- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
- 158
- Konu Sahibi MinervaMcGonagall
Bende yaşadım zamanında aynılarını. Kardeşlerimden olan şeyi unuttm. Tabiki acısı kalıyo ama annemden gelen şeyleri hiç unutamıyorum ara ara aklıma gelir. 10 sene oldu nerdeyse ama yinede üzülüyorum o günleri konuşunca.
Kardeşinize darılmayın, üniv yeni gidicek galiba şuan küçük fikirleri çok oturmuş değildir zaten zamanla bugnlerde yaptığının hata olduğunu yaşayıp görecektir. Ama annenizle nasıl düzelir bilmiyorum. Biz düzeldik ama uzun zaman aldı.
Annemi affedemeyeceğim o kadar konu var ki. Bununla yaşamayı öğrenmiştim ara ara sızlatsa da ama bir de kardeşimin böyle yapması çok ağır geldi.
Evlatlık misin acababir anne çocuğunu neden sevmez neden ayrım yaparr???anlayamadım
İnanın ben de anlayamadım. Evlatlık olma ihtimalim yok.
Biz de cok kavga ettik kardesimle. Cok yaraladik birbirimizi. Evlendik simdi benim kardesim oldu. Esim icin de durum boyle. Oluyo oyle. Kardes kardesi nasil acitacagini iyi biliyo. Ama belli ki hatalariniz da var. Sinirlenince kotu soz söylemek bence ciddi bi olay. Bunu cozmeye calisin. Yuvalarinizi kurduktan sonra birbirinizin vazgecilmezi olmaniz kuvvetle muhtemel.
Bilemiyorum düzelir mi, bu yara kapanır mı. Şimdilik alışmaya çalışacağım. Ne olursa olsun nefret edilmeyi haketmediğimi düşünüyorum sadece.