- 1 Mart 2016
- 69
- 33
- 38
- 40
- Konu Sahibi nehiraras85
kesinlikle canımErkeklerde bu konular namus meselesi boyutlarına kadar çıkabiliyor sen görevini yap. Eğer bunun tam tersi olsaydı sen ilgisiz bir eş-anne olacaktın...yaranmak ne mümkün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinlikle canımErkeklerde bu konular namus meselesi boyutlarına kadar çıkabiliyor sen görevini yap. Eğer bunun tam tersi olsaydı sen ilgisiz bir eş-anne olacaktın...yaranmak ne mümkün
eşim eski eşiyle cok sık konusuyor görüşmüyorum diyor ama ben baskalarından görüştüklerini duyuyorum.
o bunu kabul etmiyorki bide beni sucluyor milletin agzına bakıyormusum kocama inanmıyormusum millete inanıyormusum.eski eş çok cazgır ortalığı ayaga kaldırmasından korkuyorum benim kocada sesini çıkarmaz çocugu birdaha göstermez diyeSünnete katılıp katılmamaktan daha önemli değil mi bu sorun?
Eşinizin size yalan söylemesi?
Ortada dengeyi kuramamış bir koca görüyorum ben.
Davetiyede hala eski kocasının soyadını kullanan bir kadın bence istemeyerek boşanmıştır.
Kendi yapabileceği her şeyi eski eşinden istemesi iyi niyetinden şüphe ettiriyor.
Ben olsam giderdim, hem de eşimin kolunda dururdum bütün süre boyunca.
Çünkü bana kalırsa o kadın davetiyeye soyismini yazdırıyorsa, düğünde sizin eşinizin koluna girip ya da yanında durarak misafirleri karşılayacaktır!
Sonrasında da eşimle ciddi ciddi konuşurdum bu konuyu. Bir yalan daha duyarsam seni boşarım şeklinde!
o bunu kabul etmiyorki bide beni sucluyor milletin agzına bakıyormusum kocama inanmıyormusum millete inanıyormusum.eski eş çok cazgır ortalığı ayaga kaldırmasından korkuyorum benim kocada sesini çıkarmaz çocugu birdaha göstermez diye
Eski eş hem kendi işini kendi halledemeyecek, 2 adım ötedeki eczaneye gidemeyecek kadar naif, hem de eski eşinin şimdiki eşi sünnete geldi diye ortalığı ayağa kaldıracak kadar cazgır
Eşinizin işi zor.
Ben olsam giderdim ve kocamın kolundan çıkmazdım. Davetiyede hala eski kocasının soyadını taşıyan bir kadın akrabalarına boşanmış olduğunu söylememiş bile olabilir!
Eşinizin sorunu bu, sizin değil. Vicdan yapmayın ve üzülmeyin. Sünnete gidin. Çocuğu bir daha hiç göstermemesi diye bir şey zaten olamaz, mahkemelerin görüş günü vermiş olması lazım. Onun dışında kalanlar az ise yeniden düzenlenmesi için başvuruda bulunabilirsiniz. Zaten bence buna gerek kalmaz, çünkü;
1. Çocuk babasındayken özgür olmaya alışmış bir kadın birden fazla sorumluluk almak istemeyecektir
2. Çocuk zaten babasına alışmış olduğundan kendisi babamı görmek istiyorum dediğinde, annesi her defasında mantıklı bir gerekçe sunamayacağı için çocuğunun gözünde kötü anne durumuna düşecektir ki bunu da göze almak istemeyecekt
farklı bir kadın oğullarıyla başlardan çok iyi anlaşıyorduk şimdi annesi yasaklamış benimle konuşmuyor bile eve geliyor babasıyla oynuyor benim oglumla oynuyor bişey isteyecek olsun babasından istiyor babası zorla meraba hoşçakal dedirtiyor.esime niye böyle davranıyor annesimi dolduruyor dediğimde yapmaz öyle şey çocuk bu günü gününü tutarmı gibi geçirtirici cümleler kullanıyor baslarda cok üzülüyordum ama yoruldum artık oğlu eve geldiğinde o babasıyla ben oğlumla oynuyorum cünkü benle muhatap olmak dahi istemiyor.
