cok canim yaniyor biktim !

ay_nur_41

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2014
38
1
6
35
Kocaeli
meraba kizlar daha bugun katildim araniza ben 9 aylik ewli bi bayanim 6 aylik hamileyim.. esimle 2 yil nisanli kalip cokk sewerek ewlendik..1 aylik evliyken cok afedersiniz bir aksam esimle birlikte olduktan sonra ben dustayken esimin gazetesok a girdigini, ciplak manken resimlerine baktigini gordum.. o kadar uzuldum o kadar yikildim ki anlatamam. nisanliyken bilgisayarindan ..... sitelerine girdigini gormustum..haftalarca konusmadim son dedi pismandi.. evlendiktn snra yine bir iki kez rastladim cok agir kavgalar ettik agladim agladim cok gece agladim..gecen gun google history den esimin web gecmisine bakmak aklima geldi eski tarihlere indim..goz gore gore kandirmis beni yalan solemis yuzume baka baka..oyle kotu bi his ki bu kendimi yetersiz degersiz hissediyorum..aklimdan cikmiyo. daha yeni evliyken her firsatta yapmis bunlari.. beni cok begendigini soyluyo izlemesinin benimle hicbi alakasi olmadigini pislik nefsine uydugunu soluyo..ama o kadinlari izleyerek tahrik oldugunu dusunmek varyaa mahvediyo beni..bi cíkiş bulamiyorum..su an annemlerdeyim bi kac gun kalicam..yine ayni halti yiyecek eminim.. artik ne turlu davransam bilmiyorum oyle canim yaniyo ki.. beni dunden beri hic aramadi cunku bu sebepten kavgali ayrildik hatali benmisim gibi hic aramadi.. hickira hickira agladim dun.. cok mutsuzum sevdigm adamin resmen elin or.....larina baka baka tatmin olmasini yediriyorym cok yipran dim!!!

Ya bu kadar sıkıntı mankenlere baktı diye mi bacım.Erkeklerin çoğu yapıyor bunu sıkma kendini bi zaman sonra oda ıykk der üzülme.meraktan bakıyor çoğu.

Canim haklısın ama nolur bukadar uzme kendini...bende esimin ilk evlendigmzde salonda uyumasini buna baglardim ağzını yokladım inkarda etmedi meraktan dedi smdi takip ediorm yakalamadm ama yakalasamda bilmiorm senn kdr uzulurmym meraktan bakiolar erkekler disarida bişey yapmasından seni aldatmasından DhA iyi bu durum keşke hiç olmasa ama yapiolar malesef :(

elimde diil aylarca uyutmus beni aylarca tertemiz bildim ben onu ama her bos aninda onlari seyretmis su an yine yoklugumdan istifade ediyor biliyorum cok canim aciyo yaa :-(

alışkanlık haline getirmiştir pc ye girmesni engelesnz zaman geçirmesn fazla takılmasa uzaklaşır ne bilim hatta çok rahatsızım kapattıralım ibisndende olablr uzaklaşırsa sende oda rahat eder..

pc yi aylar once kaldirttirdim artik cebinden giriyor internetten koparamiyorum esimi..ve elinin altinda internet oldugu surece seytana uyacak allahim yardim et :-(

anlıyorum senı canım kendını ınsan kotuhısseder ama sadece meraktandır bence kendını uzme kendısıyle konusup rahatsız oldugunu aynı seyı ben yapsam ne hıssederdın dıyıp enpatı kurmasını sagla benc o zaman anlıcaktır :17::17:

ya bosver arkadasim gunahi boynuna; bu senin yetersizliğin değil ;bu tamamen onun iradesizliği...meraki sonlanir birgun.yasak koyarsan kutsallasir ; takma sen ozgur birak bence bi yerden sonra sıkılır yani

Erkekler için bu bir ihtiyaç.

Evlilik öncesinde kadın resimlerine bakıp ihtiyacını görmesi suç mu ? Başka kadınlarla işi pişirse daha mı iyi olurdu ? Hayır..

Evlenmişsiniz artık, arada değişiklik olsun diye bakabilir ama bu sürekli yapılan bir eylem haline gelirse, sizle tatmin olmayıp resimlerden zevk alır hali geldiyse buna bir dur demenin zamanı gelmiştir..

Bağımlılık boyutuna da geçmiş olabilir doktora gidebilirsiniz..

Eşinizi etkilemek için veya bu tarz eylemlerde bulunmaması için farklı yöntemler deneyebilirsiniz..

Yapılacak Şey Sende Erkeklere Bakıp Tahrik Olucaksın Ama Onun Yanında!!

