cok canim yaniyor...

Ayni duygular icindeyim bende o kadar rencide etmesine ragmen onumu goremiyorum gelecegimz yok vs vs diye dihe bitirdi bu evliligi cok bosanmak istiyo ben avukata gitmemeisken hemn gidip gorusmis. Ne alinmasi gerekiosa alcam beni istemeynq birj benim maasimla da alinan yapilam seyleri niye almayim daha kac yasindayim evlendim Bosaniyorum kendimi cok kotu hisser

Hakkini ona biraktiginda sana madalya takmayacaklar. Hicbir sey talep etmedin diye de sana kosa kosa donmeyecek. Kafasinda bitirmis belli ki. Hatta iki uc ay sonra evlendigini duydugunda neden hakkimi almadim diye pisman olacaksin. Senin evinde baska bir kadin kurula kurula da oturabilir. Sen sadaka ya da bagis ustemiyorsun. Kanunlarin sana tanidigi hakkini istiyorsun. Ugrasip didinerek yaptiginiz seyleri bir cirpida ona verirsen bosanmak bu kadar kolaymis diye dusunur. Gerci bu saatten sonra ne dusundugu de onemli olmamali. onemli olan kendine yeni bir hayat kurman icin gereken hakkini talep etmen.
Her bosanan senin hissettigini hisseder. aliskanliklar var ve onca yillik duzenin bozulup hic bilmedigin bir hayata merhaba demek var. ama yurumuyorsa da cok da kasmamak gerekiyor. Hayat herseye ragmen devam ediyor. Bekarken yarim degildin. Bosaninca da degilsin. Bu senin bakus acin sadece. Bakis acini degistirmelisin. Sen yine ayni sensin.

senin de kafan karisik söyle bi konularina göz gezdirdim de, yarana tuz basmak istemiyorum ( ben kendim de bosanmak üzereyim bu arada) adam senin burnunu bile kiracak kadar ileri gitmis sen hala benim hakkimda öyle düsünür söyle düsünür kaygisi icindesin. hakkini al ne düsünürse düsünsün. ayrica seven erkek esini bak sevgilisi degil esi diyorum esini birakip gitmez. Allah sabir versin hepimize.

Tesekur ederim bu mantikli yorumlarinizdan dolayi

Tesekur ederim bu mantikli yorumlarinizdan dolayi
Rica ederim. Burada destek olmak icin variz.
Bu arada ben de bosandim. Senin hissettigin tum herseyi bosanan herkes hissediyor. Ne kadar cabuk bu hislerden kurtulursan o kadar cabuk yeni hayatina merhaba dersin. Aksi takdirde hep gecmiste yasarsin. Sana tavsiyem guzel bir tatile cik. Bu zamanini dostlarinla arkadaslarinla gecir. Kendine vakit ayir. Yalniz kalip icine kapanirsan giderek daha da bogulursun.
Eminim kafanda birsuru soru vardir. Neden boyle oldu diye. Soyle mi yapsaydim boyle mi yapsaydim yururdu diye. Sorularina cevap arama bulamazsin. Bitirmek isteyene bahane cok cunku. Devam etmek isteyen icin ise bahane olmaz. Hata kimdeydi diye dusunme. Bitti ama hayat da devam ediyor de ve yeni yasamini guzel karsila ki o da sana guzelliklerini sunsun. Sanma ki hersey bitti. Yeni basliyor. Merak etme yeniden de seversin yeniden de sevilirsin. Sevgiyle kal.

Ne tenezzülü ya hakkın o senin almazsan hakkını esas pişman olursun gurur yapmanın sırası değil boşanmayı o istemiş üstelik

Cok dogru aciyinca aciycak hale geliyorsun ben cevremde cok yakinim bile olsa mutlu ciftler gorunce aiemden bile olsa daha mutsuz oluyorum sizce bu normal mi bu surecte

Birde bu surecten sonrasi korkutuyor beni duygusal anlamda bazen tek basima yapamam onsuz hic bir sey anlamli degil diyorum bazen de bosver cok da guzel yasarsin ona inat daha mutlu dim dik durursun diyorum ya anlamadigim nasil bir tarafim hala onu isteyebilir sevebilir cunku hak etmiyor nefret etmeyi tamamen unutmayi o kadar cok istiyorum ki kızlar onu ciddi anlamda unutmak icin neler yapabilirim cunku onu hala istedigim icin kendimden nefret eder hale geldim acaba bagimlilik mi benim ki eger oyleyse nasil duzelir sizce

Hissettiklerin çok normal benimde bir yıla yaklaştı davam devam ediyor.duyguların hergün evrim geçiriyor birgün özlem birgün nefret birgün hüzün bazen karmakarışık.zaman lazım muhakkak.ben bir yılda ayrılıgı kabullendim mantıklı bir karar diyorum daha az öfkeleniyorum.ama mutlu çiftleri görünce içim burkuluyor.sonra diyorum ki birgün sende mutlu olacaksın buda senin sınavın

Sizin hikayeniz nasil merak ettim ayriligi kim istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…