Çok canım yanıyor :(

Yagmuraras

Kara kaş gözlerin elmas..
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2011
555
5
46
İstanbul
Suan ölü gibiyim çok kötüyüm.
Sevgilimden ayrıldım..:43:
Nedeni artık yaptıkları benı son raddeye getirdi..Ben tatildeydim ve gecen 5 eylülde döndum ve sevgılım face sıfresıını degıstırmıstı cunku başkasının sıfreyı bılmesınden supelenmıstık her ıhtımale karsı degıstırdı sıfreyı.Aramız ıyıdı ben bıraz ınat yaptım sıfreyı ver gıbısınden vermedı benı gıcık etmek ıcın falan bende kızdım ve ıstemedem .Ama sıfreyı vermemesı bu olaylar la ılgılı oldunu düşünmüyorum..İstesem sonra verrirdi ama ben ısrar etmedim onu cok takıyormuş gıbı kendını bıse sansın ıstemedeım cunku yeterı kadar cok değer verdım onu cok sevdıgımı bılıo ve ne kadar sımarttıgımı da ..Ama sonra ne hıkmetse ıcımden kendı face sıfremı yazmak gectı yazdım ve sıfreyı benımkıyle aynı yapmış neyse.Ben tatilden geldım facesıne bakım dedım ve 6 eylülde kadınlar klubunde gezınırken bi yazı okumuştum bir derdım var bölümünde .

Face ile ılgılı bıseler yazmış anlatmıştı bır arkadaş derdını benımde ıcıme bı garıp his geldi ,gittim açtım facesını sevgılımın.
Tum mesajlara baktım hersey duruyordu takı bır kısının kı eksıktı.Öncekı konularımda anlatmış demıstım sevgılımın ablasının arkadaşının kız kardesı var benden 2-3 yas kucuk bırı ıdı.Neyse baktım ve o kızla önceden konuşmaları vardı ama baktığımda hıç biri yoktu silinmiş komple..Bu gun oldu yarın bulusucaktık sevgılımle ben bunu sorcaktım ona neden sılınmış bu mesaj komple.(Kendısı benm faceden mesaj sılmeme kızıyordu önceden sılmemı ıstemıyordu )
Neyse ben bırsey demedım ona yarın konusucaz fln dıye ..Bı de bugun mesaj atmıştı erken buluşalım daha çok zaman geçirirz ..Tatilde de cok özledıgını falan söylüyordu benı gerçekten sevıyor sanmıştım sevdıgını düşünüyorum ama bunu yapması benı taşıp bıtırdı ..Ben artık suan hıc bıse hissedemiyorum ..

Neyse asıl konuya gelemedim bır turlu ben facede bir dizi oyuncusunun resmını paylaştım dizinin de fragmanını bana kızdı neden paylaşıyorsun fln kıskançlık şeyıne gırdı ben paylaşmanı istmediğimi demiştim nıye paylasıyn vs..neyse ben onun faceye gırdım baktım o kızla konuşma olmuşş ve okudum cok üzüldüm ağlayarak okudum kahroldum resmen..Kızla samımı konuşulmuş ve önceden de konuşulmuş kı bır mesajından oyle anlaşılıyor.Ve silmişte zaten konuşmasını öncekıılerı..Sevgılı gıbı konusulmamıs ama samımı cok..:( :43:Saankı sevgılı yolunda adımlar atılmış gıbı yanı .Canım ,cıcımlı ,guzelm kelımelerı var yanı kız da da ..
Ben çok kötüyüm şuan anlatıp içimi rahatlatmak istedim..Ona ayrılık mesajı attım bıraz uzun isterseniz yazarım da suan telımm kapalı.FAceyıde dondurdum ama dayanamayıp telı açtım baktm mesaj atmış aramıss..ve ben açtığımda da aradıı ben hiç açmadım..
Ben bu yaptıklarına pişman olsun ,peşimden köpek gibi kooşşun ıstıyorum ..Off ben cok kotuyum suan..telde bana da msj attı sunu demiş.
aramızdaki samımı konuşmayı yanlış anladın tek kırgınlığım benı tanıyamamış olman sen suan kötü bi durumdasın herzaman kı gıbı Özur dılerım ama bıttı dedın bıttı yolun acık olsun dedı :43:
Kendını halen haklı goruyor ama benı sevdıgını bılıyorum kolayca bitemez bır sevgı ama ben cok kotuyum napcam bılmıyorm..Surundurmek ıstıyorum .Simdı beklı surundurmenın bı anlamı yok boşver önüne bak dıyeceksınz belkı ama ben bılmıyorum..Allaha dua edıcem hep.:(
:43:

