• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok Canım sıkkınnn cookk :(

İnanın bana o kdr cok arastırma yapıyorum o kdr cok bilqi topluyorumki 15 aylık kızımla herqün yeni yeni etkinlikler herqün yeni kesifler yapıyoruz onun eqitimi icin simdiden elimden qelen herseyi yapıyorum
Tamam bu çok güzel ama büyüklerin yanında büyüyen çocuklara terbiye vermek zordur. Yapmasını istemediğiniz şeylere onlar izin verecek mesela. Bu sorunları nasıl aşmayı düşünüyorsunuz?

Tamam bu çok güzel ama büyüklerin yanında büyüyen çocuklara terbiye vermek zordur. Yapmasını istemediğiniz şeylere onlar izin verecek mesela. Bu sorunları nasıl aşmayı düşünüyorsunuz?

benim derdimde tamda bu esimdende soqudum evimdende soqudum qün qectikce aramızdaki ucurumlarda büyüyor inanın bana bunalıma qirdim bu konular yüzünden

çok üzüldüm durumuna bende altlı üstlü oturuyorm bu durumu düzeltmen lazım en ufak ağlamada kapına gelmeleri çok anormal bişey.illa ki benimsicekler ve kendileri gibi olsun isticekler torunlarını ama senin evine kadar mudahale etmeleri kabul edilemez bi durum

İçiyor yaa 2 qünde bir alkollü ayakta duramıyor 2 kocaman oqlu bir kızı var kızı evli 9 yasında torunu var onu bırakıyorlar annanesine onun yanındada bira iciyor

onun bulunduğu yerden acilen uzaklaşmanız lazım çocuk ondan alkol almayı da öğrenir hem kocanız birşey demiyo mu ya ne kadar otoriter olsada çocuk sizin yani bunu psikologa söylesen kızını ordan derhal al der.

çok üzüldüm durumuna bende altlı üstlü oturuyorm bu durumu düzeltmen lazım en ufak ağlamada kapına gelmeleri çok anormal bişey.illa ki benimsicekler ve kendileri gibi olsun isticekler torunlarını ama senin evine kadar mudahale etmeleri kabul edilemez bi durum

sizin ilk bebeqinizmi Allah kucaqınıza almayı nasip etsin ben cok sorun yasadım dilerim rabbim sizi mutlu eder

onun bulunduğu yerden acilen uzaklaşmanız lazım çocuk ondan alkol almayı da öğrenir hem kocanız birşey demiyo mu ya ne kadar otoriter olsada çocuk sizin yani bunu psikologa söylesen kızını ordan derhal al der.

Benim ne esim ne kaynım ne qörümcen aqızlarına alkol süren insanlar deqiller ama anneleri sürekli alemlerde bazen qece eve hic qelmez arkadaslarında kalır bizi yemeqe qötürür saz ekiplerini qetirir masaya hadi kalkın oynayın der

Konusmaya , rahatlamaya kendimi ifade etmeye o kdr cok ihtiyacım varki .. sesime ses olabilecek birileri varmıdır acaba ? bende kv maduruyum altlı üstlü oturuyorum normalde hicbiseyime karısmaz ne evime ne qittiqim qeldiqim yere tek sorunumuz varki cocuk .. Kızım 15 aylık doqduqundan beri kv ile sorun yasıyoruz sürekli kızımla beraber olmak istiyor beni rahatsız edecek derecede kızıma düskün biz alt katta oturuyoruz o üst katta bazen yukarıya cıkartıyorum kızımı leptobu acıyor hemen saatlerce cizqifilm izletiyor kızımda asaqıya inerken sorun cıkartıyor eve qelmek istemiyor bu durum beni cok üzüyor .. Daha anlatılacak o kdr cok sey varki .. Bu kız büyüyüncede hep bölemi olucak ben dayanamıyorum ya paylasamıyorum ..
tek sorununuz buysa sen kvalide mağduru gurubuna girmiyorsun maalesef.
Sınırlarını çizmeyen sonra yakınan gelin gurubuna giriyorsun.
Kadının sana kastı yokmuş, seninle uğraşmıyormuş, torununu seviyor ama cahilliğinden bilmiyor nasıl davranacağını. Onu kalıba sokmak sana düşüyor. Ama yakınmakla olmaz bu iş.

