• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok canımı sıktı

2 aylık evliler onların değil sizin çağırmanız gerek yemeğe yada çaya siz çağırdınız mı onları?
hayır ilk onlar davet eder çünkü ev görmesine çağırırlar biz daha iki haftalık falan evliyken bize gelinmeye başlandı ev görmesi diye. Ben o şekilde biliyorum hep bu şekilde gördüm.

hayır ilk onlar davet eder çünkü ev görmesine çağırırlar biz daha iki haftalık falan evliyken bize gelinmeye başlandı ev görmesi diye. Ben o şekilde biliyorum hep bu şekilde gördüm.

evet ev görme olarak da düşünülebilir ama ilk onlar çağırır daha doğrusu davet onlardan gelir yoksa kardeş kardeşi her zaman çağırabilir ama onlar yeni evli oldugu için evlerine gitmek için onların daveti gerekir

Biz de de tam tersi yeni gelini ve damadı ilk önce aile bireyleri yemeğe alır.

Kızlar benim bir eltim var acayip gıcık davranıyor herkese. Düğünde oynamak için karşısına geçiyorum ben yüzünü çeviriyor oynamak istemiyor benimle. Eşim geçiyor onada aynıyı şeyi yapıyor. Kendi şehrindeki düğünde güldüler eğlendiler döktürdüler. Buraya geldi erkek tarafındaki düğünde suratlarını astılar hiç gülmedi bile kız düğün boyunca. Daha birsürü garip olaylar vs. Neyse kayınvalideme de baya kötü davrandığı için herkes ister istemez sevmemeye başladı. Şimdi iki aylık evliler. Bugün hep birlikte kayınvalideme gittik. Yemek hazırlıyorduk bende mutfaktan odaya taşıyordum yemekleri neyse döndüm mutfağa kayınvalidem eltimi öpüp sarılıyor bende rahatsız etmemek için hemen kapının önündeki buz dolabına yöneldim. Kayınvalidemde benim gördüğümü görünce geldi hemen benide öptü bitane. Eltimde gıcık gıcık baktı bana. Ben çok alındım bu duruma. Biz hiç sorun olmadan sıkıntısız evlendik eşimle. Beni çok sever bende severim kayınvalidemi. Birbirimizden kırılmadık. Neyse bugün hem kendisine düğün gününe kadar hep kötü davranan gelinini mucuk mucuk öpüyor ki benim gelip gittiğim belli mutfağa bide sonra ben gördüm diye gelip birtanede beni öpüyor. Sanki gördüm diye ölesine gelip öpmüş gibi oldu. İçim acıdı üzüldüm çok eltimin öyle bana manalı bakması çok canımı sıktı.

dengesiz insan olmaya özenme nedenlerim vardır
çünki herkes seni idare etmeye ve çekmeye çalışır
BEN BUYUM diyip köşeye çekilmek kadar rahat birşey varmı ya
HAKSIZMIYIM
eltin de tam bunu yapmış
ben uyumsuz huzursuz gıcık bir tipim
işinize gelirse

kayınvaliden de çekiyor idare ediyor hoş tutmaya çalışıyor belliki

sonuçta oğlunun mutluluğu söz konusu

ama sen çekmek zorunda değilsin
o nedenle musammaha gösterme
ilgini azalt
kv ne de darılma
kimse AĞLAMAYAN BEBEĞE MEME VERMEZ
o seni biliyor demekki

Bizi ev görmesinede çağırmadılar burda ilk önce evlenenelere gidilir zaten onlar bizim zaten evimize kaç kez gelip gördüler.

Canım önce gelin çağrılır sonra o çağrılır aksine görmedim ha sizde öyleyse o buna uymak zorunda değil

Herkes kendi adetini bilir onu uygular belli bi yaştan sonra değiştirmek kolay değil

Kv söylemiş mi kızım bizde böyle haberin olsun diye ?

bence konu sahibi eltisiyle gayet mesafeli olmalı.
zaten o şekilde olucam ben sıcak biri olduğum için hep sıcak davranmaya çalıştım şimdiye kadar. Herkes de şahit. Ayrıca ben zaten yapı olarak kimseye kötü de davranamam laf da sokamam sadece mesafeli olucam o kadar. Eşimin kardeşi sonuçta ben sevmiyorum diye uzak tutamam onları ama onlar görüşmek istediği kadar görüşücem ben ısrar etmicem.

Canım önce gelin çağrılır sonra o çağrılır aksine görmedim ha sizde öyleyse o buna uymak zorunda değil

Herkes kendi adetini bilir onu uygular belli bi yaştan sonra değiştirmek kolay değil

Kv söylemiş mi kızım bizde böyle haberin olsun diye ?
Canım zaten hepimiz aynı yerde yaşıyoruz. Onlar zaten kayınvalideme de bize geliyorlar. Eşimin kardeşi iş nedeniyle burda yokken korkuyorum vs demiş eltim bizde o zaman gidip alalım bizde kalsın dedik. Kayınvalidem bizden daha da uzak. Gece gittik aldık bizde kaldı. Ertesi gün kahvaltı yaptık vs. Ardından kayınvalidemi görmeye gittik. Kayınvalime zaten yemeğe gittiler onlarıda çağırmadılar bizi. Bizdede kalındı ve gelindi.

evet ev görme olarak da düşünülebilir ama ilk onlar çağırır daha doğrusu davet onlardan gelir yoksa kardeş kardeşi her zaman çağırabilir ama onlar yeni evli oldugu için evlerine gitmek için onların daveti gerekir
Aynen biz zaten hazırız onlar davet etmeli ağustos başında evlendiler işte. Neyse teşekkür ederim yorumların için empati kurup yazdığın için

Canım zaten hepimiz aynı yerde yaşıyoruz. Onlar zaten kayınvalideme de bize geliyorlar. Eşimin kardeşi iş nedeniyle burda yokken korkuyorum vs demiş eltim bizde o zaman gidip alalım bizde kalsın dedik. Kayınvalidem bizden daha da uzak. Gece gittik aldık bizde kaldı. Ertesi gün kahvaltı yaptık vs. Ardından kayınvalidemi görmeye gittik. Kayınvalime zaten yemeğe gittiler onlarıda çağırmadılar bizi. Bizdede kalındı ve gelindi.