Son düzenleme:
Bitirmek icin bahane aramis sanki..
sen bitti deyince, o da tamam bitsin demis..
Vazgecmis hemen..Hakkinda hayirlisi olsun..Hic uzulme kimse senden daha kiymetli degil arkadasim..

Dilerim mutluluklarin en guzelini ve en hayirlisini yasarsin..

inşallah ,canım suan cok yanıyor ..:43:

Dua et canim, kendini uzme..
inan gozlerinden akittigin yaslar cok degerli herseyden..
Kendini birakma, hayata inadina daha da tutun.. "insirah suresini" ac hemen oku.. simdi.. okey ??
seni coook rahatlatacaktir..

Nedeni artık yaptıkları benı son raddeye getirdi..Ben tatildeydim ve gecen 5 eylülde döndum ve sevgılım face sıfresıını degıstırmıstı cunku başkasının sıfreyı bılmesınden supelenmıstık her ıhtımale karsı degıstırdı sıfreyı.Aramız ıyıdı ben bıraz ınat yaptım sıfreyı ver gıbısınden vermedı benı gıcık etmek ıcın falan bende kızdım ve ıstemedem .Ama sıfreyı vermemesı bu olaylar la ılgılı oldunu düşünmüyorum..İstesem sonra verrirdi ama ben ısrar etmedim onu cok takıyormuş gıbı kendını bıse sansın ıstemedeım cunku yeterı kadar cok değer verdım onu cok sevdıgımı bılıo ve ne kadar sımarttıgımı da ..Ama sonra ne hıkmetse ıcımden kendı face sıfremı yazmak gectı yazdım ve sıfreyı benımkıyle aynı yapmış neyse.Ben tatilden geldım facesıne bakım dedım ve 6 eylülde kadınlar klubunde gezınırken bi yazı okumuştum bir derdım var bölümünde .

Face ile ılgılı bıseler yazmış anlatmıştı bır arkadaş derdını benımde ıcıme bı garıp his geldi ,gittim açtım facesını sevgılımın.
Tum mesajlara baktım hersey duruyordu takı bır kısının kı eksıktı.Öncekı konularımda anlatmış demıstım sevgılımın ablasının kız kardesı var benden 2-3 yas kucuk bırı ıdı.Neyse baktım ve o kızla önceden konuşmaları vardı ama baktığımda hıç biri yoktu silinmiş komple..Bu gun oldu yarın bulusucaktık sevgılımle ben bunu sorcaktım ona neden sılınmış bu mesaj komple.(Kendısı benm faceden mesaj sılmeme kızıyordu önceden sılmemı ıstemıyordu )
Neyse ben bırsey demedım ona yarın konusucaz fln dıye ..Bı de bugun mesaj atmıştı erken buluşalım daha çok zaman geçirirz ..Tatilde de cok özledıgını falan söylüyordu benı gerçekten sevıyor sanmıştım sevdıgını düşünüyorum ama bunu yapması benı taşıp bıtırdı ..Ben artık suan hıc bıse hissedemiyorum ..

