- 6 Ekim 2014
- 249
- 148
- 48
Inan bende aynı bu şekilde şaşkınm tepki vereceğini biliyordum ama bunu hiç tahmin etmemiştimNasıl yani ne alaka? desem ki dayınlarda onun sevmediği biri var tamam da şehiri sevmiyor diye aaa
Oda sizin düşünceniz sizon yaşam şekliniz. Sevmiyor değil yanlz seviyor ben biliyorum. Neyse..Vlla bence kIzlar daha garip ilk gordukleri erkege saplanIp kaliyolar..erkekler oynuyo farketmiyolar bile..kIzIm cocuk seni sevse ayrIlalim der mi boyle dandirikten bi sebebe..ayrica sen daha evlenmedin...ailene sen ne kadar saygi gosterirsen yanindaki de o kadar gosterir..sevgiliyken piyon gibi oynatiyolar sizi sonra da evlenip birakiyolar..bu sefer de gocam beni birakti..izin vermeyin artik yaa boyle seylere...guclu olun az biraz..
ailecek yapacaginiz bi geziye hangi sifat ve hakla bu kadar karisabiliyor? ve seni zorda birakabiliyor? bu ne sevgi ah bu ne izdirap..Kızlar yazcaklarım çok saçma gelicek size biliyorum bencede saçma ama böyle bir durumun içindeyim.
Sevgilim 27 yaşında 4 yıldır beraberiz. Lütfen çok ağır şeyler söylemeyin onada..
Annem babam dedem kardeşim hep beraber bi şehre gidicez biz dayımlara cuma gidip pazar aksami dönülcek. Yok sevgilim gitmicen diyor ve gidersen ayrılırım diyor. Çok canım yanıyor o benden vazgeçmiyor diye ben bu kadar ciddi düşünüyordum onunla kavga etse tamam ama ayrılık diyor.
Aslında dürüst biri hiç yanlışı olmadı bugüne kadar bana ama o şehri sevmiyor istemiyor. Baska bir yerde olsalar tamam diyor. Benide abim çağırdı akrabalara sen salmıcan diye gitmedim diyor. Başkalarının yönlendirmesinden bıktım diyor. Nabıcam ben hasta mı edeyim kendimi de gitmeyim nabaym. Yargılamayın lütfen
kompleks varsa, kiza karsi 'sozumu dinleyeceksin, erkegim ben' tribi olabilir..Kocan degil baban degil. Senin ailen gidiyosa oraya sana gitmiyeceksin demeye hakki yok bikere. Sizde simdiden kendinizi ezdirmeye baslamayin. Ha ilerdede ezdirmeyin tabi. Eger sirf bu yüzden ayrilirim diyebiliyosa, demek ki yeterince sevmemis. Bu kadar net. Böyle sacma ayrilik nedeni mi olur.
Yani orasi da oyle anlamasi lazim. Hayir sevgilim izin vermiyo gelemem de diyemezsin ki annen baslatma sevgiline nasil izin vermiyomus der ceke ceke goturur. Acaba sevgilinin sana bi suprizi mi var o gunlerde aklima gelmiyo degilPeki gitmesem ne diyebilirim ki aileme. Okula gitmek istemeyen çocuklar gibi hasta taklidi mi yapcam bu saatten sonra ya
Olsa söylerdi gibime geliyor saklamaz öyle şeyleri ama olsa ne olacak koca yer sığarz iki gün. Ben nasıl gitmeyebilirim sence orayao zaman sevgilinin eski sevgilisi var o şehirde. benim aklıma daha başka mantıklı bir şey gelmiyor. sen orda yaşadın diye sevmeyecek hali yok.
Yok ya onun derdi o şehirde anlamadığım şekilde. Söylersem hayatta birakmazlar ya aslaYani orasi da oyle anlamasi lazim. Hayir sevgilim izin vermiyo gelemem de diyemezsin ki annen baslatma sevgiline nasil izin vermiyomus der ceke ceke goturur. Acaba sevgilinin sana bi suprizi mi var o gunlerde aklima gelmiyo degil
Olsa söylerdi gibime geliyor saklamaz öyle şeyleri ama olsa ne olacak koca yer sığarz iki gün. Ben nasıl gitmeyebilirim sence oraya
Ama başka konuda böyle değil beni idare etmeye mutlu etmeye çalışır başka bir şey için ayrilmazda ama bu konu..yanında ailen varken dünyanın bir ucuna bile gidersin.bu kadarınada pes doğrusu.bu yüzden senden ayrılıyorsa sevgisinde var bi eksiklik
E gidersem mutsuz olcam gitmesem de mutsuz olucam ama bana değer veren birinden ayrilmamis olcam. Hiçte yanaşmıyor çözüme ya.Sen gitmemeyi mi düşünüyorsun? Yok daha neler ya. Sebebini sor çözüm bulun allasen sen şimdiden böyle itiaat edeceksen buyur gitme.
peki aynı şeyi o yapsa,ailesiyle birlikte senin istemediğin bi yere gidecek olsa,ayrılırım senden diye tehdit edermisin?dilin varır mı ayrılık lafınaAma başka konuda böyle değil beni idare etmeye mutlu etmeye çalışır başka bir şey için ayrilmazda ama bu konu..
Tipik " itici erkek" tipi. Böyle bi insanla hayat gecer mi yakompleks varsa, kiza karsi 'sozumu dinleyeceksin, erkegim ben' tribi olabilir..
Dinlesem bikaç saat önceki gibi mutlu olsak nolurkikompleks varsa, kiza karsi 'sozumu dinleyeceksin, erkegim ben' tribi olabilir..
E gidersem mutsuz olcam gitmesem de mutsuz olucam ama bana değer veren birinden ayrilmamis olcam. Hiçte yanaşmıyor çözüme ya.
Her konuda böyle değil ama. 4 senem mutlu geçti benimTipik " itici erkek" tipi. Böyle bi insanla hayat gecer mi ya
Tipik " itici erkek" tipi. Böyle bi insanla hayat gecer mi ya
Yok valla bilmiyorum yahiç mantıklı düşünmüyorsun. öyle yapsan mutsuz olacaksan böyle de yapsan mutsuz olacaksan sana verdiği değerin ne önemi var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?