- Konu Sahibi cileklihuptirik
-
teşekkürler yaşım 20, içinde bulundğum durum hamile kalma korkusunun etkileri ve bunun yanında aileme karşı bir vicdan azabı..
İlk 3 madde enteresanmış.
Nerden kapıldınız bu fikre?
Henüz tepki veren biri yokken " alacağın tepkiler sonucu kendini böcek gibi hissedebilirsin" uyarısı kendini iyi mi hissettirecek konu sahibine?
Ya kusura bakma ozeline girmek istemezdim ancak bu kadar telasli sorunca bende sormak zorunda kaldim korkma hamile deglsn yok ben rahat deglim hala diosan bi test daha yap durumun psikolojik kendini ona adapte etmissin ondan bu durumu yasiosun
Bana hic enteresan gelmedi ne tartismalar oluyo forumda bu konulardan dolayi
Anladım sıkıntını kardeşim. Anladığıma göre seni rahatlatayım. İnternetteki birçok yazı kısmen doğru olsa da gençlerin dikkatli olmaları ve psikolojilerinin bozulmaması için uyarı niteliği taşır. Henüz bakiresin, olayın üzerine regl olmuşsun ve birkaç testin sonucu negatif çıkmış. Ki senin durumunda hamile kalma olasılığı çok düşüktür.
ara not: Sen bekar değil misin bunları bu kadar nasıl biliyorsun seni gidi aaa üzerimize iyilik sağlık başımıza daş yağacak ablaları; öptüm gıdınızdan.
Velhasılı bu düşük ihtimalin de test sonuçları ve regl olma durumunun sonucunda gerçek olamayacağı aşikar. Küvette birinin spermi kalmış kız üstüne oturunca hamile kalmış hikayeleri de dolanır nette. Mümkün mü? Binde bir ihtimalle evet. Ancak sen içini ferah tut bir birleşme bile söz konusu değil. Hatunlar hamile kalabilmek için kendilerini paralıyorlar da yine de zor gerçekleşiyor bu durum. Öyle kolay mı yahu.
He sen yine de rahat edemedim içim gıcıklanıyor, böğrüme öküz oturuyor diyorsan biraz bekleyip bir test daha yap ve sakin ol. Hayatının bundan sonraki döneminde yaşantına ve vicdanına aykırı olmayan eylemlerle muhatap olur ve huzurla yaşarsın inşaallah.
İlk 3 madde enteresanmış.
Nerden kapıldınız bu fikre?
Henüz tepki veren biri yokken " alacağın tepkiler sonucu kendini böcek gibi hissedebilirsin" uyarısı kendini iyi mi hissettirecek konu sahibine?
yo problem değil Allah korusun diyeyim genede. evet bende farkındayım ama herşeyin bilicinde olup kendine gelememek aptalca. dua edin lütfen Allah başka sıkıntılar vermesin biliyorum kimlerin ne dertleri var ama ağır geldi bana bu olay ders çıkarmak lazım yine de herkes hata yapabiliyor
Merhaba efenim :) böcek gibi hissedebilirsin değil böcek gibi hissetme hatasına sakın düşme yazıyor yazımda. İnsanların ne hissedeceğini önceden kestirmek ve yargıya varmak gibi olağanüstü güçlerim yok maalesef. Muhtemel hislerin tahmini konusunda bir fikir beyan edebilirim ki yaptığım da buydu. Uyarı, olaylar gerçekleşmeden yapılabilir zaten. Önlem de uyarıyı takip eder. Henüz tepki veren biri yokken demişsiniz. Bir önceki cümlem yanıt bu söyleminize yanıt niteliğinde sanırım :) Vuku bulduktan sonra söylenenler uyarı değil, tepki olabilir ancak.
Nereden kapıldığıma gelecek olursam, forumdaki benzer tüm konulara yazılanlardan diyebilirim :)
Merhaba efenim :) böcek gibi hissedebilirsin değil böcek gibi hissetme hatasına sakın düşme yazıyor yazımda. İnsanların ne hissedeceğini önceden kestirmek ve yargıya varmak gibi olağanüstü güçlerim yok maalesef. Muhtemel hislerin tahmini konusunda bir fikir beyan edebilirim ki yaptığım da buydu. Uyarı, olaylar gerçekleşmeden yapılabilir zaten. Önlem de uyarıyı takip eder. Henüz tepki veren biri yokken demişsiniz. Bir önceki cümlem yanıt bu söyleminize yanıt niteliğinde sanırım :) Vuku bulduktan sonra söylenenler uyarı değil, tepki olabilir ancak.
