılcaktı
Akşamdan sabaha yetişecek şey değil bu sipariş üzerine olmuyor. Karşınıza alıp anlatın ve adamın gitmesine izin verin. Yerinizde olsam bebek için yanımda duracak adamı ben istemem. Sizin yıkılacaktı dediğiniz yuva yok zaten.

Sizi sevmeyen adamı ortada olmayan bir çocukla yanınızda tutuyorsunuz. Size acıdım,eşinizede duygularıyla oynandığı için üzüldüm.

Arkadaşlar kocam evı terk ettı artık ıstemiyorum bııtı dedı cektı gıttı bende ne yaptıysam gerı donmedı yalvardım donmedı aklıma bı yalan geldı aradım hamıleyım dedım kosa kosa gerı geldı eve benimle cok ılgılenıyor ustume tıtrıyo lutfen yardım edın kontrol e gıdelım diye tuturdu napmalıyım kafayı yıcem bu yalanı soylemeseydım yuvam yıkılcaktı
Simdi ne yaptiysan artik istemiyorum demis,birde ustune yalancilik etti mi sana imamesiyle 100 :)
Simdi hamile kalmak adina soylemis oldugun yalan ortaya cikmasin diyerek sperm bankasinin yolunu tutarsan etti sana 300.
Buna dilim varmiyor ama sirf foyanin ortaya cikmamasi adina soz konusu eylemi gerceklestirip hamile kalman icin baska bir adamla gorusursen etti sana 400.
Sendeki hirs korkuttu beni.
Bir can konusunda yalan soylemek,karsidaki insana bir cocugumuz olacak seklinde cok buyuk bir hediye sunmak,,sonrasinda ise bunun simarikca bir yalan oldugunu soyleyebilmek buyuk cesaret (veya cahillik) ister.
Burada dusuk yapan var,tup bebek deniyen var.İstedigi halde olamayan var.
Hic olmadi bu yaptigin.

daha 1 senesi dolmamış evliliğin şeyi çıkmış çok afedersiniz :KK12:çoluk çocuk okuması gereken yaşta evcilik oynamaya kalkınca böyle olur

Hemen istenmeyen bir hamilelik yaşayan birini buluyorsunuz ve anlaşıyorsunuz. siz bu arada takma göbek takıp geziyorsunuz. Rahatsızım diye de eşinizle yatmıyorsunuz. 9 ay sonunda bebe hazır :D

Yalani soylemeseydiniz yuvaniz mi yikilacakti? Ha simdi yikilmayacak yani?
Esinizin yerinde olsam bosanacagim yoktuysa da bosanirdim 😂
Tabi gerçekseniz...

Kocanın evi terk etme sebebi ya da sebeplerinden birisi de yalanların değildir umarım. Bu arada evliliğin kurtulacaksa da hamileyim yalanı ile kökten yıkmışsın haberin yok.

dizi konusu mu ?

Adet olcak düsük yaptım deyip olay kapancakmı.düsük yapmak cok kolaymıs gibi. Düsük acısını yasamayan biri inanabilir tabi buna

Eşiniz hangi sebeple evi terk etti bu önemli. Gerçekten ortada bir evlilik var mı? Sudan sebeplerle gittiyse belki barışma ihtimaliniz olabilir. Sizden kaynaklıysa biraz kendinizi törpüleyebilirsiniz

Doktora rüşvet verip dış gebelikmiş dedirtin kabul etmezse seni tabipler odasına şikayet edicem diyin.
Sizi istemeyen adamı zorlamı tutuyorsunuz?
Siz ne dediğinizin farkında mısınız? Rüşvet kabul etmeyen doktoru tabipler odasına şikayet etmekle tehdit etmek ha?

Ekran görüntüsü aldım. Gerekli yerlere göstereceğim bu mesajınızı.

Yıldız sen misin ?
Cok mu yasak elma izledin bacım?

Hiç çocuk düşürdünüz mü?
Öyle tuvalete giriyorsun işiyorsun çıkıyorsun bebek yok gibi mi oluyor sanıyorsunuz?
Adam salak mı? Bence değil
Benim başıma gelmedi ama başına gelen bir yakınıma refekat ettim. Bekardım o zaman. Aradan neredeyse 15 sene geçti attığı çığlıklar hala kulağımda. Ve en çok korktuğum şeylerden biridir düşük yapmak. İnsanların böyle hassas konularda yalan söyleyebilmesini anlayamıyorum. Gerçek olma ihtimali korkutur beni.

Konu fake, evi tekeden adam cocuk diye gelmez. İnsanlarla dalga geçmeyi bırakın
Yönetim mi dedi fake olduğunu? ispatlanmamış bir şey üzerinden kişilerin konularını sabote etmeyin. Gerçek gelmediyse şikayet edersiniz gereği yapılır. Ha konulara fake yazmak da yasak bu arada

Back
X