- Konu Sahibi Missfearless
-
Söyledim jelle yaptı internetten baktım kuru eldivenle yapıyormuş jelle o kadar acımadı vicdansız hala suni sancı çekişiyorum dr um ve yeni eve sezeryan kabul etmiyor yalvardım 3 cm hala iğnem yapılmadı ölüyorum Sancıdan böyle olduğunu bilseydim.... 10 saattir iki cm açıldı onca sancıya 4 olmadan iğne yapmıyorlarNe durumdasınız çok merak ettim. Allah yardımcınız olsun. Ebenin size kaba davranmaya hakkı yok. Bir dahaki gelişinde kibarca söyleyin’önceki ıygulamanızda canımı çok yaktınız,şimdi daha yumuşak davranırsanız sevinirim’dersiniz o da insansa daha nazik olur.
Söyledim jelle yaptı internetten baktım kuru eldivenle yapıyormuş jelle o kadar acımadı vicdansız hala suni sancı çekişiyorum dr um ve yeni eve sezeryan kabul etmiyor yalvardım 3 cm hala iğnem yapılmadı ölüyorum Sancıdan böyle olduğunu bilseydim.... 10 saattir iki cm açıldı onca sancıya 4 olmadan iğne yapmıyorlar[/QUOTE
Söyledim jelle yaptı internetten baktım kuru eldivenle yapıyormuş jelle o kadar acımadı vicdansız hala suni sancı çekişiyorum dr um ve yeni eve sezeryan kabul etmiyor yalvardım 3 cm hala iğnem yapılmadı ölüyorum Sancıdan böyle olduğunu bilseydim.... 10 saattir iki cm açıldı onca sancıya 4 olmadan iğne yapmıyorlar
Naptın canım acılma varmıBaşaramicam sanırım çok canımm yanıyor hem sancım hem alt tarafım ama bu saatte şimdi sezaryen a dönemem dr yok bilseydim hiç bu yola gitmezdim.... sanciiii
Gelince söylicem ama çok korkuyorum inadına sahanı acıtır diye.. birde jel sürmesi sanırım direkt eldiven giydi nette baktım araştırdım öyle acıtan bi durum değilki ztn dr unda acıtmadı öyle bu kadın hayvan gibi yaptı tuvalete gidiyorum sürekli altım kan içinde kaldı azıcık geliyordu şimdi sürekli ped değiştiriyorum.... ve ayağa kalkınca altım çok acıyor.... ama mecburen bakması gerekirmiş eşim yanımda sadece uyarılan diyor ama iyice zorlaşırsa diye çok korkuyorum o da duymuş dışarda çığlığımı..... dr da böyle olmadı dedi
İlk oglumda 17.5 saat sancı cekıp dogurdum dogumu cok kolay oldu ama sancılar hastaneyi inlettim ikincide bı saat bile surmeden sancı vurdu hemen acılmam oldu dogumum cok zor gectı. Gecıcek canım buda İlk bebekse eger biraz daha uzun surer sancı ama az kaldı sancım yukseldıkce Insallah acılmanda artıcak. Bak birde aksama demıstım ya iki bucuk aylık simdi bebegım dogumuma us hafta kala bende dustum ayagım kırıldı bilekten inan beni bile sezeryanla almadılar alıcılı halimle catala cıktım ve bebegim ırıydı o sekılde dogum yaptım Allah yardım edecek ınaallahSöyledim jelle yaptı internetten baktım kuru eldivenle yapıyormuş jelle o kadar acımadı vicdansız hala suni sancı çekişiyorum dr um ve yeni eve sezeryan kabul etmiyor yalvardım 3 cm hala iğnem yapılmadı ölüyorum Sancıdan böyle olduğunu bilseydim.... 10 saattir iki cm açıldı onca sancıya 4 olmadan iğne yapmıyorlar
Sız Naptınız hala gelesı yokmu kucuk hanımın :)Devlet hastanesi mi orası?