Nereden kapıldığıma gelecek olursam, forumdaki benzer tüm konulara yazılanlardan diyebilirim :)
Konu sahibine kendini iyi hissettirdi yazım diyorsunuz
Peki
biraz uzun olacak ama nolur yardım edin kimsem yok.. Çok sıkıntılı zamanlar geçirdim. erkek arkadaşımla okullar kapanmadan iki hafta once falan bir yakınlık yaşadım ikimizde çok pişman olduk ailelerimiz boyle şeylere karşı,vicdanen rahatsızlık duyduk. sonra evime geldim farklı bir şehre. aradan iki hafta geçti adetim bir ay kadar aksadı zaten hep düzensiz olduğu için önemsemedim başta. sonra içime bir kurt düştü birden acaba hamile miyim diye. ardından bir haftalığına bir yere gitmek zorunda kaldım orada hiç bir şekilde test yapamadım o kadar korktum ki böyle bir şey duyulursa beni öldürürlerdi. gittiğim yerde yataktan kalkamadım gecelerce gözümü kırpamadım yemek yiyemedim hastanelik oldum. fakat öyle pişman oldumki her gün her an tövbe ettim af diledim. şehre donmeden iki gun once adet oldum ilk gunler kahverengiydi onuda stres yaptım adet değil mi acaba diye. neyse şehre donunce hemen doktora gittim ultrasonda çıkmadı tabi bişey kan testi yaptırdım negatif çıktı.gittim hamilelik testi aldım negatif çıktı. fakat o bir hafta oyle stresli öyle korkulu geçti ki psikolojim bozuldu ailem beni hala küçük bir kız çocuğu olarak görürken benim boyle şeyler yapmam beni çok sarstı. ve şimdi adet olmuş olmama testlerin negatif çıkmış olmasına rağmen ben iyi olamıyorum hala acaba testlerde bir yanlışlık karışıklık olmuş mudr diyorum. biliyorum saçma gelecek fakat ben hala çok korkuyorum karnım şişiyormuş gibi geliyor. bunu sadece 2 arkadaşım ve erkek arkadaşım biliyordu ve artık benim bu tavırlarımdan sıkıldılar yardımcı olmaya çalışıyorlar fakat tabiki yaşadıklarımı anlayamıyorlar artık bunaldılar. konuşacak kimsem yok bu şehirde hiç arkadaşım yok psikoloğa gitmeli miyim nolur içimi rahatlatacak şeyler söyleyin
:) Hayır öyle demiyorum onu bilemem. Konu sahibine kötü hissettirecek bir kelamım olduğunu düşünmüyorum diyorum :) Konu sahibine yardımcı olmaya çalıştım diyorum. Her fikir, mevcut üslubun gelişmesi için yardımcıdır elbette. Teşekkürler uyarınız için. Konu sahibinin konusunun başka yönlere kaymaması için konuyu kapatmamız daha uygun olacaktır benim adıma. İyi forumlar dilerim efem :)
3 yerde negatif sonuc aldigin ve 20 yasinda oldugun halde yeterli bilgiye sahip olmadigin icin takinti yapacagin seylerden uzak dur lutfen. Kendini sadece bir birey gibi hisset. Kaldirabilecegin seyleri ancak sen bilebilirsin. Bu kadar korkuyorsan erkek arkadasinla evlenene kadar yakinlasma yoksa buraya bir gun hymenoplasty konusu da acabilirsin.
Genç bayanlar lütfen eğer aileniz, çevreniz ve siz evlilik öncesi birlikteliği kaldıramayacak yapıya sahipseniz lütfen nefsinize hakim olun!!!! Cinsellik yaşamıyorsunuz diye ölmezsiniz ya.
Bu kaçıncı konu yaptım pişmanım diye açılan. Gerçekten çok üzülüyorum.
Şimdi bazı arkadaşlar yazacaklar herşey bir zara bağlıyorsunuz diye. Ama onlara hatırlatmak isterim burası Türkiye. Belki bazı kesimler herşeyi rahatça yaşıyor olabilir ama hala dejenere olmamış büyük bir kesim var ve hala bazı şeyler mahrem .
Hemen agresif davranmanıza gerek yok, ben sizi eleştirmek amacı ile yazmadım bu mesajı. Genel olarak KK okuyan genç kızlara tavsiye amacı ile yazdım.bir daha yapmayacağımı ve kendime söz verdiğimi belirtmiştim zaten. bunları duymak için açmadım bu konuyu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?