Anlar O Zaman Nasıl Kötü Bir His En Garanti Yol Bu Bence

onu da denedim beraber seyretmeyi teklif ettim o pislikleri seyredip sonra beraber olduk ..oyle igrencti ki benim icin.. ama ona normal. beni sevmiyormu bilmiyorum ama o an onun onlari seyrederken zevk aldigini hissedince gereksiiz bi obje gibi hissettim kndmi ... or....lara kalkan seyini kesmek istedim yine uzulen ben oldm yani

bu erkekler için bu bir ihtiyac diyen zihniyeti de anlamıyorum, üstelik bunu diyen de kadın. bekar bi erkek olsa bi derece anlarım bu dediğini biz bile kadın halimizle merak edip baktık tamam ama evinde gül gibi karısı varken neden sanal bi seye ihtiyac duyuyo bu adam ve bunu sürrekli yapıyor.

yanında karısı var ama adam birlikte video izleyerek tahrik olmayı seçiyor.:31: ya eşiniz size karsı tutku duymuyor ya da saplantı haline gelmiş onda bu

bu erkekler için bu bir ihtiyac diyen zihniyeti de anlamıyorum, üstelik bunu diyen de kadın. bekar bi erkek olsa bi derece anlarım bu dediğini biz bile kadın halimizle merak edip baktık tamam ama evinde gül gibi karısı varken neden sanal bi seye ihtiyac duyuyo bu adam ve bunu sürrekli yapıyor.

yanında karısı var ama adam birlikte video izleyerek tahrik olmayı seçiyor.:31: ya eşiniz size karsı tutku duymuyor ya da saplantı haline gelmiş onda bu

Katılıyorum size.Birde ihtiyac ne var demezler mi pes dogrusu.Gercekten çok kötü bir durum.Yanında helali varken onları izleyecek.bende onu tahrik etmek icin baska yollar deniycem.git ne halin varsa gör derim ben o adama.

bilemiorum.. ben aylardir bu konuda esimle didismekten biktim, ne bi cozum bulabildim ne ise yarar bi tavir.
kopamiyo bi turlu, küsüp konusmuyorum iki gundur annemlerdym bi kez aramadi bi kez bile.... sanki ben sucluyum

bilemiorum.. ben aylardir bu konuda esimle didismekten biktim, ne bi cozum bulabildim ne ise yarar bi tavir.
kopamiyo bi turlu, küsüp konusmuyorum iki gundur annemlerdym bi kez aramadi bi kez bile.... sanki ben sucluyum

Arkadaşım, bu gercekten bir kadın açısındankötü bir durum.evli bir erkek, kesinlikle normal birsey değil.arada değişiklik olsun diye bakabilir demiş bazıları, böyle bir saçmalık olabilir mi ? Sen sen ol kesin tavrını koy.Ben senin karınım bana bunu yapmaya hakkın yok de.ben sana aynısını yapsam nasıl düşünürsün de.Yoldaki insanları kıskanıyoruz zaman geliyor.böyle birseye nasıl tahammül eder bir kadın.Eger böyle bir saplantısı varsa neden evlenmiş.idare etseydi sanal dünyada.Sıkma canını.insaAllah o da yaptığı hatanın farkına varır.Sen kendini yıpratma boşuna.Ben kesinlikle normal olarak görmüyorum ve bu tür evli erkekleri kınıyorum.Ayrıca normal görenleride.

Katılıyorum size.Birde ihtiyac ne var demezler mi pes dogrusu.Gercekten çok kötü bir durum.Yanında helali varken onları izleyecek.bende onu tahrik etmek icin baska yollar deniycem.git ne halin varsa gör derim ben o adama.

aynen öyle valla. bunu diyen insan ya bekar olmalı ya da inanılmaz geniş bir mizaca sahip olmalı. adamın bekarken ..... izlemesini bi derece anlarım ama evlendikten sonra oralarda tahrik olup olup ihtiyacını karısıyla gidericek, yok öyle dünya:47:

aynen öyle valla. bunu diyen insan ya bekar olmalı ya da inanılmaz geniş bir mizaca sahip olmalı. adamın bekarken ..... izlemesini bi derece anlarım ama evlendikten sonra oralarda tahrik olup olup ihtiyacını karısıyla gidericek, yok öyle dünya:47:

Kesinlikle katılıyorum.Meraktan bakıyormus,ne merakı ? Oluruna bırakıp, meraktan bakıyordur zamanla hevesi gecer diyecek kadar geniş değilim.Çok şükr eşim öyle karakterde bir insan değil ama görsem fena yaparım herlde.birde 9 aylık evlilermiş.Allah akıl fikir versin.Bu adamlardaki doyumsuzluk nedir böyle.

bi kaç gündür aramadı demişsin ya aramaz tabi, keyfini çıkarıyordur sensiz internette takılmanın :47:

benden sana tavsiye sakın çocuk yapma bu adamdan. 9 senelik evli olsan hadi bi derece diycem de daha 1 sene olmamış en heyecanlı zamanlarınız olması lazım ama adam evliliğe ayak uyduramadı demek ki, alışmış hayalindeki kadınlarla tek elini kullanmaya :47: töbe töbe ya..

sen annenin evinde kalmaya devam et canım, ararsa da söyle, tadını çıkar, doyana kadar izle de. ola ki eve dönmeye karar verirsen de onu düzenli takip ettiğini bir daha görürsende boşanmaya yemin ettiğini söyle.

Son düzenleme:
Bekarlik zamani farkli, ona kadin icin de erkek icin de ben de takilmiyorum...
Fakat evlendikten sonra farkli...
Bana kalirsa bu saygisizlik...
Cinsel yasamda bir sorun...
Nadiren olabilir, eski aliskanlik akli kayar diyelim ama belli ki es nadirenden cok daha duskun...
Ustelik denemissiniz ve size uymamis...
O halde esinizin iki yolu var, ya evlediginin ve sizin icin uygun olmayan bu aliskanliga devam edemeyeceginin farkina varmali, hicbir sey olmasa yalan soyluyor, bu bile kizmak icin yeterli bir neden...
Ya da kalkip kendi ergen odasina geri donecek...

Back
X