Hıı ozaman başka kalpazan bu :)
Kvdedeyken iş tutuştur eline

tek kelimeyle mesafeli ol.kardeşinin karısıyla eşin muhatap olsun.sen hiç yüz verme

zaten o şekilde olucam ben sıcak biri olduğum için hep sıcak davranmaya çalıştım şimdiye kadar. Herkes de şahit. Ayrıca ben zaten yapı olarak kimseye kötü de davranamam laf da sokamam sadece mesafeli olucam o kadar. Eşimin kardeşi sonuçta ben sevmiyorum diye uzak tutamam onları ama onlar görüşmek istediği kadar görüşücem ben ısrar etmicem.

Tamam ama belki de saçını gerçekten boyatmadı, mesleğiniz kuaförlük mü ki bu kadar eminsiniz? Diğer şeylerine ayrı ayrı laf ederim ben de yok pahalı ucuz vs. ama kadın boyatmadım diyorsa boyatmamıştır saçını bu da laf soktuğunu falan göstermez, saçın çok güzel olmuş derseniz evet, teşekkür edersin geçersin de, saçıma boyatmadığım halde ısrarla boyatmışsın, gölge attırmışsın yalan söyleme diyeni (kuaförden bile duydum) de bu kadar uyuz insanla işim ne deyip görüşmem, görünce de gözlerimi belertirim. Yine geldi, bari sussa bu sefer derim içimden.

Düğündeki içki olayı vs. zaten tartışılacak şeyler değil, bariz laf olsun torba dolsun diye konuşan bir insan, erkek tarafı köpek gibi davranıyorsa, onun gelin olarak ne işi varmış orda? Takmayın yani bence. Mesafeyi de hiç yakınlaştırmayın, kv hakkında konuşmak gibi, havadan sudan konularla idare edin. Saçtan, çaydan daha çok önemli bir şey bu, yakın olursanız, bir sorun çıktığında o da benim gibi düşünüyor diye atıverir bir laf ortaya, sizin ilişkiniz de bozar. O zaman hiç açıklayamazsınız kendinizi.

Tamam ama belki de saçını gerçekten boyatmadı, mesleğiniz kuaförlük mü ki bu kadar eminsiniz? Diğer şeylerine ayrı ayrı laf ederim ben de yok pahalı ucuz vs. ama kadın boyatmadım diyorsa boyatmamıştır saçını bu da laf soktuğunu falan göstermez, saçın çok güzel olmuş derseniz evet, teşekkür edersin geçersin de, saçıma boyatmadığım halde ısrarla boyatmışsın, gölge attırmışsın yalan söyleme diyeni (kuaförden bile duydum) de bu kadar uyuz insanla işim ne deyip görüşmem, görünce de gözlerimi belertirim. Yine geldi, bari sussa bu sefer derim içimden.

Düğündeki içki olayı vs. zaten tartışılacak şeyler değil, bariz laf olsun torba dolsun diye konuşan bir insan, erkek tarafı köpek gibi davranıyorsa, onun gelin olarak ne işi varmış orda? Takmayın yani bence. Mesafeyi de hiç yakınlaştırmayın, kv hakkında konuşmak gibi, havadan sudan konularla idare edin. Saçtan, çaydan daha çok önemli bir şey bu, yakın olursanız, bir sorun çıktığında o da benim gibi düşünüyor diye atıverir bir laf ortaya, sizin ilişkiniz de bozar. O zaman hiç açıklayamazsınız kendinizi.
saç konusunda ben çok güzel olmuş dedim o direk yoo boyamadım dedi. Bende birşey demedim ama eşimde farketmiş saçını boyamış bende güzel dicektim demeyi unuttum dedi. Bende dedimki ben dedim ama boyatmadım dedi bana dedim. Eşimde iyide kendisi kumral sarı olmuş bildiğin saçı bilmesek neyse artık birşey diyemiyorum dedi

tek kelimeyle mesafeli ol.kardeşinin karısıyla eşin muhatap olsun.sen hiç yüz verme
çok haklısınız dün üzüldüm canım sıkıldı sıcağı sıcağınayken olaylar ama mesafeli olursam biraz en azından kendim bunun bilincinde olursam canım da sıkılmamış olur

saç konusunda ben çok güzel olmuş dedim o direk yoo boyamadım dedi. Bende birşey demedim ama eşimde farketmiş saçını boyamış bende güzel dicektim demeyi unuttum dedi. Bende dedimki ben dedim ama boyatmadım dedi bana dedim. Eşimde iyide kendisi kumral sarı olmuş bildiğin saçı bilmesek neyse artık birşey diyemiyorum dedi

Denize giren bir insansa olabilir ama. Yoksa mobilyaya falan pahalı demesi densizlik, siz onunkine laf etmiyorsanız. Kv ile sizin ilişkinizi bozacak bir şeyler yaparsa elinizden geleni ardına koymayın tabi ki ama kvniz gerçek neyse kendi görsün.

sende kayınvalidenin sevgisini kıskanmışsın galiba ?

hani kız o kadar surat yaptı yine de yarandı benden kıymetli diye düşünmüşsün

Back
X