Neyse asıl konuya gelemedim bır turlu ben facede bir dizi oyuncusunun resmını paylaştım dizinin de fragmanını bana kızdı neden paylaşıyorsun fln kıskançlık şeyıne gırdı ben paylaşmanı istmediğimi demiştim nıye paylasıyn vs..neyse ben onun faceye gırdım baktım o kızla konuşma olmuşş ve okudum cok üzüldüm ağlayarak okudum kahroldum resmen..Kızla samımı konuşulmuş ve önceden de konuşulmuş kı bır mesajından oyle anlaşılıyor.Ve silmişte zaten konuşmasını öncekıılerı..Sevgılı gıbı konusulmamıs ama samımı cok..:( :43:Saankı sevgılı yolunda adımlar atılmış gıbı yanı .Canım ,cıcımlı ,guzelm kelımelerı var yanı kız da da ..
Ben çok kötüyüm şuan anlatıp içimi rahatlatmak istedim..Ona ayrılık mesajı attım bıraz uzun isterseniz yazarım da suan telımm kapalı.FAceyıde dondurdum ama dayanamayıp telı açtım baktm mesaj atmış aramıss..ve ben açtığımda da aradıı ben hiç açmadım..
Ben bu yaptıklarına pişman olsun ,peşimden köpek gibi kooşşun ıstıyorum ..Off ben cok kotuyum suan..telde bana da msj attı sunu demiş.
aramızdaki samımı konuşmayı yanlış anladın tek kırgınlığım benı tanıyamamış olman sen suan kötü bi durumdasın herzaman kı gıbı Özur dılerım ama bıttı dedın bıttı yolun acık olsun dedı :43:
Kendını halen haklı goruyor ama benı sevdıgını bılıyorum kolayca bitemez bır sevgı ama ben cok kotuyum napcam bılmıyorm..Surundurmek ıstıyorum .Simdı beklı surundurmenın bı anlamı yok boşver önüne bak dıyeceksınz belkı ama ben bılmıyorum..Allaha dua edıcem hep.:(

Allaha hep dua et ama aynen şu şekilde; "Allahım gönlümdekini hakkımda hayırlı kıl, Allahım gönlümdekinden bana şerr varsa o şerri kaldır benim için hayırlı kıl"

Keşke ayrılık mesajı atıp oldu bitti yapacağına karşı karşıyayken gözlerinin içine bakıp sorsaydın hem de yalan söyleyip söylemediğini anlardın hem de bu tarz şeyler telefonda konuşulacak şeyler mi uzun süreli bir ilişki öyle mesajla bitecek şey mi yapma canım allah aşkına bence, yüz yüze görüşmeden hırpalama kendini. İyi tanıyorsun sanırım kötüye yorup ayrıldığına göre demek ki kötü bir konuşmaymış anlat ona da bunları üzülme canımm:70:

Allaha hep dua et ama aynen şu şekilde; "Allahım gönlümdekini hakkımda hayırlı kıl, Allahım gönlümdekinden bana şerr varsa o şerri kaldır benim için hayırlı kıl"

Keşke ayrılık mesajı atıp oldu bitti yapacağına karşı karşıyayken gözlerinin içine bakıp sorsaydın hem de yalan söyleyip söylemediğini anlardın hem de bu tarz şeyler telefonda konuşulacak şeyler mi uzun süreli bir ilişki öyle mesajla bitecek şey mi yapma canım allah aşkına bence, yüz yüze görüşmeden hırpalama kendini. İyi tanıyorsun sanırım kötüye yorup ayrıldığına göre demek ki kötü bir konuşmaymış anlat ona da bunları üzülme canımm:70:

Canım yuzyuze konuşcaktım ama ben dayanamam yanında ağlardım ,çok kotu oldum görünce.Bir de eger o yanlış anladın dıo ama neden öncekı konuşmalarını sılıyr ben onu anlaamadım ve soramadım ona da hıc cevap vermedim mesajlarına.açmadm tellerini.Benım ondan vazgecemeyecıgımı dusunuyordu .
Konuşmalarına gelince çok samimi konuşulmuş ona desemde yuzyuze konuşsaydım da kendını haklı çıkaracaktı her zaman kı gıbı .Ben sevdim ıcın onun kısıtlamalarına herseye sabır gosterdım,çok şımarttım.Kavga ettiğimz zamanlarda benı ayrılıklaa tehdır edıyordu resmen ..Ben burnu surtsun ıstıyorum ama ne olcak bılmıyorum.Tek dua edebılıyorum..Bıraz zaman geçerse belkı duruma gore konuşurum..

