çok çaresiz çıkmaz bir derdim var

Selamlar arkadaşlar ben geldim kusura bakmayın evde net yok o yüzden hafta sonu yazamıyorum.Şimdi gelelim esas konuya. 26 yaşımda 5 yıllık evliliğimi 2 yıl önce bitirmiş bir kızı olan bir kadınım.Kızımla yalnız yaşıyoruz çalışıp çabalayıp hayatı geçiriyoruz işte..Ayrılma sebebim ise eşimin hemcinsine ilgiden öte duygular beslemesi her neyse asıl konu bu değil..ayrıldıktan bir süre sonra hayatıma bir adam girdi bekar 35 yaşlarında adam gibi adam delikanlı merhametli Allah korkusu taşıyan şu an birlikte yaşıyoruz dönem dönem ayrılıklarımız oldu ama dayanamadık birleştik gerçekten bana güven veriyor kızıma karşı öz babasından daha yakın davranıyor çok merhametli bir insan sözlere sığmayacak kadar benim diğer yanım diyeceğim kadar çok seviyorum onu .Ailesiyle tanıştım benim hayatta en dikkat ettiğim şey insanların çocuk sevgisidir bana göre çocuk seven insandan kötülük gelmez aileside çocuklara o okadar düşkün ki anlatamam evde bir sürü torun var ama yinede çocuk sevgisi bitmemiş bu kadar çocucuğun içinde ben bile sıkılabilirdim.Bizim sorunumuz iş sevgilimin işi yok bulamıyoruz alçıpan iç dekorasyon ve şoförlük işi yapıyor iki koldan arıyoruz ama yok iş bulamıyoruz adamın şansı kapalı düğün nişan hayalleri kuruyoruz ama yok işte iş olmayınca elimiz kolumuz bağlı oturuyoruz ne yapacağımı şaşırdım ayrılsam olmuyor işsiz güçsüz olmuyor oooff off:14:

Mavişş selamlar ....
konunu okuyunca yorum yapmak istedim. asla yanlış anlaşılmak istemem ama lütfen çok dikkatli ol derim, hele başından bir evlilik geçmişse...seviyor olabilirsin, aşık olabilirsin, onsuz yapamam diyebilirsin ama hayatımda çok insan tanıdım: paraları olmayınca çok iyi merhametli olup, sonra kazanmaya başlayınca kuduran erkek tipinden bahsediyorum...çok merhametli, çok iyi ama parası olmayan birine aşık olmuştum, çok sevmiştim ve evlenmiştim...adam bu arada dinine çok saygılı ve efendi biri...zaman geçti, kazanmaya başladık, çocuklar büyüdü ve o merhametli insandan bir eser kalmadı ...7 senelik evliliği tokatlardan dolayı bitirmiştim...asla korkutmak istemem ama bana göre erkeğin başı çalışıyorsa, aklı yerindeyse belli bir yaştan sonra meslek sahibidir ve belli bir temelin olması lazım...
ben de hayatım boyunca çalışıyorum, hem evlilikte hemde boşandıktan sonra, kızımla beraber ama asla acırayarak aşık olmaya gerek olmadığını anladım...Erkek her zaman kadından hem manevi hemde maddi olarak güçlü olmak zorundadır..yoksa başka türlü yürümez...
Umarım senin durumun bunları yaşatmaz, mutlu bir evliliğin olur..Allah nazardan korusun.

saygılarımla

dünyanın bin türlü hali var, adam işsiz evde oturuyor, sen çalışıyorsun birde küçük kızın var??
çok iyi birisi demişsin ama dikkat et güzelim, birgün bu ilişki biterse şuan olduğundan daha kötü bir halde olursun,
hayata karşı, herkese karşı güvenini kaybedersin.[/QUOTE

katılıyorum.....kadınların çoğu annelik duygularını aşkla karıştırıyorlar....anne olan her bayan daha merhametli ve duyguları derinden yaşadığından bazen acıdığımız adama aşık olduğumuzu sanarız....ama öyle değildir... asla annelik duygusunu ve erkeğe olan sevginizi karıştırmayın lütfen...erkek adam gibi evini geçindiremiyorsa bir sıkıntı var demek. ama ona acıyıp kendi hayatınızı diplere çekmeyin.

kolay kolay güvenen bir insan değilim emin ol güvenmesem neden aynı evde yaşayım ki kızım benim için her şeyden önemli

Mutlaka öyledir, ben çok sık yaşanan bir trajediyi akılda tutmakta yarar olduğunu söyledim, başından kastettiğim biçimde kötü tecrübeler geçen her kadın da mutlaka çok güvenmiştir.
Yaşam sizin elbette, kimin ne haddine.

Bence sizin sorununuz işsizlik değil , Çalışır mı bize bakar mı güvensizliği

Şu an işsiz ve beraber yaşıyorsunuz..Demekki yaşanıyormuş..

