rabbim yardımcın olsun.senin ve hepimizin emekleri boşa çıkmasın.sonucunu buraya yazarsın heralde.mutlu haberlerini bekliyoruz.
sonuç tarihim 14 kasım Allahım güzel sonuçlar alıp buraya yazmayı nasip etsin inşallah :)
ben tam 50 gün vuruldum önceleri iyiydim ama 30dan sonra artık morluk acı oturamayışım,enjektöre çekince kan gelmesi...herşey aynı.alkollü pamuk koyarak yatıyodum gece.ama yinede iğneyi vurulunca o çevre kaslarım nasıl yanıyodu,buz kalıbı koyuyodum resmen.
daha da vurulurdum ya malesef bebişim gitti benden...
selam
ben bu iğneyi tam 4,5 aylık oluncaya kadar kullandım .Canım yanıyor yapılacalk fazla bir şey yok .
Ağrı oluyor.Yeri ödem oluyor, taş gibi.Bacaklarında kramp oluşuyor.son zamanlarda ağlıyordum acıdan.Uyurken canınız yanıp uyanabilirsunuz.Kan geliyordu bazen.Benim tavsiyem standart alkol ile yerine masaj yapman ,sabırlı olman. İğne yağlı olduğu için biraz derine vuruluyor.Vurulduktan sonra yerini sıkı bastır ve hemen kalma yağ iğnesi olduğu için geri geliyor.Eli hafifi bir hemşire bulmanı öneririrm.Zor oluyor git - gel ama .Dediğim gibi yapılacak bir şey yok.Klaçadan yapıyor ,of of .......
Sabırlar canım.
Arkadaşlar aranızda progesteron iğne kullanan var mı? Bu benim üçüncü tüp bebek denemem ve sabah akşam 2ampul progesteron iğne oluyorum. İlk önceleri (daha önceki denemelerimde) hiç hissetmiyordum bile. Şimdi öyle bir noktaya geldim ki neredeyse popomun üstüne oturamıyorum, gece yatakta sağımdan soluma dönerken acıya uyanıyorum. Kaslarım artık o kadar dolu ki taş gibi oldular ve birde mosmor...İğneleri eşim yapıyor,doktor yapmasını öğretti. Yalnız iki gündür iğneyi batırım pompasını kontrol amaçlı geriye çektiğinde kan geliyor. Çok canım yanmaya başladı... Aranızda bu konuda benim çektiğimi çeken ya da tavsiyede bulunabilecek kimse var mı? Acısını ne azaltabilir ki? :çok üzgünüm:
canımmm çok üzüldüm ya Allah sabır versin sen en zorunu yaşamışsıntavsiyen için çok sağol şimdi napıyorsun tekrar deneyeceksin herhalde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?