Ben istemezsım zaten telde mesajda oldu bıttı olmasını ama yuzyuze kendını hep haklı cıkarcaktı ve ben cok yıprandm onun herseyıne katlandım.
Ve halende kendını haklı goruyor..Kızla samımı oluyor.Resmen ben onun sevgılısı olmaasam kızla sevgili olcak oyle canım cıcımlerle .Ben cok yıkıldım bunu beklemezdim ..

sevgilin bahane ariyormus sanki bulmusta seni gozden cikarmis gibi
Geldi ayrilalim bitti ne demek . bekle bakalim ne olacak uzulme onun
Senin kadar uzulecegini sanmiyorum .

Ben istemezsım zaten telde mesajda oldu bıttı olmasını ama yuzyuze kendını hep haklı cıkarcaktı ve ben cok yıprandm onun herseyıne katlandım.
Ve halende kendını haklı goruyor..Kızla samımı oluyor.Resmen ben onun sevgılısı olmaasam kızla sevgili olcak oyle canım cıcımlerle .Ben cok yıkıldım bunu beklemezdim ..

hakkinda hayirlisi olsun..sende hep bunu iste ..belki ayrildiginiz icin uzuleceksin sonra mutlu olacaksin..belkide yeniden barisacak ama sonradan cok mutsuz olacaksin..o yuzden allahtan hakkinda hayirlisini iste

Tum mesajlara baktım hersey duruyordu takı bır kısının kı eksıktı.Öncekı konularımda anlatmış demıstım sevgılımın ablasının kız kardesı var benden 2-3 yas kucuk bırı ıdı.Neyse baktım ve o kızla önceden konuşmaları vardı ama baktığımda hıç biri yoktu silinmiş komple..Bu gun oldu yarın bulusucaktık sevgılımle ben bunu sorcaktım ona neden sılınmış bu mesaj komple.(Kendısı benm faceden mesaj sılmeme kızıyordu önceden sılmemı ıstemıyordu )

birde burayi anlayamadim..sevgilinin ablasinin kiz kardesi..?

Teşekkür ederim yorumlarınız ıcın ,inşallah hayırlısı olur :/.Pişman olsun ıstıyorum ama bakalım zaman göstercek herseyı dua edicem hep..

Yazarken nasıl yazdım hıc bılmıyorum canım ,orayı yanlışş yazmışım .Sevgilimin ablasının arkadaşının kız kardeşi idi.

kime guvenecez bu devirde yahu..bende ikileme dustum biliomusun
aralarinda bisi yoksa nie sildi mesajlari
varsa:niye tahmin edemiyecegin bir sifre koymadida seninkiyle aynisini koydu

kime guvenecez bu devirde yahu..bende ikileme dustum biliomusun
aralarinda bisi yoksa nie sildi mesajlari
varsa:niye tahmin edemiyecegin bir sifre koymadida seninkiyle aynisini koydu

Aralarında suan öyle bır sey yok bence ama konuşmalar bır sevgılının kıskanıp delırecegı gıbı bana gore oyle .Konuşma çok samimi idi
canım,güzelim vs bunun gıbı hatta sakalasark konuşmuşlar.Hatta konuşmaları kaydettim bılgısayarda ..Ve kızın resmlerını beyeneıyrdu kızda onun yanı.Hata suç kızda degıl bence bu değer bılmeyen ınsanda .Kız benı bılmıyordu sanırım.Ve her ıkısıde canım cıcımli.Sıfreyı degıstırse bıle bence ben bıse demesem vercektı zaten ama belkı yıne sılcektı konuşmaları yada benm bırsey demiyeceğimi düşündü sanırım.Herşeyine sabırlı davranıyordum ya.

