çok canım acıyor yardım edin :(

Vlla bence kIzlar daha garip ilk gordukleri erkege saplanIp kaliyolar..erkekler oynuyo farketmiyolar bile..kIzIm cocuk seni sevse ayrIlalim der mi boyle dandirikten bi sebebe..ayrica sen daha evlenmedin...ailene sen ne kadar saygi gosterirsen yanindaki de o kadar gosterir..sevgiliyken piyon gibi oynatiyolar sizi sonra da evlenip birakiyolar..bu sefer de gocam beni birakti..izin vermeyin artik yaa boyle seylere...guclu olun az biraz..

Yanlış yapıyor böyle senı ıyıce bunaltır ve sen bu duruma daha ne kdar dayanabilirisn . Erkeklerin böyle halleri var ama gittiğin yer yanlış bir yer degil ki

Oda sizin düşünceniz sizon yaşam şekliniz. Sevmiyor değil yanlz seviyor ben biliyorum. Neyse..

ailecek yapacaginiz bi geziye hangi sifat ve hakla bu kadar karisabiliyor? ve seni zorda birakabiliyor? bu ne sevgi ah bu ne izdirap..

kompleks varsa, kiza karsi 'sozumu dinleyeceksin, erkegim ben' tribi olabilir..

Peki gitmesem ne diyebilirim ki aileme. Okula gitmek istemeyen çocuklar gibi hasta taklidi mi yapcam bu saatten sonra ya
Yani orasi da oyle anlamasi lazim. Hayir sevgilim izin vermiyo gelemem de diyemezsin ki annen baslatma sevgiline nasil izin vermiyomus der ceke ceke goturur. Acaba sevgilinin sana bi suprizi mi var o gunlerde aklima gelmiyo degil

o zaman sevgilinin eski sevgilisi var o şehirde. benim aklıma daha başka mantıklı bir şey gelmiyor. sen orda yaşadın diye sevmeyecek hali yok.
Olsa söylerdi gibime geliyor saklamaz öyle şeyleri ama olsa ne olacak koca yer sığarz iki gün. Ben nasıl gitmeyebilirim sence oraya

yanında ailen varken dünyanın bir ucuna bile gidersin.bu kadarınada pes doğrusu.bu yüzden senden ayrılıyorsa sevgisinde var bi eksiklik

Yani orasi da oyle anlamasi lazim. Hayir sevgilim izin vermiyo gelemem de diyemezsin ki annen baslatma sevgiline nasil izin vermiyomus der ceke ceke goturur. Acaba sevgilinin sana bi suprizi mi var o gunlerde aklima gelmiyo degil
Yok ya onun derdi o şehirde anlamadığım şekilde. Söylersem hayatta birakmazlar ya asla

Olsa söylerdi gibime geliyor saklamaz öyle şeyleri ama olsa ne olacak koca yer sığarz iki gün. Ben nasıl gitmeyebilirim sence oraya

Sen gitmemeyi mi düşünüyorsun? Yok daha neler ya. Sebebini sor çözüm bulun allasen sen şimdiden böyle itiaat edeceksen buyur gitme.

yanında ailen varken dünyanın bir ucuna bile gidersin.bu kadarınada pes doğrusu.bu yüzden senden ayrılıyorsa sevgisinde var bi eksiklik
Ama başka konuda böyle değil beni idare etmeye mutlu etmeye çalışır başka bir şey için ayrilmazda ama bu konu..

Sen gitmemeyi mi düşünüyorsun? Yok daha neler ya. Sebebini sor çözüm bulun allasen sen şimdiden böyle itiaat edeceksen buyur gitme.
E gidersem mutsuz olcam gitmesem de mutsuz olucam ama bana değer veren birinden ayrilmamis olcam. Hiçte yanaşmıyor çözüme ya.

Ama başka konuda böyle değil beni idare etmeye mutlu etmeye çalışır başka bir şey için ayrilmazda ama bu konu..
peki aynı şeyi o yapsa,ailesiyle birlikte senin istemediğin bi yere gidecek olsa,ayrılırım senden diye tehdit edermisin?dilin varır mı ayrılık lafına

E gidersem mutsuz olcam gitmesem de mutsuz olucam ama bana değer veren birinden ayrilmamis olcam. Hiçte yanaşmıyor çözüme ya.

hiç mantıklı düşünmüyorsun. öyle yapsan mutsuz olacaksan böyle de yapsan mutsuz olacaksan sana verdiği değerin ne önemi var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…