Çok çaresiz hissediyorum sizce ne yapmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendinizi suclamayin ondan sogumaniz cok normal
Önceliğiniz kendiniz olun, mutlu hissetmediginiz yerde durmayin
Ayril baris iliskiler bana gore toksik iliskidir. Siz de artik bu toksiklikten bikmissiniz ve bundan dolayi sucluluk duymanıza gerek yok

Erkekler kadinlardan hep alttan alan olmasını beklerken kendileri ben buyum beni boyle kabul.et idare et deme hakkını kendinde bulabiliyor. Siz ilgisiz olun bakalim ne kadar dayanacak! Ayrica uzaktan ilişki demissiniz nereden biliyorsunuz hayatinda biri olmadigini ya da sevgilisi olmasa da gunu birlik birliktelikler yaşamadığını?

Karakteri düzgün mü? Ahahahahahag bundan daha komik çok az şey duydum

Profilinize göre siz 20 yaşındaymışsınız, erkek arkadaşınız kaç yaşında ? Erkek arkadaşınız üniversite eğitimi almak için farklı bir şehre gitmiş. Siz şu an ne yapıyorsunuz; okuyor musunuz, çalışıyor musunuz ?

İlişkinize gelince, ilişkiniz ömrünü doldurmuş. Bu ayrılıklar, görmezden gelinmeler sevginizi bitirmiş.

Gerçek sevgi çabasızdır. Doğru ilişki, ilişkiyi yürütmek için çaba gerektirmeyendir. Eğer doğru ilişki içindeyseniz “nasıl bir araya geleceğiz” ya da “maddi durumumuzu nasıl ayarlayacağız” gibi mekansal ya da parasal sorunları gidermek için emek harcarsınız, ilişkinin duyguları içeren kısımları zaten doğal akış içerisinde siz fark etmeden hallolur. Gerçekten sevip sevildiğinizde bunu anlayacaksınız :)
Kimin terk edip kimin terk edildiğinden bağımsız olarak, bence bir ilişki bittiyse bitmiştir. Boşa kürek çekmeyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…