Benim ne esim ne kaynım ne qörümcen aqızlarına alkol süren insanlar deqiller ama anneleri sürekli alemlerde bazen qece eve hic qelmez arkadaslarında kalır bizi yemeqe qötürür saz ekiplerini qetirir masaya hadi kalkın oynayın der
pess.. mümkün değil ki böyle bir insan yanında çocuk düzgün yetişsin

tek sorununuz buysa sen kvalide mağduru gurubuna girmiyorsun maalesef.
Sınırlarını çizmeyen sonra yakınan gelin gurubuna giriyorsun.
Kadının sana kastı yokmuş, seninle uğraşmıyormuş, torununu seviyor ama cahilliğinden bilmiyor nasıl davranacağını. Onu kalıba sokmak sana düşüyor. Ama yakınmakla olmaz bu iş.

Tamam bana yol qösterin ne yapayım

canım sana birşey söyleyeyim mi
bende babaanne eline doğdum babaanne elinde de büyüdüm
hatırlıyorum kendi evimize gitmek istemezdim
hep babaannemle olayım onunla gezeyim dolaşayım isterdim
şimdi düşünüyorum da belki benim annem de senin gibi rahatsızdı durumdan
ama dile getiremiyordum
sonra ne mi oldu
büyüdükçe aklım başıma geldikçe soğudum
fazla ilgisi beni bunaltmaya başlamıştı
sağolsunlar başımızda olsunlar ama
ayda 1 ya ararım ya aramam
senin de kızın aklı başına gelince iyiyi doğruyu görecek
sadece biraz sabret
uygun dille anlatmaya çalış
sanma ki babaannesini senden çok seviyor
annenin yeri her zaman ayrı
sadece şımartması hoşuna gidiyor
alkol konusuna yorum yapmıyorum
eşin bu durumu görmüyor mu

canım sana birşey söyleyeyim mi
bende babaanne eline doğdum babaanne elinde de büyüdüm
hatırlıyorum kendi evimize gitmek istemezdim
hep babaannemle olayım onunla gezeyim dolaşayım isterdim
şimdi düşünüyorum da belki benim annem de senin gibi rahatsızdı durumdan
ama dile getiremiyordum
sonra ne mi oldu
büyüdükçe aklım başıma geldikçe soğudum
fazla ilgisi beni bunaltmaya başlamıştı
sağolsunlar başımızda olsunlar ama
ayda 1 ya ararım ya aramam
senin de kızın aklı başına gelince iyiyi doğruyu görecek
sadece biraz sabret
uygun dille anlatmaya çalış
sanma ki babaannesini senden çok seviyor
annenin yeri her zaman ayrı
sadece şımartması hoşuna gidiyor
alkol konusuna yorum yapmıyorum
eşin bu durumu görmüyor mu

ne kdr qüzel yazmıssınız iste bende hep bu konularda üzülüyorum normalde cok qüzlü bir karakterim ama anne olduktan sonra paylasım kavramım kızımın dısında kalıyor .. Biraz fazla takılıyorum sanırım ama buda kv nin tavırlarından kaynaklanıyor aynen dediqin qibi ileride bu yazdıklarınızı yasamak düsününce bile simdiden icimi sızlatıyor

Esim kendide kızıyor ama ya azar isitiyor ya kavqa ediyorlar oturup üzülüyor elinden qelen bisey yok oda alısmıs bu duruma yıllardır

Asla ayrı eve cıkma imkanımız yok esim asla kabul etmez
o zaman cesaretini toplayıp konuşacaksın
anne bilgisayara şimdiden alışmasını istemiyorum diye başka çare yok gibi görünüyor

peki annenler nerde onlara gidip geliyor musun
veya kalma oluyor mu?

Tamam bana yol qösterin ne yapayım
Senin çocuğunun uyku zamanı, oyun zamanı, yemek zamanı belli değil mi?
eğer değilse en kısa zamanda çocuğunun ileriki düzeni için bir plan yap kendine.
O zaman dilimlerinin dışına çıkma. Kvaliden dahil herkesi bilgilendir bunun için ve bir iki taviz vermezsen herkes bu düzene alışacaktır kısa zamanda.

Cnm benim kv acayip otoriter bir insan onunla oturup hicbisey konusamazsın sadece o konusur ve sadece onun söylediqi yapılır .. Hicbir cocuqunun haddine deqildir ona bisey söylemek ben bi kelime söyledim lohusaydım o zmn 40 qün qece qündüz aqlattılar beni..
iyi de o cocugun uzerinde bi otorite varsa o da sensin.. kendi cocuklarina sökebilir otoriterligi ama senin cocugunda oncelik senindir, o kim yani? sadece sevme oksama hakki var..

şaka gibi :KK57:

Back
X