- 18 Haziran 2017
- 1.263
- 999
- 73
- Konu Sahibi goncammm48
-
amin inşallahİnş en yakın zamanda hayırlısıyla isteyen herkese nasip eder
doğru söylüosun cnm ama gel de kalbine anlat bunu insan o duyguyu da tatmak taşımak emzirmek istiyor ne bilimUzulmeyin lutfen. Allah nasip etmediyse ya hayirlisi degildir yada daha iyisi olacagindandir. Sizde ki bu cocuk sevgisi cok guzel, cok onemli. Velevki olmadi. Bircok cocugun annesi olabilirsiniz. Sevginizin kirintisina bile muhtac binlerce cocuk var. Umudunuzu kaybetmeyin tabiki ama en kotu durumda bile muhakkak bi guzellik bulunur.
4 senelik evliyim bir yıldır istiyorum cnm çok belirsizlik gerçekten insanın canını sıkıyor sizde problem neNe zamandir bebis istiyorsun? Benimde canimi iki senedir acitan bir bir konu malesef
4 senelik evliyim bir yıldır istiyorum cnm çok belirsizlik gerçekten insanın canını sıkıyor sizde problem ne
doğru evet 28 yaşındayım 4 yıllık evliyim nedense kendimi berbat ve herşeye çok geç kalmış hissediyorum ..aslında evlenirken büyük konuştum 4-5 yıl istemiyorum hayatımı yaşıcam gibi yani hiç hazır değildim maddi olarak da.3. yılda denemeye başladık ama olmadıyaşınız daha genç 28 yazıyor ben 34 hamile kaldım hayırlı zaman da hayırlısını versin Allah bu kadar kendinizi yıpratacağınız bi durum yok ortada tabii ki infertilite durumu yoksa ki öyle bi durumda bile teknoloji çok gelişti biliyorsunuz bu kadar erken yaşta bu kadar ümitsiz olmayın lütfen
inşallah aminnnnnHerşeyin en hayırlısıni versin Rabbim sabır versin inşallah canım vakti zamanı gelince inşallah kavuşurşun bebeğine amin
amiinnnnnnnAllah tez zamanda yüzünüzü güldürsün inşallah.
28 yaşındayım 1 yıldır deniyoruz canımyaş kaç 35 üstünde mi? ne kadar zamandır deniyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?