Çok canım acıdı.....

Evet fark etmez.

Ben 1 cm ağrı ile hastaneye gitmedim rutin kontrolüme gitmiştim sabahta sızıntı şeklimde suyum geldiğini belirttim dr a suyun idrarmı yoksa gerçekten su mu olduğunu anlamak için dr bi test yaptı su olduğunu anlayınca yatış verdi 1 cm açıklık 4 cm olana dek suni sancı verildi bi türlü 4 cm açıklık oluşmadı 12 saat boyunca sonra ebe ve dr yürüttüler beni yarım saat nihayet 4 cm civarı oluştu uyuşturucu ilaç verdiler ancak öyle rahatladım..sağolun Allah razı olsun sevgiler

Allah hepinizden razı olsun hanımlar çok şükür kurtuldum ama biliyomusunuz Doğum çok kolaydı asıl mesele çekilen suni sancı. Ve ne yazıki Nadiren olan bişey başıma geldi bebeğin plesentası rahme yapışmış çıkmadı o nedenle alttan bi operasyon yapıldı genel anestezi işe yani yinede bi ameliyat geçirmiş oldum ve bugünde hastanedeyim yarın cıkıcam insallah fakat Bebeğimiz bir süre küvezde kalıcak herşey yolundaydı normal Doğuma çok uygundu ancak bişey aksi gidebiliyor, ve bu ikinci epidural de verilen anestezide tansiyonum düştü dr um acilen sezeryana yöneldi çünkü nts ye bağlıydım ve bebeğin kalp atışları hızla düşmeye başladı oksijen maskesi taktılar fakat ebe biraz daha bekleyelim dr hanım diye ısrar etti ameliyathane hazırlandı ama 30 sn kadar bekledi dr düzeldi ve açıklığıma yeniden bakıldığında uygun olduğu anlaşılınca hemen Doğuma alındım ilk itmelerim iyiydi ama son hamleyi yapamadım sanırım ebeler dr un direktifinde hızla bastırdılar ve çok şükür Doğum oldu ancak plesenta çıkmadı oda işte operasyonla alındı... yani demek istediğim bu Doğuma prenses Doğum falan deniyormuş veya sezeryan kolay nitelendiriliyor normal Doğum takdir ediliyor ama bence Doğumun hiçbiri kolay değil herşey o anda alt üst olabiliyor... mesela o suni sancı korkunçtu ama bilmiyorım buraya yazabildim sabah çok kötüydü belki dozu artmıştır bilmiyorum gece en çok Canımı yakan ebenin kontrolüydü öldüm ağlamaktan iki saat sonra gelip gene bakıcam dediğinde sinirlerim bozuldu sabah dr gelince yalvarıp serzeryan a giricem dedim girdim buraya yazdım çözüö çare aradım ve jelle yapılınca onca acımadığını okudum ebeye dedim öyle yapınca öyle de çok can koparacak şekilde acımadı o zaman... ne diyim herkes sevgiler Allah herkesin yardımcısı olsun sağolun.......

Ah canım cok gecmıs olsun aklım sende kalmistı Naptın diye Neyseki kurtulmussunuz benim dogumum zor gectıgı ıcın uzuluyorm boyle seyler duyunca. İlk oglum 32+3 de dogmustu 26. Gunun sonunda hastaneden taburcu oldu sakın kafana takma bebegını de alıp cıkarsın en kısa zamanda sütün kesilir üzülme tamammı sevgiler :)

Oncelikle tebrikler
Ben 2si normal 1i sezeryan 3 dogum yaptim
İlk dogumum o kadar kolay oldu ki anlatamam
Sanci ve dogum 2 saat surdu ve dikishsiz kurtuldum 3200 grdi kizim.boyum 1.60 bu arada minyonum
2.dogumum da sanci ve dogum 2 saat surdu
Bebek 3700 grdi 1 dikisim vardi kizima gore vviraz zor dogumdu bebek iri oldugundan
Ama dayanilmaz degildi
3.dogum zorunlu sezeryandi cunku ucuzdu.sezeryan falan iyidi de sonrasi cok acidi o kadar agrikesiciye ragmen.doktor ucuz oldugundan rahmin cok genislemis dedi.
Benim sancim uzun surmediginden bence dogumda gucum oluyodu ikinmaya
Cok fazla sanci cekince guc kalmiyo

3 başarılı Doğum asıl size tebrikler Çok sağolun Sevgilerimle.....

