Çok Çabuk Kırılıyorum

limonkiz

Ağlamam artık gidenlere ♫
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
1.064
93
163
İstanbul
Yapım bu gerçekten aşmayı denedim, hatta baya mesafe katettim ama hala çok alınganım. Özellikle özel günlerin yaklaştığı dönemlerde. Bazen hiçbir şeyi takmamayı deniyorum ama bu sefer de kim gerçekten şaka yapıyor kim ciddi söylüyor anlamıyorum.

Yanlış anlamayın şakadan anlamayan biri değilim ama neden böyleyim bilmiyorum. Sanırım olay insanların şaka yapıp yapmadığını tam anlayamamamdan kaynaklanıyor. Zaten paranoyağımdır, aman o kesin beni istemiyor da söyleyemiyor, acaba beni aralarında istemiyorlar mı diye düşünerek günü geçiririm.

Nasıl yenebilirim bu durumu? Benim gibi olan var mı? Çok hassas yapılıyım:43:

valla ben de öyleyim, başkalarına sorsan çok sert duruyorum ama biri küçücük ters bir şey söylese günlerce yüzüm düşüyor, durup ağlayasım geliyor orda. çok kafama takıyorum. aslında çok zararlı bi durum, özellikle iş hayatı için.. :26:

valla ben de öyleyim, başkalarına sorsan çok sert duruyorum ama biri küçücük ters bir şey söylese günlerce yüzüm düşüyor, durup ağlayasım geliyor orda. çok kafama takıyorum. aslında çok zararlı bi durum, özellikle iş hayatı için.. :26:

Ama bazı insanlar da çok patavatsız oluyor, sorun her zaman bizde değil ki:5: Ter ters cevaplar veriyorlar insan konuştuğuna pişman oluyor

Çözüm olarak genellikle kırılırsam belli etmiyorum, o kişiyle zaten konuştukça kırgınlığım geçiyor ama kırılmaktan bıktım artık alınganlıkta zirvedeyim:1:

Malesef bende oyleyım ortaya bısey soyleseler bıle uzerıme alınıyorum. Paranoyağım da biraz. İnşallah zamanla geçer

Bende öyleyim, yalnız değilsin.

Çok ince düşünürüm ve hep kırılıp, üzülürüm:50:

Aileden, yetiştirilişten ileri geldiğini düşünüyorum, çünkü benim ailem komple böyle

banada arkdasımı hatırlattın .bizim grupta bir kız vardı ,herşeye alınan ,hassas narin çıt kırıldımmmmm, sonradan aramıza almamaya cagırmamaya basladık .cünkü ne desek kendi üstüne alnıor .haydaaa bi saat ona acıklama yapmak zorunda kalıorduk ya sana demedik diye.çok konustuk ,ya rahat ol,sende bizle dalga gec ,herseyin altında bisey arama diye ama dediginiz gibi yapı meselesi .degisemedi kız . simdi aynı seyleri size de diorum ; rahat olun ,arkdas ortamında kendinize güveniniz yüksek olsun ,insanlarla sohbet ede ede kendinizi acarsınız

banada arkdasımı hatırlattın .bizim grupta bir kız vardı ,herşeye alınan ,hassas narin çıt kırıldımmmmm, sonradan aramıza almamaya cagırmamaya basladık .cünkü ne desek kendi üstüne alnıor .haydaaa bi saat ona acıklama yapmak zorunda kalıorduk ya sana demedik diye.çok konustuk ,ya rahat ol,sende bizle dalga gec ,herseyin altında bisey arama diye ama dediginiz gibi yapı meselesi .degisemedi kız . simdi aynı seyleri size de diorum ; rahat olun ,arkdas ortamında kendinize güveniniz yüksek olsun ,insanlarla sohbet ede ede kendinizi acarsınız

Kesinlikle haklısınız, diğer arkadaşları bilemem ama ben mesela anlattığınız kız gibi değilim

Kesinlikle karşı tarafa belli etmem, içime atarım, içim içimi yer sonra:50:

Back
X