Çok canım sıkkın:(

elifff_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
3.641
1.322
63
merhaba herkese
Bugün çok büyük bi hata yaptım:KK43:
Hemen anlatayım zaten sizden başka kimseye anlatamam..
Bugün yükseklisans öğrencilerinin sınavı vardı 9da danşman hocam bana vermişti soruları kendisi yok diye aynı zamanda bugün başka bir sınavım daha vardı 10da ama ertelenmişti başka bir hocamın..ve ertelendiği için 9da olan sınavı ertelemedim.
Neyse ben gidip kağıtları dağıttım ve telefon geldi bu sınavı ertelenen hoca aradı sınav yapcaz gel dedi.hocam sınavdayım dedim birini bul mutlaka gel dedi.(bölüm başkanımız aynı zamanda)baktım saate sınava bir saat var bir saat içinde yapabilirmisinz dedim yapamayız dediler ki haklılar yani yerime de birini bulamadım asistanların hepsi bi yerde çünkü..
Neyse geri topladım kağıtları yarına anlaştık ama soruları kısa süreliğine olsada gördüler ve başıma ağrılar girdi nasıl böyle oldu diye:KK43:
Hocama bahsedemem bundan çünkü o bana bırakmıştı tüm sorumluluğu istediğin saatte yap demişti değiştrmez soruları ki zaten şehir dışında.
Şimdi yüzlük kağıt verirlerse bi anormallik olcak ne yapıcam bilmiyorum normalde çok dikkat ederim herşeye böyle bi sorunum olmamştı hiç nasıl oldu anlamadım:KK43:
NOT: o ertelenen diğer sınavın olma ihtimali vardı ama aceleci davrandım

Son düzenleme:
bence açıklayın hocanıza . sonuçta kağıtları o okuyacaksa birde herkes yüksek not alırsa şüphelenir, sizin kopya çektirdiğinizi düşünür. böylesi daha kötü.
açıkça söyleyin anlar yani sizin hatanız değil ki

bence açıklayın hocanıza . sonuçta kağıtları o okuyacaksa birde herkes yüksek not alırsa şüphelenir, sizin kopya çektirdiğinizi düşünür. böylesi daha kötü.
açıkça söyleyin anlar yani sizin hatanız değil ki
Bilmiyorum çok güveniyodu bana şimdiye kadar sınavlarını hep yaptırdı kağıtları okuttu şimdi güveni sarsılcak
Bide o ertelenen sınavın olma ihtimali vardı ben aceleci davrandım

Durumu açıkça anlatın. Burada ne var ki, koskoca dekan taş çatlasa 5 soru daha hazırlayamaz mı? Ayy kendini ifade etmekten bile korkuyorsun bu yüzden mi başına ağrı girdi yani? Diyeceksin ki x hoca acil çağırdı kağıtları toplamak zorunda kaldım gördüler. Ne var bunda?

yok artık,
ben anlamadım, ne biçim düzeniniz var, o öğrencilere yazık değil mi, sınav başlamış, erteleniyor,
diğer sınav ertelenecek diye haber veriliyor sonra bir saat kala yapılacak oluyor.
ne biçim bir okulunuz var, tek sorun öğrencilerin 100 alması olsa keşke...

Elif bu durumu saklayamazsın. Sen saklasan da öğrenecek biliyorsun değil mi? Öğrencilerden biri mutlaka ispiyon eder. Hatta sonraki sınav sorularını vermen için tehdit bile edebilirler. Ya da notlarla ilgili isteklerde bulunurlar.. Yapmazsan gidip söylerler. Şu an başkasından duymasındansa senden duysun. Asistanlıktan atacak hali yok ya, insanlık hali daha yeni asistansın.
Sakın erteleme hemen söyle, yoksa çok kötü olacak.

Durumu açıkça anlatın. Burada ne var ki, koskoca dekan taş çatlasa 5 soru daha hazırlayamaz mı? Ayy kendini ifade etmekten bile korkuyorsun bu yüzden mi başına ağrı girdi yani? Diyeceksin ki x hoca acil çağırdı kağıtları toplamak zorunda kaldım gördüler. Ne var bunda?
Ya ama zaten çağırma ihtimali vardı adamın benim ayarlamam gerekirdi sorun açıklamak değil biraz göz göre göre oldu

yapılır mı böyle şey

yerine birini aramamışsın bile

onu da geçtim madem o çocukları da alıp gitseydin öbür sınava

orada hepsini yapsaydın

hoca duyar zaten de tüm okul da duyar

yani biri ben öğrenci iken bunu yapsa ben herkese anlatırdım

şimdi bile hani orada herhangi bir kişi olsam anlatırım

hocanı ara söyle yalvar yakar gerekirse yeniden benzer sorular hazırla

sorular klasik ise okumuşlardır zaten test vs ise hepsine bakamamışlardır

Canım burda senın elınde olan bı durum yok yanı blum baskanı aramıs snunda bu hata degıl de aksılık olmus bence hcana anlat cunku yuzluk kagıt verdıklerınde mecburen anlatacaksın bu durumu o zaman bana syleseydın dıye kızar sana bastan anlat kı kafanda ıcınde rahat etsın

Elif bu durumu saklayamazsın. Sen saklasan da öğrenecek biliyorsun değil mi? Öğrencilerden biri mutlaka ispiyon eder. Hatta sonraki sınav sorularını vermen için tehdit bile edebilirler. Ya da notlarla ilgili isteklerde bulunurlar.. Yapmazsan gidip söylerler. Şu an başkasından duymasındansa senden duysun. Asistanlıktan atacak hali yok ya, insanlık hali daha yeni asistansın.
Sakın erteleme hemen söyle, yoksa çok kötü olacak.
evet bu aklıma gelmemişti cidden . düşük alan biri yetiştirebilir hocaya . (hele ki çan eğrisi falan varsa )

yok artık,
ben anlamadım, ne biçim düzeniniz var, o öğrencilere yazık değil mi, sınav başlamış, erteleniyor,
diğer sınav ertelenecek diye haber veriliyor sonra bir saat kala yapılacak oluyor.
ne biçim bir okulunuz var, tek sorun öğrencilerin 100 alması olsa keşke...

Al benden de okadar....

yapılır mı böyle şey

yerine birini aramamışsın bile

onu da geçtim madem o çocukları da alıp gitseydin öbür sınava

orada hepsini yapsaydın

hoca duyar zaten de tüm okul da duyar

yani biri ben öğrenci iken bunu yapsa ben herkese anlatırdım

şimdi bile hani orada herhangi bir kişi olsam anlatırım

hocanı ara söyle yalvar yakar gerekirse yeniden benzer sorular hazırla

sorular klasik ise okumuşlardır zaten test vs ise hepsine bakamamışlardır
Arayacak kimse olsa arardım
Ayrıca götüremezdim öğrencileri neyse anlatıcam mecbur

Dağıtılan sınav kağıtlarını toplayıp
ertesi güne ertelemek skandal bir durum değil mi ya..
Ben o öğrencilerden biri olsaydım
bu durumu kullanırdım, başını ağrıtırlar yani..

Ya ama zaten çağırma ihtimali vardı adamın benim ayarlamam gerekirdi sorun açıklamak değil biraz göz göre göre oldu

Canım sen asıstansın bu asamada hata yapman nrmal bu yuzden egıtımn hala devam edyr hata yapmazsan tecrube kzanamazsn bu abartılacak bı durum degıl kendı kendııne buyutme ya

Back
X