Ewet var kanıtim.hic aklımdan gecmezdi ya bu nasıl bi insanlık ben ne yaptım ona ikimizde belli yaslardayiz hiç gerek yoktu buna. Bana gelip alnımdan öpüp namusumsun diyen biri ve hiç bir şekilde ilgi alaka da eksiklik yok.ya hersey meydana çıktığı halde yine geldi pesimden ya bu rüyalar ve ikiyüzlü biri iştenerden bu kadar eminsiniz peki
kadının tek lafıyla mı ayrıldınız
kanıtı varmıydı resim msj gibi vs
Doğru çok şükür. Ama güvenim yerle bir oldu.hergun dua ediyorum. Ne kadar kötü niyetli bi insanmış. Kendi ailesine şok oldu bu oğlan böyle değildi noldu buna diye ağladı annesiGececek, merak etmeyin.
Ustelik sevinin ve sukredin.
Ya evli olsaydiniz?
Ewet var kanıtim.hic aklımdan gecmezdi ya bu nasıl bi insanlık ben ne yaptım ona ikimizde belli yaslardayiz hiç gerek yoktu buna. Bana gelip alnımdan öpüp namusumsun diyen biri ve hiç bir şekilde ilgi alaka da eksiklik yok.ya hersey meydana çıktığı halde yine geldi pesimden ya bu rüyalar ve ikiyüzlü biri işte.
Ewet var kanıtim.hic aklımdan gecmezdi ya bu nasıl bi insanlık ben ne yaptım ona ikimizde belli yaslardayiz hiç gerek yoktu buna. Bana gelip alnımdan öpüp namusumsun diyen biri ve hiç bir şekilde ilgi alaka da eksiklik yok.ya hersey meydana çıktığı halde yine geldi pesimden ya bu rüyalar ve ikiyüzlü biri işte
İşte o eğlenilecek, siz evlenilecek kadınsınız diye düşünüyordu muhtemelen.Ewet var kanıtim.hic aklımdan gecmezdi ya bu nasıl bi insanlık ben ne yaptım ona ikimizde belli yaslardayiz hiç gerek yoktu buna. Bana gelip alnımdan öpüp namusumsun diyen biri ve hiç bir şekilde ilgi alaka da eksiklik yok.ya hersey meydana çıktığı halde yine geldi pesimden ya bu rüyalar ve ikiyüzlü biri işte.
Ewet çok şükür. .ama aşık bi insan başkasının elinden tutarım opermi. Biri görücüye geldiğinde sinirlenip beni söyleyin gösterin dermi.kiskanirmi ya çokta kiskaniyodu okadar doluyumki.resmen kendime güvenim gittiSizinle evlenmek istiyor bunu ayri tutalim
Ama bosanmis cocuklu kadina asik toplumsal baski pesini birakmadigi icin asik oldugu kadinla evlemenemiyor
Size haksizlik olmus simdi uzuluyorsunuzdur ama evlenmeden ogrendiginiz icin sukredin hayirlisi herseyin
Kendinize haksizlik etmeyin neden kendinize guveniniz azalsin kiEwet çok şükür. .ama aşık bi insan başkasının elinden tutarım opermi. Biri görücüye geldiğinde sinirlenip beni söyleyin gösterin dermi.kiskanirmi ya çokta kiskaniyodu okadar doluyumki.resmen kendime güvenim gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?