farklı bir kadın oğullarıyla başlardan çok iyi anlaşıyorduk şimdi annesi yasaklamış benimle konuşmuyor bile eve geliyor babasıyla oynuyor benim oglumla oynuyor bişey isteyecek olsun babasından istiyor babası zorla meraba hoşçakal dedirtiyor.esime niye böyle davranıyor annesimi dolduruyor dediğimde yapmaz öyle şey çocuk bu günü gününü tutarmı gibi geçirtirici cümleler kullanıyor baslarda cok üzülüyordum ama yoruldum artık oğlu eve geldiğinde o babasıyla ben oğlumla oynuyorum cünkü benle muhatap olmak dahi istemiyor
eşim çocuk için hersey yapılması taraftarı ben öyle düşünmüyorum yeni bi hayat kurmusuz cocuga bunu kabul ettirmesi ve görüşmede konuşmada bi sınır olması taraftarıyım her eski eş aradıgında 2 sokak asagı eczane var gidip ilac alamıyor eşimi arıyor al sunu getir bunu getir oda mesafe koymuyor cok fazla taviz veriyor.
Pedagoglar çocuklar için en doğrusu anne ve babanın görüşmesi diyor. Çocuktan ayrılmadıklarını çocuğun anlaması,eşlerin ilişkisi bittiğini ama birlikte onu çok sevdiklerini algılaması için. Aslında iletişimde kalmaları çocuk için iyi bir durum çocuk kendini suçlu hissetmez suçluluk duygusuyla büyümez
Amaaaaa neden sizden saklıyor orası garip.
Gitmeyin derim bende çünkü ikisinin çocuğu belki onların orda ortak hareket etmeleri canınızı sıkabilir aslında olması gereken oda sizin görmeniz sizi yıpratabilir diye düşünüyorum iyi hissetmiyorsunuz zaten
Bizde yeğenimi götürüyoruz birlikte faaliyetler yapılıyor birlikte gün geçiriliyor çünkü çocuklar boşanma Zaman'ı kendilerini suçlarmış ondan kaynaklı olmadığını onunla ikisininde güzel vakit geçirdiğini birbirlerine öfkeli olmadığını daha iyi anladı psikolojisi düzeldi kendini suçluyordu içine kapanmıştı bir daha annesi ve babasıyla aynı anda vakit geçiremeyeceğini düşündüğü için hep ağlıyordu. Haftada birgün birlikte yemek yiyip ödev günü yapıyorlar.Her pedagog aynı şeyi söylemiyor. Mesela bizimki.
En doğrusu aslında çocuğun durumuna göre karar vermek.
Bizim durumumuzda sürekli benimle barışmak isteyen bir baba, çocuklarını bunun için feda etmekten çekinmeyen, kendisi ile görüştükten sonra "eve gidince ağlayın, babamla barış deyin annenize" diye telkinde bulunan bir babayla ilgili olarak bizim pedagogumuz "siz görüşmeye devam ettikçe sizin boşandığınızı kabullenmekte güçlük çekiyorlar" demişti.
Gerçekten de görüşmeyi kestikten sonra iki kızımın da psikolojisi çok çok daha iyi.
Konu sahibinin durumunda da benzer bir şey sezinliyorum. O yüzden anne-babanın görüşmemesi doğru olabilir de...
+1Bu durumda bende gıderdım dugune pekala suslenıp hemde !
Size katılıyorum. Çocuklar anne babalarla gorusmeli ama eski eşler birbiri ile gorusmemeliHer pedagog aynı şeyi söylemiyor. Mesela bizimki.
En doğrusu aslında çocuğun durumuna göre karar vermek.
Bizim durumumuzda sürekli benimle barışmak isteyen bir baba, çocuklarını bunun için feda etmekten çekinmeyen, kendisi ile görüştükten sonra "eve gidince ağlayın, babamla barış deyin annenize" diye telkinde bulunan bir babayla ilgili olarak bizim pedagogumuz "siz görüşmeye devam ettikçe sizin boşandığınızı kabullenmekte güçlük çekiyorlar" demişti.
Gerçekten de görüşmeyi kestikten sonra iki kızımın da psikolojisi çok çok daha iyi.
Konu sahibinin durumunda da benzer bir şey sezinliyorum. O yüzden anne-babanın görüşmemesi doğru olabilir de...
Peki çocuk için görüşmeleri gereken psikolojik Bi durum oluştuğunda bunda kesin net konuşmak veya bana göre ona göre yok bu işin uzmanları var çocuğu ölçer tartar bir yol gösterir ayrıca her çocuk mutlaka ister anne ve babasıyla bir gün geçirmek ona bunu çok görmemek gerek çocuk dışında görüşmek Etik değilSize katılıyorum. Çocuklar anne babalarla gorusmeli ama eski eşler birbiri ile gorusmemeli