Sağolun çok zarifsiniz teşekkür ederim sevgiler ...

ben doğum yapmadım ama malesef o alttan muayene yapılıomuş kontrol için ve sizin gbi acıo diyeni de duymuştum.. Rabbim yardımcınız olsun inşallah kolay bi doğum olsun bebeğinizi görünce hepsi biticek yaşayanlar öyle diyo :)

Dogumlar basariliydi ama 2ci dogumdan sonra oglum 2 gun yasadi sadece
Zaten o yuzden bi daha hamile kaldim Allahim bu sefer ùçüz verdi
Allahim sizin evladiniza uzun omurler versin insallah
Dogumlar basariliydi ama 2ci dogumdan sonra oglum 2 gun yasadi sadece
Zaten o yuzden bi daha hamile kaldim Allahim bu sefer ùçüz verdi
Allahim sizin evladiniza uzun omurler versin insallah
Çok üzüldüm Allah şuanki evlatlarınıza sağlık sıhhat uzun ömür versin benimde ilki düşüktü ikinci hamileliğim Allah tüm melekleri korusun amin...

Merakimdan soruyorum eger özelse tabiki cevap vermek zorunda degilsiniz ama 37 haftalik hamile iken neden suni sanci ile dogum yaptirilmaya calisiyorlar?

Bebeğinize ve size sağlıklı bir ömür diliyorum. Dün görmediğim için çok üzüldüm. Okur okumaz jel sürdü mü diye düşündüm. Birincisi rahat olmanız gerekiyor, ikincisi de jelle çok kolay oluyor. Neyse geçmiş herşey.

Doğum kesinlikle kocaman bir bilinmezlik oluyor. suni sancı evet can yakıyor. Ben 1 hafta ara ara gelen dalgalar oldu.ilk muayene de 3cm açıklık vardı neredeyse bir hafta sonra 4-5 cm açıklıkta iken doktor doğum süreci başlayalı uzun zaman oldu, bebek kakasını yiyebilir bunu dışardan anlamamız mümkün değil , iri de bir bebek, suni sancıyla yardım edelim dedi. Ve düzenli sancı başlamadan suni sancıyla 3 saatte doğum yaptım Kendi sancılarım da rahattım suni sancının da ilk 2 saatinde keyfim yerindeydi. Ama suni sancı arttıkça canım yandı. Yine de bence kolay bi doğumdu, Ama suni sancı olmasa kendi sancımın nasıl olacağını hep merak ediyorum. İnşallah ikinci doğuma nasip olur.

Siz de bebeğinizle birlikte en kısa sürede eve geçer ve bebişinizi koklamaya doyarsınız inşallah

Son düzenleme:
Merakimdan soruyorum eger özelse tabiki cevap vermek zorunda degilsiniz ama 37 haftalik hamile iken neden suni sanci ile dogum yaptirilmaya calisiyorlar?
Bilmiyorumki sanırım su geldiği için daha öncesinde epiduralli normal Doğum düşünüyorum doktor hanım sizce uygun mu dedim suan uygun demişti 1 hafta önceki kontrolümde. Son kontrolümde yeniden kontrol etti ve bebeğin pozisyonunun normal Doğuma çok uygun olduğunu söyledi elle alttan muayene ettiğinde de normal Doğuma çok uygun olduğunu söyledi. Su geldiği için olabilir ama ben o sancı ve çile olan alttan muayene sonrası sezaryen olayım bitsin bu çile dediğim halde ne dr ne ebeler vazgeçmedi dr a güvendiğim için ve bilgim olmadığı için sorgulamadım biç

Once rahatla guzellik eger sansin varsa sicak suya gir kaslarin gevsesin guzelce cik biraz dolas koridirda sanci geldikcede derin derin nefes al yavas hareklerle egilip kalk muane sirasindada ebeye yada doktor yavas olmasini soyle oyle sesiz durma dusundugunu soyle bir mucize getiriyorsun dunyaya kolay degil o kadar acimasinin sebebi kasiyorsun ondan rabbim kurtarsin kucagina alamyi nasip etsin insallah

Dogum gerceklesti bile:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…