Ömür boyu işsiz kalacak hali yok illaki az ya da çok biryerlerde çalışıp kazanabilir.

canım hayatına biri girmiş negüzel ve adam gibi adam buda çok güzel birde kızın var ve kızınla arasıda iyi ee buda süper. ailesi desen oda sewmiş :) tek sorun iş ... ee buda bulunur zamanla bukadar dert etmeyin. hayırlısı heryere cv bıraksın nebiliyyim gazetelerden arayın sorun elbet biyerden bi ses çıkar. bol bol dua edin

başta şunu söyliyeyim ki çıkmaz dert diye bir dert yoktur bence bunu en iyi anlayanlardan biri olmaniz gerekiyor çünkü öncesinde neler yaşamışsıniz...sorununuza gelince çozumlenmeyecek bir problem degil ne demisler Allah rızkını kestigi kulun canını alirmis...mutlaka onunda bi yerlerde yiyecek ekmegi vardir ama suna dikkat etmek lazım adam çalısmayi seviyormu..seviyorsa zaten is ayirt etmeden çalışır ama cok fazla iş seciyorsa çalısma g... ü yok derler ve o zaman bu adamdan koca olmaz...Sevgi konusuuna gelince sonucta siz onu semissiniz bu konuda bize pek laf düsmez

Bence sizin sorununuz işsizlik değil , Çalışır mı bize bakar mı güvensizliği

Şu an işsiz ve beraber yaşıyorsunuz..Demekki yaşanıyormuş..

Ömür boyu işsiz kalacak hali yok illaki az ya da çok biryerlerde çalışıp kazanabilir.

yok canım ya inan adamcağız günü birlikte olsa işlere gidiyo elinden gelni yaptığını biliyorum böyle çabaladığını görmesem zaten inanmam elbet bir gün iş bulunacak ama ben zaman geçmeden düğün yapalım normal düzene girelim istiyorum

Mavişş selamlar ....
konunu okuyunca yorum yapmak istedim. asla yanlış anlaşılmak istemem ama lütfen çok dikkatli ol derim, hele başından bir evlilik geçmişse...seviyor olabilirsin, aşık olabilirsin, onsuz yapamam diyebilirsin ama hayatımda çok insan tanıdım: paraları olmayınca çok iyi merhametli olup, sonra kazanmaya başlayınca kuduran erkek tipinden bahsediyorum...çok merhametli, çok iyi ama parası olmayan birine aşık olmuştum, çok sevmiştim ve evlenmiştim...adam bu arada dinine çok saygılı ve efendi biri...zaman geçti, kazanmaya başladık, çocuklar büyüdü ve o merhametli insandan bir eser kalmadı ...7 senelik evliliği tokatlardan dolayı bitirmiştim...asla korkutmak istemem ama bana göre erkeğin başı çalışıyorsa, aklı yerindeyse belli bir yaştan sonra meslek sahibidir ve belli bir temelin olması lazım...
ben de hayatım boyunca çalışıyorum, hem evlilikte hemde boşandıktan sonra, kızımla beraber ama asla acırayarak aşık olmaya gerek olmadığını anladım...Erkek her zaman kadından hem manevi hemde maddi olarak güçlü olmak zorundadır..yoksa başka türlü yürümez...
Umarım senin durumun bunları yaşatmaz, mutlu bir evliliğin olur..Allah nazardan korusun.

saygılarımla

shans18; canım senin evliliğinin bitmiş olduğunu bilmiyordum ayrıca çook üzüldüm :(( hayırlısı Allah'tan inşallah bundan sonra çok mutlu olursun..

Çok çaresiz çıkmaz bir dert değilmiş yani bu :6:
Bu devirde iş bulmak zor, ama öyle çıkmaz bir durum da değil elbette bulunur o kadar canınızı sıkmaya gerek yok bence.

Arkadaşım siz nikahınızı yapın , iş bulununca düğününüzüde yaparsınız.
Madem kızınız var, beraber yaşıyorsunuz bir an evvel kıyın nikahınızı.
Bunun için para gerekmiyor.
Etraftan laf söz duyarsınız, kırılır, üzülürsünüz.

Arkadaşım siz nikahınızı yapın , iş bulununca düğününüzüde yaparsınız.
Madem kızınız var, beraber yaşıyorsunuz bir an evvel kıyın nikahınızı.
Bunun için para gerekmiyor.
Etraftan laf söz duyarsınız, kırılır, üzülürsünüz.

canım zaten hemen kıyacağız nikahı fakat benim temyiz kararı gelmedi bir yıldır onu bekliyorum imam nikahı şimdilik

İşsizlik meselesini nasıl bu kadar çok çaresiz çıkmaz bir dert olarak tanımlıyorsunuz ilginç geldi...
Başka sorunlar var gibi geldi bana...

Back
X