Çok canım acıdı.....

Söyledim jelle yaptı internetten baktım kuru eldivenle yapıyormuş jelle o kadar acımadı vicdansız hala suni sancı çekişiyorum dr um ve yeni eve sezeryan kabul etmiyor yalvardım 3 cm hala iğnem yapılmadı ölüyorum Sancıdan böyle olduğunu bilseydim.... 10 saattir iki cm açıldı onca sancıya 4 olmadan iğne yapmıyorlar

Allah yardımcınız olsun. Kolay değil elbette ama sonu çok güzel bitecek emin olun. Çektiğiniz herşeye deyecek. Ben 8 saat sancı çekmiştim ,hiç açılma olmadığı için acil sezeryana alınmıştım. İnşallah sizinki öyle olmaz. Dua edeceğim size

devlet hastanesi mi orası...esiniz ne yapıyor konuşsun dra sezeryana alsınlar. zaten öyle görünüyor niye canınızı boş yere yakıyor ve direniyorlar ki....ben sınır oldum burda....ALLAH Yardımcınız olsun inş hayırlı doğuma Rabbim vesile olsun ins

Naptı
Naptın canım acılma varmı

İlk oglumda 17.5 saat sancı cekıp dogurdum dogumu cok kolay oldu ama sancılar hastaneyi inlettim ikincide bı saat bile surmeden sancı vurdu hemen acılmam oldu dogumum cok zor gectı. Gecıcek canım buda İlk bebekse eger biraz daha uzun surer sancı ama az kaldı sancım yukseldıkce Insallah acılmanda artıcak. Bak birde aksama demıstım ya iki bucuk aylık simdi bebegım dogumuma us hafta kala bende dustum ayagım kırıldı bilekten inan beni bile sezeryanla almadılar alıcılı halimle catala cıktım ve bebegim ırıydı o sekılde dogum yaptım Allah yardım edecek ınaallah

Ebeyle alakalı ben de 12 saat sancı çektim ama gündüz duran ebe öyle canımı yakmıştı ki Doğum yapalı iki sene oldu hala muayeneye gidemiyorum korkudan ama akşam gelen ebe çok nazikti. Ayrıca pilates topu çok yardımcı olmuştu açılmada sizin devlet hastanesi mi?

Kendini ne kadar sıkarsan o kadar acıyor canım rahat ol normal doğum yaptım bir kere doktor baktı birkaç defa da ebe çok çok acıdı diyemem bir de 37 hafta normal doğum için erken değil mi ? Var mı bir belirti ?

Doğdu mu bebis.
Bu arada söylemeden geçemeyeceğim ilk doğumumda başıma ne geleceğini bilmediğim için aglamaktan başka birşey yapmamıştım. Ve sancidan öleceğimi zannedip annemle helallesmistim maşallah siz kk ya girip konu acip birde yazilanlara mümkün olduğunca cevap yazmışsınız. Vallahi sizi tebrik ederim. Bence çok kolay bir doğum olacak. Buradan öyle anlaşılıyor en azından. Çünkü siz güçlü birine ben diyorsunuz. Maşallah size. Allah bir avaz da kurtarsın.

Konu açabilecek kadar iyisin en azından ben sezeryan oldum bilmiyorum ama görümcem suni sancı çekti 6saat açılma olmayınca çocuğun kalbi yavaşlamış sezeryanla doğum yaptı ama sancı çekerken mesaj yazmayı bırak hemşirelerin kolunu bacağını morartmış acıyla
Aman korkma işte acı olur dayan düşünme acıcak diye evladını koklucan bikaç saat sonra ve tüm acın geçecek o an herşeye değer
Bende ssvd istiyorum acısada sancıdan inlesemde inşallah normal olur dr son ay belli olur dedi ben çok istiyorum

İlk doğumumda suni sancı almıştım, zaten kendi ağrım o kadar fazlaydı ki açılma kaç cm diye baktıklarında bir şey anlamadım bile. Acılar birbirine karıştı demek :) Sonra ben de epidural aldım ama zaten 3-4 saat açılma için bekledim sancıyla, belli bir cm ulaşmadan uyuşturucu ilaç verilmiyor ve dünyam şaşmıştı ağrıdan sizin aklınıza burası gelebiliyorsa bu da iyi bir şeydir. Hayırlı doğumlar...

Beni eleştirmişsiniz konu açmakla ilgili ama 12 saat boyunca neler çektiğimi bir ben bi Allah biliyor bu yazıları sancımın aralıklarında yazdım sürekli olmuyorki 5 dk arayla geldi hep gece boyunca ve jelle yapmadığı için o kadar canım yanmış diğer tüm uygulamasında ultrason jeli sürmesini rica ettim internetten baktım kimse öyle çok acımcekmemiş o muayenede sanırım kastım ve kuru eldivenle yaptığı için.. öyle yapıncada acıdı ama ilk kadar değildi.... çok şükür kurtuldum Allah herkesi kurtarsın çok zormuş.... ömrümden ömür gitti 4 cm olana kadar 4 cm olunca rahat ilaç verdiler ama bu kezde baska sorun yaşadım hoşçakalın hala uyuyamıyorum uyumaya calısıcam ve bi süre hastanedeyim çünkü bebeğin eşi gelmesi operasyonla aldılar be maalesef bebeğim küvezde Allah herkese sabır versin sağolun....

Suni sancı 5 dk arayla gelmez dakikada 2 kere gelir neredeyse ya da benimki öyleydi(son zamanlarda ilacın etkisi geçmişti onu hatırlıyorum sanırım...Açıkçası ben eleştirmek için yazmamıştım şaşırdım sadece onu belirtmek istedim. Herkesin acı eşiği de doğumu da sancısı da farklı...Hayırlı olsun bebeğiniz, kuvözde çok kalmaz inşallah.

Kesinlikle ben de eleştirmedim aksine size hayranlık duydum o sancinin arasin da buraya da vakit ayirabildiginiz için. Doğum olmuş geçmiş olsun inşallah bebeginiz de en kısa zamanda kuvezden çıkar.allah acil şifalar versin

1 cm açıklıkta hastaneye gidecek kadar sancı normal değil sizin ağrı eşiği düşük galiba. Neyse tebrik ederim, Allah analı babalı büyütsün. İkinci bebek eğer tosuncuk değilse daha kolay doğuyor bilgin olsun

Aradan yıllar geçse bile mi. Benim kızım 2011 doğumlu şimdi hamileyim nisanda doğacak allah nasip ederse. Ilk aylar kız mi erkek mi derken çok doğum aklıma gelmiyordu ama simdi sadece doğuma odaklandım. Son aylarinda hamile kadınları görünce karnıma kramplar giriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…