- 27 Nisan 2012
- 15.827
- 19.093
- 498
- Konu Sahibi goncammm48
-
oo bende sandım 5 yıldır falan deniyorsunuz4 senelik evliyim bir yıldır istiyorum cnm çok belirsizlik gerçekten insanın canını sıkıyor sizde problem ne
evet göründük ne paralar döktük gerçi hiç biri gözümde değil de eşimde hareket ve morfoloji sıkıntısı var takviye kullanıyor bende bir şey çıkmadı.. ama gönlün bebek istedikçe daha zormuş beklemek..daha ben 2 yıllık evliyken kısır diye çıkmıştı adım düşünmediğim için zerre takmamıştım ama şu an isteyip de olmaması ne zor. insanlar iyice ne diyordur kimbilir ..canım yanıyoroo bende sandım 5 yıldır falan deniyorsunuz
yaşınızda 28 miş üstelik
doktora göründünüz mü siz eşiniz
konulmuş bir teşhis var mı?
insanlar ne derlerse desinler.. lütfenevet göründük ne paralar döktük gerçi hiç biri gözümde değil de eşimde hareket ve morfoloji sıkıntısı var takviye kullanıyor bende bir şey çıkmadı.. ama gönlün bebek istedikçe daha zormuş beklemek..daha ben 2 yıllık evliyken kısır diye çıkmıştı adım düşünmediğim için zerre takmamıştım ama şu an isteyip de olmaması ne zor. insanlar iyice ne diyordur kimbilir ..canım yanıyor
canım çok üzüldüm inşallah bişeyi yoktur feraha çıkarsın bizim bir tanıdığa da öyle dediler ama meğerse öyle bir durum yokmuş doğdu bileHerşeyin hayırlısını dile.bak bende hamileyim.ama bebeğimde down sendromu riski var...düşün. inan bu çok çok kötü biseymis.icim yanıyor. Herşeyin hayırlısı olsun de.oyle dua et
çok saol amin..o kadar kötü bir dönemdeyim de etrafım sağım solum herkes hamile kazayla oldu diyip surat asanları mı arasın sürprizler mi ararsın..annem bir sürü şirin şey ördü ama içini dolduracak bişey yokinsanlar ne derlerse desinler.. lütfen
Allah ım hayırlı zamanda nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar :)
Bakalım canımmm inşallah çıkmaz ama demek istediğim sınavının ne olduğunu bilemezsin.bende 9 aydır deniyordum olmuyor diyordum. Rabbim verdi ama şimdi böyle risk cıktı...ne olacağı metin sınav olduğu belli değil.hayirlsiini istemek lazımmış ben dualarımi hep eksik ettim.Allahim hayırlısıyla olsun demedim.ned3n olmuyor dedim sinirlendim üzüldüm...canım çok üzüldüm inşallah bişeyi yoktur feraha çıkarsın bizim bir tanıdığa da öyle dediler ama meğerse öyle bir durum yokmuş doğdu bile
Hic birsey bulamadilar ikimizin sonuclari temiz cikti ben almanyada yasiyorum bir kac doktora gitim hepsiside ayni seyi söylediler stres yapmadan bekleyin. Tuhaf olani ben hamile kalmak istedigim andan itibaren sanki bizim mahalede yasayan kadinlar sözlenmis gibi hamile kaldilar basimi her cevirdigimde hamile görüyordum sonrada kendi kendime gelde stres yapma derdim. Insallah bizlerde o güzel duyguyu yasariz :)4 senelik evliyim bir yıldır istiyorum cnm çok belirsizlik gerçekten insanın canını sıkıyor sizde problem ne
aynen cnm hepimizin sınavı farklı farklı şu hayatta ama ben inanaıyorum senin feraha çıkacağına..bnde öyleyim cnm maalesef neden ben layık değilmiyim diye agresife bağladım sinirileniyorum sen 9 ay bekledin bi sorun olmamasına rağmen mi cnmBakalım canımmm inşallah çıkmaz ama demek istediğim sınavının ne olduğunu bilemezsin.bende 9 aydır deniyordum olmuyor diyordum. Rabbim verdi ama şimdi böyle risk cıktı...ne olacağı metin sınav olduğu belli değil.hayirlsiini istemek lazımmış ben dualarımi hep eksik ettim.Allahim hayırlısıyla olsun demedim.ned3n olmuyor dedim sinirlendim üzüldüm...Rabbim sağlıklı hayırlı bir zamanda evlat versin sana ınsllah....
inşallah yaa benm için çok sıkıntılı bir dönem istemeye başlayınca daha zor oluyor sen isterken etrafında herkesin hamile olması bebek muhabbetleri iş yerimde herkes hamile,sosyal medyada bütün üni arakadaşlarımHic birsey bulamadilar ikimizin sonuclari temiz cikti ben almanyada yasiyorum bir kac doktora gitim hepsiside ayni seyi söylediler stres yapmadan bekleyin. Tuhaf olani ben hamile kalmak istedigim andan itibaren sanki bizim mahalede yasayan kadinlar sözlenmis gibi hamile kaldilar basimi her cevirdigimde hamile görüyordum sonrada kendi kendime gelde stres yapma derdim. Insallah bizlerde o güzel duyguyu yasariz :)
Polikistik över hastalığım vardı.doktor hormon tedavisi girmeden çocuğun olmaz d3di....ve bir gün gelmiş meleğim.hoc beklemediğim bir anda.regl tarihim normalde hep gecikirdi ilk baslarda normal sandım. Test yaptım ki hamileyim.tedavi olmadım hata yaptım.belki daha erken olurdu.ama süreç yapacağı için korktum...aynen cnm hepimizin sınavı farklı farklı şu hayatta ama ben inanaıyorum senin feraha çıkacağına..bnde öyleyim cnm maalesef neden ben layık değilmiyim diye agresife bağladım sinirileniyorum sen 9 ay bekledin bi sorun olmamasına rağmen mi cnm
Amin cnm çok teşekkürlerrabbim gönlünüzden geçeni hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
Allahım sana mucizesini göndermiş tamamına erersin inşsllah sağlıkla darısı bizlerePolikistik över hastalığım vardı.doktor hormon tedavisi girmeden çocuğun olmaz d3di....ve bir gün gelmiş meleğim.hoc beklemediğim bir anda.regl tarihim normalde hep gecikirdi ilk baslarda normal sandım. Test yaptım ki hamileyim.tedavi olmadım hata yaptım.belki daha erken olurdu.ama süreç yapacağı için korktum...
inşallah cnm hepimizin gönlünden geçen olsunrabbim gönlünüzden geçeni hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?