- Konu Sahibi mawixsxxsx
Selamlar arkadaşlar ben geldim kusura bakmayın evde net yok o yüzden hafta sonu yazamıyorum.Şimdi gelelim esas konuya. 26 yaşımda 5 yıllık evliliğimi 2 yıl önce bitirmiş bir kızı olan bir kadınım.Kızımla yalnız yaşıyoruz çalışıp çabalayıp hayatı geçiriyoruz işte..Ayrılma sebebim ise eşimin hemcinsine ilgiden öte duygular beslemesi her neyse asıl konu bu değil..ayrıldıktan bir süre sonra hayatıma bir adam girdi bekar 35 yaşlarında adam gibi adam delikanlı merhametli Allah korkusu taşıyan şu an birlikte yaşıyoruz dönem dönem ayrılıklarımız oldu ama dayanamadık birleştik gerçekten bana güven veriyor kızıma karşı öz babasından daha yakın davranıyor çok merhametli bir insan sözlere sığmayacak kadar benim diğer yanım diyeceğim kadar çok seviyorum onu .Ailesiyle tanıştım benim hayatta en dikkat ettiğim şey insanların çocuk sevgisidir bana göre çocuk seven insandan kötülük gelmez aileside çocuklara o okadar düşkün ki anlatamam evde bir sürü torun var ama yinede çocuk sevgisi bitmemiş bu kadar çocucuğun içinde ben bile sıkılabilirdim.Bizim sorunumuz iş sevgilimin işi yok bulamıyoruz alçıpan iç dekorasyon ve şoförlük işi yapıyor iki koldan arıyoruz ama yok iş bulamıyoruz adamın şansı kapalı düğün nişan hayalleri kuruyoruz ama yok işte iş olmayınca elimiz kolumuz bağlı oturuyoruz ne yapacağımı şaşırdım ayrılsam olmuyor işsiz güçsüz olmuyor oooff off![]()
Mavişş selamlar ....
konunu okuyunca yorum yapmak istedim. asla yanlış anlaşılmak istemem ama lütfen çok dikkatli ol derim, hele başından bir evlilik geçmişse...seviyor olabilirsin, aşık olabilirsin, onsuz yapamam diyebilirsin ama hayatımda çok insan tanıdım: paraları olmayınca çok iyi merhametli olup, sonra kazanmaya başlayınca kuduran erkek tipinden bahsediyorum...çok merhametli, çok iyi ama parası olmayan birine aşık olmuştum, çok sevmiştim ve evlenmiştim...adam bu arada dinine çok saygılı ve efendi biri...zaman geçti, kazanmaya başladık, çocuklar büyüdü ve o merhametli insandan bir eser kalmadı ...7 senelik evliliği tokatlardan dolayı bitirmiştim...asla korkutmak istemem ama bana göre erkeğin başı çalışıyorsa, aklı yerindeyse belli bir yaştan sonra meslek sahibidir ve belli bir temelin olması lazım...
ben de hayatım boyunca çalışıyorum, hem evlilikte hemde boşandıktan sonra, kızımla beraber ama asla acırayarak aşık olmaya gerek olmadığını anladım...Erkek her zaman kadından hem manevi hemde maddi olarak güçlü olmak zorundadır..yoksa başka türlü yürümez...
Umarım senin durumun bunları yaşatmaz, mutlu bir evliliğin olur..Allah nazardan korusun.
saygılarımla