cok canim yaniyor...

Evi evliyken aldiysaniz calismamis da olsaniz o para getirirken siz de onun sokugunu diktiniz, tabiki hakkiniz neden tenezzul etmeyeckmissin, neden pisman olacakmissin. Asil almazsan pisman olursun.

Işte bu kısımdan tam emin değilim ama ben düğün altınlarının tamamı diye biliyorum.

Bizim ailede altinlar kadininin hakkidir nikah kiyilirken bahsedildi mesela.atiyorum evlenirken 15 altinimiz vardi ev aldik bozdurduk ayrilirken erkek o 15 altini vermek zorunda imzali belge yapuyorlar tabi Allah o duruma dusurmesinde bizde oyle ...

Hakkını almazsan kimse arkadan "NE GURURLU KADINDI BE" filan demeyecek. Sen çocuklarının hakkını alamamış bi anne olcaksın ben diyim. Duygusal düşünme para her şey şuan bu devirde

Evi evliyken aldiysaniz calismamis da olsaniz o para getirirken siz de onun sokugunu diktiniz, tabiki hakkiniz neden tenezzul etmeyeckmissin, neden pisman olacakmissin. Asil almazsan pisman olursun.

Altinlarda kadinin hakkidir kanunen. Siz en iyisi kendiniz karar vermeyin kanunlar ne diyorsa onu uygulayin.

Hakkını almazsan kimse arkadan "NE GURURLU KADINDI BE" filan demeyecek. Sen çocuklarının hakkını alamamış bi anne olcaksın ben diyim. Duygusal düşünme para her şey şuan bu devirde
Cocuk yok ki yanlis mi yazdim dedim kontrol de ettim ama niye yanlis anlasildi anlamadim

Cocuk yok ki yanlis mi yazdim dedim kontrol de ettim ama niye yanlis anlasildi anlamadim
Hımm ben yorumlardan öyle bişey çıkardım sanırım. Olsun yine de kimse sizi tebrik etmicek vay be iğne bile almadan gitti demicek. Hakkınızı alın asla gram hak bırakmayın sonuna kadar .

Hakkın neyse al zaten boşanıyorsun hakkını almayınca sana iyi mi diyecekler?iyi deseler ne olacak bu saatten sonra birde kocan boşanmak istiyor

Dogru aslinda durumu tekrar avukata anlatayim kanunen nedir haklarim d iye hem vicdanen rahat etmis olurum
Takilan altinlarin tamami size ve evlendikten sonra alinmis tum mal ikiye bolunur, ev araba vs. Avukatiniz tabi olsun hakkinizi alin. Niye vicdaniniz rahatsiz olsun siddet uygulamis seni 1 yilda bosanmak zorunda birakmis.

Hakkın neyse al zaten boşanıyorsun hakkını almayınca sana iyi mi diyecekler?iyi deseler ne olacak bu saatten sonra birde kocan boşanmak istiyor
Dogru diyorsunuz aslinda ben hukuken hakkimi almis olacam bu ayri paragözluk ayri kaldi ki siddet uyguladi bana tazminat bile vermeli ama siddeti kanitlayamam cunku 3 yada 4 ay oluyor

Kesinlikle duygusal yaklaşma duruma. Sana siddet dahi uygulamış kotü şeyler yaşatmış ne olursa olsun hakkını al ileride çok pişman olursun. Bu tarz bir durumda hakkını almayıp çok zorluklara mağruz kalmış bir tanıdığım var. Adam evlendi barklandı beraber aldıkları ev simdi baska kadının. Ne demişler acıma acinacak hale gelirsin.

Takilan altinlarin tamami size ve evlendikten sonra alinmis tum mal ikiye bolunur, ev araba vs. Avukatiniz tabi olsun hakkinizi alin. Niye vicdaniniz rahatsiz olsun siddet uygulamis seni 1 yilda bosanmak zorunda birakmis.
Siddete bile gerekce uretecek kadar psikolojimle oynadilar normalde evlenmeden once siddet bosanma sebebi derdim ama simdi gerekcelendiriyorum oda boyle olmasini istemezdi cok sinirlendi bende ustune gittim gibisinden sacma sapan gerekceler uretir olmustum

Valla siddetin bile dereceleri var. Karsilikli itismek, yada refleks olarak bi anlik bi sinirle olmus degil. surukleyecek kadar dusmanca gozu donmesinin hakli cikaracak tarafi yok.

Dogru diyorsunuz aslinda ben hukuken hakkimi almis olacam bu ayri paragözluk ayri kaldi ki siddet uyguladi bana tazminat bile vermeli ama siddeti kanitlayamam cunku 3 yada 4 ay oluyor
Darp raporun varmı?muhtemelen yok şiddet uyguladıgını söyleyecek şahidin varsa oda anlatır oda olur.boşanmak kolay mı bu memlekette heleki kadın için seni bu duruma düşürdü.gurur yapmanın anlamı yok dinen de kanunen de bu hakkın.hırsızlık dolandırıcılık yapmıyorsun ki.adam gidip evlenecek senin hakkın olan paralarla yeni karısına pırlantalar alacak beş yıldızlı otelde balayı yapacak.eski karımda çok gururluydu der o zaman degil mi?

Dogru soyluyorsunuz zaten bu kadar kisi yaniliyor olamaz sonucta nolursa olsun verdigi sozleri tutmadi benimle evlenip duzenimi bozdu hayatimi darmadagin etti tazminatta hakkim ancak eger tazminat alirsam sonrasinda paragöz gibi gözukmekten korkuyorum ben de calisiyorum cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…