çok canım acıyor yardım edin :(

_eda555

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2014
446
105
73
Kızlar yazcaklarım çok saçma gelicek size biliyorum bencede saçma ama böyle bir durumun içindeyim.
Sevgilim 27 yaşında 4 yıldır beraberiz. Lütfen çok ağır şeyler söylemeyin onada..
Annem babam dedem kardeşim hep beraber bi şehre gidicez biz dayımlara cuma gidip pazar aksami dönülcek. Yok sevgilim gitmicen diyor ve gidersen ayrılırım diyor. Çok canım yanıyor o benden vazgeçmiyor diye ben bu kadar ciddi düşünüyordum onunla kavga etse tamam ama ayrılık diyor.
Aslında dürüst biri hiç yanlışı olmadı bugüne kadar bana ama o şehri sevmiyor istemiyor. Baska bir yerde olsalar tamam diyor. Benide abim çağırdı akrabalara sen salmıcan diye gitmedim diyor. Başkalarının yönlendirmesinden bıktım diyor. Nabıcam ben hasta mı edeyim kendimi de gitmeyim nabaym. Yargılamayın lütfen

kızlar barıştık sorunumuzu çözdük. yorum yapanlara teşekkür ederim :)

Son düzenleme:
18 yasinda bir ergenin kafasini yasiyor sevgiliniz, daha olgun olmaliydi bence. Nedir bu insanlari zor durumda birakma hevesi anlamiyorum. Benim de vardi 5 6 yil once oyle bir sevgilim, disari cikma oraya gitme buraya gitme derdi. O zamanlar yapiyordum her dediğini ama akilsizmisim, cok garip geliyor su anda.

Gerekçesi şehri sevmemesi mi? Yani çok saçma olduğunun sen de farkındasın zaten. Böyle bir sebepten ayrılacaksa hiç tutma bence.

O sehri sevmemesinin sebebi ne ki o sehri sevmiyorum diye gondermemezlik mi olurmus hic ailenle gidiyosun sanki arkadaslarimla tatile gidicem demissin. Kaybetme korkusu yasaaat ama once durumu acikla sevgiline guzelce he yine mi anlamiyo o gun gelince bi bahane bulamadim ailem beni de goturuyo de dokunakli bi konusma yap bu yuzden benden ayrilicak misin demek sen beni coktan gozden cikarmissin beni sevmiyosun falan diye yardir bence. Donerse senindir

Kesinlikle çok garip ya gitsem nolucak sanki. Nasıl diyim ben anneme babama sevgilim salmiyor. Ya en cok canımı yakan nasıl vazgeçer benden

Anam ben senin yasinda super mantIkli biseydimm..bu ne bicim genclik..daha evlenmeden seni yonlendirmeye calisiyor kizim uyann..sebnem ferah geldi aklima deli kIzIm uyannn...

Eger erkek gibi bi erkekse, senin istemedigin seyleri oda yapmaktan vazgeciyorsa sen istemedin diye.
Ve en onemlisi yalan soylemiyor sadik bi sevgiliyse.. ki bu devirde zor bulunur.
Bazilari ipleri eline verme diyecek biliyorum ama ben dedigini yapardim.
Hangi sehir olaki? Neden sevmiyormus o sehri sordunuzmu.

Gerekçesi şehri sevmemesi mi? Yani çok saçma olduğunun sen de farkındasın zaten. Böyle bir sebepten ayrılacaksa hiç tutma bence.
Bencede böyle yani başka biri açsa bu konuyu bende böyle derdim heralde mantıklısı bu çünkü ama ben yapamam ki çok dağılırım

Kocan degil baban degil. Senin ailen gidiyosa oraya sana gitmiyeceksin demeye hakki yok bikere. Sizde simdiden kendinizi ezdirmeye baslamayin. Ha ilerdede ezdirmeyin tabi. Eger sirf bu yüzden ayrilirim diyebiliyosa, demek ki yeterince sevmemis. Bu kadar net. Böyle sacma ayrilik nedeni mi olur.

