Çok canım sıkkın saç kıran...

nedeneden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2013
171
11
38
35
Kızlar sanırım saç kıran oldum... Saçımın iki bölgesinde hiç sac yok.İşaret parmağımın ucu kadar resmen saç yok.Lütfen yardım edin ne yapmam lazım

Doktora gitmelisin hemen biz gormeden etmeden bisey diyemeyiz ki.. InsAllah degildir..
Olsa bile saclarini geri kazanabilirsin diye okudum buyuk yada kucuk ihtimale..
Gecmis olsun

Doktora gitmelisin hemen biz gormeden etmeden bisey diyemeyiz ki.. InsAllah degildir..
Olsa bile saclarini geri kazanabilirsin diye okudum buyuk yada kucuk ihtimale..
Gecmis olsun

Çok büyük bir depresyondayım 1 yıldır... Sanırım bu nedenden oldu... Şimdi de saçlarıma ağlıyorum u marım geçer

sac kiranin ne oldugunu bilmiyorum ama egerki sac in daha gür cikmasini istiyorsan ya has badem yagi sür sabah veya aksam yada sarmisak ezip sür

Pozitief dusunmen lazim oyle kendini depresiyonlara suruklemen iyi degil, bir doktora git belkide sac kiran degildir,
Olsa bile cozumu vardir elbet
Benimde genetik dokulmem var dokulmeyi durdurabildim

Sarımsak sür oraya bol bol. Bir de kuaförlerde saç açmak için kullanılan oryal var ya o bölgeye çok iyi geliyor. Denedim ve 1 hafta içinde saç çıkmaya başladı.

Bende stresten 2 ay önce sackıran oldum aksam farketmiştim sarımsağı ikiye bölüp iyice o bölgeye sürdüm biraz bekletipp yıkadım sabah Dr aa sac dipten geliyor başka sarımsak sürme dedi .ultralan diye bir damla ve krem verdi su anda saclarım çıktı gecmiş olsun sizede

Birileri sarimsak demis, sarimsak bir cagre olsaydi millet sac icin ilac yapmayi hic ugrasmazdi. Sarimsak sac dibleri yakiyor kulanmayi tavsiye etmem kimseye.

En iyisi doktora gitmek..

geçen sene bende de oldu sabah kalktım saçımı toplarken elimi bi attım ensemde boşluk var saçımın içinden çok ağlamıştım. annemi aradım sarımsak sür dedi. sarımsağı 2 ye bölüp sürdüm. 1 haftaya minik minik çıkmaya başladı. Sana da tavsiye ederim. Ayrıca stres en önemli sebebi bunun mümkün olduğunca kendini rahatlatmaya çalış :) çok geçmiş olsun...

Birileri sarimsak demis, sarimsak bir cagre olsaydi millet sac icin ilac yapmayi hic ugrasmazdi. Sarimsak sac dibleri yakiyor kulanmayi tavsiye etmem kimseye.

En iyisi doktora gitmek..

sac kiranin ne oldugunu bilmiyorum ama egerki sac in daha gür cikmasini istiyorsan ya has badem yagi sür sabah veya aksam yada sarmisak ezip sür

Pozitief dusunmen lazim oyle kendini depresiyonlara suruklemen iyi degil, bir doktora git belkide sac kiran degildir,
Olsa bile cozumu vardir elbet
Benimde genetik dokulmem var dokulmeyi durdurabildim

Sarımsak sür oraya bol bol. Bir de kuaförlerde saç açmak için kullanılan oryal var ya o bölgeye çok iyi geliyor. Denedim ve 1 hafta içinde saç çıkmaya başladı.
Kızlaaar hepinize çok teşekkür ederim :) Annem şimdi baktı dipten küçük küçük saçlar çıkıyormuş. Sanırım kayna oryal saç kürleri derken cidden saçlarımı mahvetmişim . Özellikle sinameki saçlarımı çok dökmüş artık boya ve saç kürlerini asla kullanmıcam. Sizede bunu tavsiye edebilirim.Mayalı süt için biotin için saç uzatmak için ama sakın kür uygulamayın.Saçlarım çok seyrelmiş çok. Devamlı sarımsak sürücem yarında cildiye doktoruna gidicem saçlarımı çoğaltmak ve bu saçkırana benzer sorun için.Tekrardan yorumlara teşekkür ederim tekrar söylüyorum kürlerden uzak durun saçlar kendi kendine uzasın :) Hepinize teşekkürler

Kızlar sanırım saç kıran oldum... Saçımın iki bölgesinde hiç sac yok.İşaret parmağımın ucu kadar resmen saç yok.Lütfen yardım edin ne yapmam lazım

Ay kiyamam sana ya.Dur aglama hemen.Benimuniv arkadasimda buyuk depresyon atlatmisti.senin dedigin gibi parmakucundan biraz daha buyuk olacak sekilde birkac yeri dokulmustu yine uzadi ama.doktora git ama sakin ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…