meraba kizlar daha bugun katildim araniza ben 9 aylik ewli bi bayanim 6 aylik hamileyim.. esimle 2 yil nisanli kalip cokk sewerek ewlendik..1 aylik evliyken cok afedersiniz bir aksam esimle birlikte olduktan sonra ben dustayken esimin gazetesok a girdigini, ciplak manken resimlerine baktigini gordum.. o kadar uzuldum o kadar yikildim ki anlatamam. nisanliyken bilgisayarindan ..... sitelerine girdigini gormustum..haftalarca konusmadim son dedi pismandi.. evlendiktn snra yine bir iki kez rastladim cok agir kavgalar ettik agladim agladim cok gece agladim..gecen gun google history den esimin web gecmisine bakmak aklima geldi eski tarihlere indim..goz gore gore kandirmis beni yalan solemis yuzume baka baka..oyle kotu bi his ki bu kendimi yetersiz degersiz hissediyorum..aklimdan cikmiyo. daha yeni evliyken her firsatta yapmis bunlari.. beni cok begendigini soyluyo izlemesinin benimle hicbi alakasi olmadigini pislik nefsine uydugunu soluyo..ama o kadinlari izleyerek tahrik oldugunu dusunmek varyaa mahvediyo beni..bi cíkiş bulamiyorum..su an annemlerdeyim bi kac gun kalicam..yine ayni halti yiyecek eminim.. artik ne turlu davransam bilmiyorum oyle canim yaniyo ki.. beni dunden beri hic aramadi cunku bu sebepten kavgali ayrildik hatali benmisim gibi hic aramadi.. hickira hickira agladim dun.. cok mutsuzum sevdigm adamin resmen elin or.....larina baka baka tatmin olmasini yediriyorym cok yipran dim!!!