Çok canım sıkkın:(

Arayacak kimse olsa arardım
Ayrıca götüremezdim öğrencileri neyse anlatıcam mecbur

ama arayacak kimse yoksa sana yerine birini bul diyene demelisin

bu geçmiş ama önünde yıllar var gereken şeyi gerekli yerde söylemelisin

iş bitirici olmalısın, evet tamam deyip de iş olmayınca saygınlığın da olmaz ki

hocaya karşı çıkmayacağım diye işlerliği engellemek daha olumsuz bir imaj çizer

neden götüremeyesin ki

zaten farklı sorular

oturup yaparlar olur biter

pratik çözüm üretmek lazım

Bilmiyorum çok güveniyodu bana şimdiye kadar sınavlarını hep yaptırdı kağıtları okuttu şimdi güveni sarsılcak
Bide o ertelenen sınavın olma ihtimali vardı ben aceleci davrandım
Hata yapacaksın zaten sen robot değilsin ki onların bile sisteminde sorun olabilir :) kendini ne kadar kötü hissettiğini, aceleci davrandığını vs şöyle açık sekilde çekinme. Bu hatalar sana deneyim kazandıracak zaten. Kendine guven, bu hata yaptiysam ne olmus demek degil de, daha dikkatli olacagim guveni olsun. Digerleri de hissetsin bunu.

Milletin onundeki kagidi geri almak ve ertelemek
Gercekten skandal bir durum
Bizim unide boyle bir olay yasansa mutlaka sikayet edilir asistan ve sorusturma acilir
Acilen hocayla konusman lazim hem de cok acil

durumu açıklayın. aslında sizi aradıgında kağıtların birkaçını dağıttım deseydiniz daha uygun olurdu

Bende asistanım
Allah göstermesin ama
Eğer sınav başlamışsa bırakıp gidemem yani
Bence diğer hocaya hayır demeliydin, yada öğrencileride sınıfında yapmalıydın sınav
Hocanı ara söyle
o Yeni soru hazırlayıp mail atar sana olmazsa

Ogrenciler ne tepki verdi merak ettim?

Herkes hata yapar,hocanizla konusun bence beklediginiz kadar kotu karsilamaz hem buna benzer kac olay yasanmistir simdiye kadar,bilerek de yapmadiniz ki fazla uzmeyin kendinizi.

Söyledim arkadaşlar her ihtimale karşı soruları değiştir dedi rahatladım ama bi daha güvenir mi bana bilmiyorum

Okumuş etmiş kişisiniz pire kadar olayda nasıl hızlı ve pratik kararlar alamıyorsunuz şaşırdım.
Durum kötü gelişmiş olabilir ama böyle bir durumda ne yapabilirim diye sorulcak sorumu bilemedim.
O kişiye diceksiniz böyleyken böyle bitti...

Bence bir yerlere gelmek sadece sınavlarla, okunan üniversitelerle vs. olmamalı.
İnsanın kişiliğine,yeteneğine,karakterine,pratikliğine,öz güvenine göre yetiştirilip bakılmalı. Böyle şeyler görünce çok üzülüyorum. ( Bu sözlerim meclisten dışarı )

Tşk ederim arkadaşlar sakinleşmemi sağladınız tekrar yazayım görmeyenler için hocayı aradım hallettik akşam tekrar soru hazırlayacağm

Back
X