çok canım acıyor yardım edin :(

Her konuda böyle değil ama. 4 senem mutlu geçti benim
4 seneni bilmem ama bi bu nedenle ayrilabilecek olan birnin 4 senesi biraz bosa gitmis gibi görünüyor. Emege yazik. Deger verseydi sacma nedenlerden dolayi seni mutsuz etmezdi.. Ailenle gidiyosun sonucta. Tek basina gitmis olsan endise ediyo ve bu yüzden sacmaliyo derdim ama sevgilin haksiz. Eger sen onu hakli görüyosan aileni karsina al ve gitmiyorum de diyim.

Iyide sen olsan bırakır mıydın gitmeyiveririm ne kaybederimki annem üzülür sanki ama. Ben bu duygusallikla cok yaşamam galiba

ya erkek arkadaşının ne kadar saçma sapan bir şeyde sözünü geçirtmeye çalıştığının farkında değil misin? gidiversen erkek arkadaşın ne kaybedecek?

Kesinlikle haksız asla haklı görmüyorum. Ama belki cok emek verdik diye bu yüzden ayrılığı kabullenemem ben

ya erkek arkadaşının ne kadar saçma sapan bir şeyde sözünü geçirtmeye çalıştığının farkında değil misin? gidiversen erkek arkadaşın ne kaybedecek?
Aşırı saçmalıyor şuan beni böyle bir durumda bıraktı diye çok kızgınm zaten en başta. Ama bitmemesi gerek daha cok hayalimiz var 1 hafta sonra doğum günü ne kadar hazrlandm ben daha bitmemesi gerek

Aşırı saçmalıyor şuan beni böyle bir durumda bıraktı diye çok kızgınm zaten en başta. Ama bitmemesi gerek daha cok hayalimiz var 1 hafta sonra doğum günü ne kadar hazrlandm ben daha bitmemesi gerek

bunu düşünmesi gereken sadece sen değilsin

Eh seninde ondan farkin yokmus. Abisi cagirmis, gitmemis senden dolayi. Simdide aklinca intikam aliyor.

Yani böyle seyleri ergen olarak yasasaniz bir nevi anlardim da bu ne bicim kisitlayici bir iliski? Sevgilinin ailesine dair bile güven yok, yani birak sevgiliye güven. Ne diyeyim, kisitlanmak hosuna gidiyorsa devam edin derim.

Evde yalniz kalmaniza razi yani. Herkes gid7p sen gitmeyeceksen yanina refakatci kalir hastayim yalanini uydurursan.

Eski sevgili falan mı var o şehirde? Ya da sizi o şehirden bir kızla aldatıyor da o yüzden mi bu kadar tepkili?
Anlamadım.

Ya ben sadece sorardim napcaksnz kimle nereye gideceksiniz falan ayrılalım asla demezdim belki gitmesen olmaz mı derdim ama gitceksede problem olmazdı. O bana sormadan hayr demis. Ben o kadar kısıtlamam ama sorarm herseyini sorularla ugrasmak istemeyip hayr demiştir

Eski sevgili falan mı var o şehirde? Ya da sizi o şehirden bir kızla aldatıyor da o yüzden mi bu kadar tepkili?
Anlamadım.
Ya aldatcak bi yapısı yok gerçekten dürüst ne diycek olursam olaym mutlaka doğruyu söyler bana. Telefonuna 2 ay kontör yüklememşti aldatıyor olsa yüklemeden durmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…