Son düzenleme:
Ya ben hala kendını haklı bulmasında ve benı tanıyamamışsın demesine de cok kızdm ama bı cevap vermedim..Arkadasım bıle cok kızdı bırak surundur dedı cok uzdu benı zaten bende ayrılık mesajını yazdım..Benım yerımde başka sı olsaydı ona okadar katlanırmıydı katlanmazdı bence benm gıbı saf bı ınnsan yok galba.Kendı pişman bence cunku benm gıbı zor bulucak .

Sen onu Allah'a havale et. Senin gibi saf ve temiz bir insana yanlış yapmışsa elbetteki bunun hesabını öder. İlahi adalet tecelli edecektir ..

Bana bekarken yanlış yapan beni elinin tersiyle kibarca iten, o zamanlar çok sevdiğim ilk aşkı yaşadığım adam taaa 11 yıl sonra karşıma çıktı ve köpekler gibi pişmanım çok değerli bir pırlanta kaybetmişim ben dedi!!!! Hala serseri gibi yalnız geziyor. Böylelerin de akıl ne gezer? Anca daldan dala konarlar!

Allah öyle büyük ki; eminim sende görür duyarsın onun pişman olduğunu zavallıları oynadığını..Birgün sana dönüp gelirse eğer sakın acıma, yufka yüreğine yenilip konuşma.. Acı acı inlesin sana sende duy, yol ver gitsin!!!

Hepsi bu..

Tum mesajlara baktım hersey duruyordu takı bır kısının kı eksıktı.Öncekı konularımda anlatmış demıstım sevgılımın ablasının arkadaşının kız kardesı var benden 2-3 yas kucuk bırı ıdı.Neyse baktım ve o kızla önceden konuşmaları vardı ama baktığımda hıç biri yoktu silinmiş komple..Bu gun oldu yarın bulusucaktık sevgılımle ben bunu sorcaktım ona neden sılınmış bu mesaj komple.(Kendısı benm faceden mesaj sılmeme kızıyordu önceden sılmemı ıstemıyordu )

sevgilin bitirmek için bahane aramamış
bitirme niyeti de yok
ama yediği haltın farkında olduğu için taktik uyguluyo
kendini savunacak durumda değil beni yanlış anladın ben haklıyım sen bilirsin havaları bunlar
1 hafta arama bak nasıl tıpış tıpış geliyo

Son düzenleme:
sakın geri adım atmayın. paylaştığınız fragmana kadar kıskançlık yapıp izin vermeyen kişi, gidip elalemin kızıyla özelden mesajlaşmayada hakkı olmadığını çok iyi bilmesi lazım.

hareket dökümü;
soldaki; fotograflar-begenmeler-yorumların altınaki daha fazlayı tıklayıp, en alttki arayı tıklayın. kontrol edin.

sürekli kızın profiline girip bakmamışsa öylesine bir yazışmadır. eger cok seviyorsanız, bir süre sonra tekrar size dönmek isterse ki, arayacak. asla bu tarz şeyleri kabul etmeyeceginizi ve tekrarında kesin bitecegini söyleyin ama güvenmeyin.

sevgilin bitirmek için bahane aramamış
bitirme niyeti de yok
ama yediği haltın farkında olduğu için taktik uyguluyo
kendini savunacak durumda değil beni yanlış anladın ben haklıyım sen bilirsin havaları bunlar
1 hafta arama bak nasıl tıpış tıpış geliyo

Aramayı düşünmüyorum.Telefonumu açsam mı bılmıyorum .Dun açtım baktım 2 kere kapalıyken aramış.2-3 kez de açıkken aradı ama açmadım meşgule de vermedim..
Ben mesaj attığında cevap vermedim bana attığı mesajlardn bırı de face sıfremımı degıstırdın gıbı bıse demış.Ben çok sınırlendım ne yapım sıfresını degıstırıp degıstırmem de .Şuan msn şifresini biliyorum ama o bildiğimi bilmiyor.İstesem oraya gırıp herseyı degıstırır rezıl rüsva ederım ama yapmam ben oyle bır ınsan değilim.

Back
X