Sız Naptınız hala gelesı yokmu kucuk hanımın :)
Insallah sag saglım gelsınBekliyoruz halen :) ama yakındır gibi geliyor artık
İlk doğumumda suni sancı almıştım, zaten kendi ağrım o kadar fazlaydı ki açılma kaç cm diye baktıklarında bir şey anlamadım bile. Acılar birbirine karıştı demek :) Sonra ben de epidural aldım ama zaten 3-4 saat açılma için bekledim sancıyla, belli bir cm ulaşmadan uyuşturucu ilaç verilmiyor ve dünyam şaşmıştı ağrıdan sizin aklınıza burası gelebiliyorsa bu da iyi bir şeydir. Hayırlı doğumlar...Hastanedeyim suan bugün yatışım yapıldı. 37 haftalık hamileyim epiduralli normal Doğum istiyordum tabi Allah ın işine karışılmaz... akşamüstü suni sancı verildi dr alttan muayene etti biraz canım acıdı 1 cm açılma varmış az önce hemşire de alttan muayene etti korkunç canım yandı daha açılmamış iki saat sonra tekrar nts ye sokup allttan kontrol edicem dedi benim canım çok yandı hala ağlıyorum suan bu kadar acıtmasın normal mi ebenin psikolojim alt üst suan iki saat sonra gelince kontrol ettirmicem çok canım acıyor... internete baktım hiç böyle acı olması normal mi sancımda çok ben napıcam çok korkuyorum........
Suni sancı 5 dk arayla gelmez dakikada 2 kere gelir neredeyse ya da benimki öyleydi(son zamanlarda ilacın etkisi geçmişti onu hatırlıyorum sanırımBeni eleştirmişsiniz konu açmakla ilgili ama 12 saat boyunca neler çektiğimi bir ben bi Allah biliyor bu yazıları sancımın aralıklarında yazdım sürekli olmuyorki 5 dk arayla geldi hep gece boyunca ve jelle yapmadığı için o kadar canım yanmış diğer tüm uygulamasında ultrason jeli sürmesini rica ettim internetten baktım kimse öyle çok acımcekmemiş o muayenede sanırım kastım ve kuru eldivenle yaptığı için.. öyle yapıncada acıdı ama ilk kadar değildi.... çok şükür kurtuldum Allah herkesi kurtarsın çok zormuş.... ömrümden ömür gitti 4 cm olana kadar 4 cm olunca rahat ilaç verdiler ama bu kezde baska sorun yaşadım hoşçakalın hala uyuyamıyorum uyumaya calısıcam ve bi süre hastanedeyim çünkü bebeğin eşi gelmesi operasyonla aldılar be maalesef bebeğim küvezde Allah herkese sabır versin sağolun....
1 cm açıklıkta hastaneye gidecek kadar sancı normal değil sizin ağrı eşiği düşük galiba. Neyse tebrik ederim, Allah analı babalı büyütsün. İkinci bebek eğer tosuncuk değilse daha kolay doğuyor bilgin olsunBeni eleştirmişsiniz konu açmakla ilgili ama 12 saat boyunca neler çektiğimi bir ben bi Allah biliyor bu yazıları sancımın aralıklarında yazdım sürekli olmuyorki 5 dk arayla geldi hep gece boyunca ve jelle yapmadığı için o kadar canım yanmış diğer tüm uygulamasında ultrason jeli sürmesini rica ettim internetten baktım kimse öyle çok acımcekmemiş o muayenede sanırım kastım ve kuru eldivenle yaptığı için.. öyle yapıncada acıdı ama ilk kadar değildi.... çok şükür kurtuldum Allah herkesi kurtarsın çok zormuş.... ömrümden ömür gitti 4 cm olana kadar 4 cm olunca rahat ilaç verdiler ama bu kezde baska sorun yaşadım hoşçakalın hala uyuyamıyorum uyumaya calısıcam ve bi süre hastanedeyim çünkü bebeğin eşi gelmesi operasyonla aldılar be maalesef bebeğim küvezde Allah herkese sabır versin sağolun....
Aradan yıllar geçse bile mi. Benim kızım 2011 doğumlu şimdi hamileyim nisanda doğacak allah nasip ederse. Ilk aylar kız mi erkek mi derken çok doğum aklıma gelmiyordu ama simdi sadece doğuma odaklandım. Son aylarinda hamile kadınları görünce karnıma kramplar giriyor.1 cm açıklıkta hastaneye gidecek kadar sancı normal değil sizin ağrı eşiği düşük galiba. Neyse tebrik ederim, Allah analı babalı büyütsün. İkinci bebek eğer tosuncuk değilse daha kolay doğuyor bilgin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?