Söyledim canım ya yok dedim vazgeçemezsin sen benden dedim. Bir sürü sözümüz var. Adam gibi arkamda durman öyle ha diyince bırakmaman gerek gibisinden şeyler dedim ağladım falan bile ama yok hiç istemiyor

Nasıl yani ne alaka? desem ki dayınlarda onun sevmediği biri var tamam da şehiri sevmiyor diye aaa

O şehri niye sevmiyor? Eski manitan falan mı orada? Ya her şeyi geçtim ''çok canım yanıyor benden vazgeçemiyor diye'' diyorsun ama adam ayrılmaya kalkıyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

Söyledim canım ya yok dedim vazgeçemezsin sen benden dedim. Bir sürü sözümüz var. Adam gibi arkamda durman öyle ha diyince bırakmaman gerek gibisinden şeyler dedim ağladım falan bile ama yok hiç istemiyor
Eger ayriligi bu kadar kolay dillendirebiliyosa senin de sen bilirsin ben gidiyorum demen zor olmamali bence. Bu yuzden ayrilmasi cok sacma bu ayrilmak icin bi sebep mi yani. Erkekleri yakasim vaaar benzin konusumda kim sponsor olmak ister

Şehri neden sevmediğini sordum ama öyle bi nedeni yok falan geçistirdi. Bende ondan bu kadar üzülüyorum ya yok yalanı falan mutlaka doğruyu söyler sadıktır üstelik cok seviyorum oda seviyor biliyorum kendide diyor ama istemiyor işte. Nasıl gitmicemki ne dicem aileme

Anam ben senin yasinda super mantIkli biseydimm..bu ne bicim genclik..daha evlenmeden seni yonlendirmeye calisiyor kizim uyann..sebnem ferah geldi aklima deli kIzIm uyannn...
Cok sevdim ben ya tamamen başka bişey gözüm hiç görmeden çok sevdim. Aslnda bende başka konularda böyle değilim. Ama ben 16 yasimdan beri onu bildim onu sevdim daha çocuktum

Eger ayriligi bu kadar kolay dillendirebiliyosa senin de sen bilirsin ben gidiyorum demen zor olmamali bence. Bu yuzden ayrilmasi cok sacma bu ayrilmak icin bi sebep mi yani. Erkekleri yakasim vaaar benzin konusumda kim sponsor olmak ister
Ben olsam asla bırakmazdm onu oda bırakmaz aslnda ciddi ciddi yaza isticekti iş bulursak beklerdik dua ederdik beraber ne var bu kadar anlayamıyorum aklm almıyor

Ben olsam asla bırakmazdm onu oda bırakmaz aslnda ciddi ciddi yaza isticekti iş bulursak beklerdik dua ederdik beraber ne var bu kadar anlayamıyorum aklm almıyor
Bu erkekler cok garip yaa bi buyuyemiyolar ayni seyi sen yapsan gitme falan kac yasina geldim ben erkegim kilibik degilim der isin zor anam

O şehri niye sevmiyor? Eski manitan falan mı orada? Ya her şeyi geçtim ''çok canım yanıyor benden vazgeçemiyor diye'' diyorsun ama adam ayrılmaya kalkıyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
Benden vazgeçiyor diye canm acıyor. Yanlış yazdm veya yanlış okudun. Ben 8 sene o sehirde yasadm 5 yaşındayken memleketten gittik ben 8. Sınıfa geçmiştim geri geldik. Hep bahsederdim ona cok seviyorum o şehri diye. Ama bi sevgili durumu falan yok öyle ya onada söyledim bunu

Bu erkekler cok garip yaa bi buyuyemiyolar ayni seyi sen yapsan gitme falan kac yasina geldim ben erkegim kilibik degilim der isin zor anam
Peki gitmesem ne diyebilirim ki aileme. Okula gitmek istemeyen çocuklar gibi hasta taklidi mi yapcam bu saatten sonra ya

o zaman sevgilinin eski sevgilisi var o şehirde. benim aklıma daha başka mantıklı bir şey gelmiyor. sen orda yaşadın diye sevmeyecek hali yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…