• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok çaresiz hissediyorum

sevdaliii1234

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2020
42
20
38
Arkadaşlar 2 aydır bir sevgilim vardı.O 27 yaşında bende 22 yaşındayım.O baştan beri çok rahat ilgisiz biri idi işleri yoğundu ama hep işini öne sürüyordu yoğunum felan diyordu.Yani kendimi hiç değerli hissetmedim onun yanında.Bir iki kez de yüz yüze görüştük son görüşmemizde gözlerimin içine öyle Bi baktı ki çok etkiledi beni. Ertesi gün biraz konuştuk ben ne hissettiğini felan sorguladım o da bu yaşına kadar birçok şeyi yaşadığını hatta cinsel ilişki bile yaşadığını artık böyle sevgili işlerinden hevesini almadığını söyledi.Sana öyle senin hissettiğin gibi yoğun duygular hissetmiyorum dedi büyük hayal kırıklığı geçirdim resti çektim ama şuan onu resmen istiyorum onunla tekrardan eskisi gibi konuşmayı ama üzüntüm tarif edilemez

Adam çok nazik bir bahaneyle ayrılmış belli ki çekim duymasa bile kişiliğine saygı duyuyor. Hiç tekrar iletişime geçip, peşine düşüp kendini yapışkan, gurursuz bir kız olarak kodlatma karşı tarafın beynine. Önüne bak daha genceciksin kimler kimler çıkar karşına seni istemeyeni sen hiç isteme.

Bosverin boyle tipler icin uzulmeyı.karsiniza daha iyileri ve size deger veren birileri cikar.sakin mesaj atmayin aramayinda kendini bisey sanmasin

nazikçe demiş ben sevgili mevgili olamam. yani sanada aşık değilim. gönül eğlenirim diye düşündüm. sende gönül eğleyecek kız değilsin o yüzden ayrılalım.

Kendisi size iyilik yapmış, sizi kullanmak zaman geçirmek için oyalamak istememiş ve ayrılmış. Sizi sevmeyen birisine yapışarak onu daha da soğutursunuz kendinizden. Dünyadaki tek erkek o değil şu an sizi ittiği için aşırı çekici geliyor, yeniden konuşmak istemeniz bu yüzden. Boş verin böylesi için yüzsüz olmaya değmez.

Cinsel iliskide bile yasamismis? :KK57:

Adamin sana karsi ilgisi yok. Sana deger bile vermiyor. Ortak noktaniz yok, beraber zaman geçirmiyorsunuz. Yani bir iliski için herhangi bir nedeniniz yok. Yerinde olsam önüme bakarim, er gada geç sana deger veren, ortak noktaniz çok olan ve mutlu bir iliskin oldugun biri karsina çikar.

Adam seninle sadece cinsellik istiyor yoksa işim bile olmaz demiş üstü kapaklı. Yol ver gitsin...

Back
X