- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
- 158
- Konu Sahibi MinervaMcGonagall
çık çık. gerçi nereye gidersen git düşüneceksin zaten ama kafanı doldur.
bak ben aynı yoldan geçiyorum. spor, yürüyüş, kuaför çare değil. genelde bunları öneriyorlar neden bilmem. kafanı meşgul edecek şeyler lazım. dün ben çorba karıştırırken çıldırıyordum çünkü kafa boş kaldı.
sen naparsın bilmem de ben böyle zamanlarda d&r dost falan takılırım. ya agora yakın mı sana orası benim çok hoşuma gitmişti orda olsam giderdim.
Bi dolaştım geldim ama yok. Dediğin gibi yürürken de aklımdan çıkmadı, kafamda döndü durdu olaylar. Daha çok yeni olduğundan bu kadar yoğun düşünüyorum tabii, bir süre sonra iyi gelecektir yürüyüş koşu vs. En azından mutluluk hormonu salgılattığı bilimsel gerçek.
Agora'yı ben de severim ama bugün gözüm kesmedi. Bir de kalabalık beni daha kötü etkiliyor canım sıkkınken.
Ay sen çok yaşa pofuduk iyi güldüm şu lafa
Ben boşanma dönemi acısını alışverişle ve yürüyüşle attımYani herşey bunlarla geçmiyor tabi ama faydası oldu diyeyim. Sanayide doğru düzgün yürüyecek yer de yok ama öğle aralarında çıkar yorulana kadar yürürdüm.
yürürken ben çok düşünüyorum ya iyi gelmiyor. ne bileyim daha da bunalıyorum bunları yapınca.
Bakalım ben de deneyeceğim spor yapmayı, şu bunaltıcı sıcaklar geçsin hele.